כבר אמרתי...

z dead

New member
כבר אמרתי...

אני דווקא שמח שסלומון הלך למכבי ת"א הרי כבר אמרתי שאם כבר לוקחים את הכסף המלוכלך של גאיידמק אז עדיף שתהיה קבוצה ישראלית. אני מאושר יותר שמרקוביץ חתם ושקוזי ממשיך מאשר עצוב שהאגואיסט שכמעט הפסיד לנו את את גמר גביע יול"ב הולך. קוזי,מרקוביץ,נאור,לימונד,אולי אולי טפירו,ועוד כמה ישראלים ברמה הזאת עושים אותי יותר מאושר מאשר כל גוי שמשחק בליגיון הזרים של דון שימון. אגב טוב שאליהו לא חתם בי-ם תודה לאל אפילו...מה שמתאים לעתודה לא מתאים אפילו ליול"ב...אתם לא זוכרים איך קוזיקרו פירק אותו בהגנה עם שתי רגליים שבורות? אגב אומרים שג'י אר הולדן ומרקוס בראון מועמדים להפועל...מקווה שלא יגיעו...אם כבר מדברים על אגואיסטים...

z dead

New member
אני סומך על ארז

קטונתי מלומר...למרות שאישית אני אוהב את בריאן ברייסי אבל הוא לא רכז והוא גם אגואיסט :) אם רכז אז אני רוצה את בצירוביץ' מוארזה שהוא כמו שפר הצעיר ולידו איזה אמריקאי בתור סנטר פותח את הליטאי הענק שאני לא יודע איך כותבים את השם שלו - ז'קאוקס משו כזה (2.17 אלוף אירופה עם ליטא) ואני רוצה את VP שהיה בהפועל לפני שנתיים..שחקן ענק. אז גארד כמו דיוויד וואנתרפול שהיה בסיינה,סאני בצירוביץ,ז'קאוקס,ו-פרציקבציוס (VP). יחד עם הישראלים...יש גביע יול"ב במאה אחוז...ואולי אפשר לגנוב משו מהמחלה..איזה גביע או אליפות...למרות שזה כרגע פחות חשוב. אגב יש מצב שאותו "יהודי" חם בשם בלות'נטאל יגיע לירושלים...אין לו עדיין שום קבוצה באירופה ולNBA הוא בטח לא יגיע..חוץ מזה שאת ה200 - 300אלף דולר שהוא ידרוש יש היום להפועל ירושלים.

תגובות

1. קטונטת מלומר.. נכון! קטונת מהרבה דברים.. סתם, סתם, צוחק איתך, בוא נשמור את השרשורים השלמים שלנו לפעמים אחרות. 2. אמריקאי בתור סנטר פותח.. אני חושב שיש לנו מספיק גבוהים. קוז'י וולס יפתחו. יחליפו אותם מרקוביץ' ויוניר. בעמדה הזאת אנחנו מסודרים. 3. VP - אין לי מושג מה היה איתו בעונה שעברה אבל אם הוא שמר על כושר ויכולת כמו לפני שנתיים אז אני מאוד אשמח לראות אותו אצלנו 4. ואנתרפול - בהחלט יכול להיות טוב. 5. בלותנטאל - לא חושב שהוא יבוא אלינו למרות שאני דווקא רוצה אותו. לך תדע אם הוא ישחק אצלנו פתאום האיגוד יחליט שהוא זר :)

z dead

New member
אממ...

קוז'י ו-וולס יפתחו? השתגעת??! וולס לא ברמה של קבוצה של 6 מיליון דולר. שחקן בינוני במקרה הטוב. קוזיקרו צריך לשחק בתור 4 ולא בתור סנטר...ו-וולס הוא בכלל 3 אפילו לא 4ובטח שלא סנטר. יוני ניר ומרקוביץ כמחליפים של הצמד הראשון? לא ולא... קוזי ומרקו מחליפים עם הרבה דקות אם כבר...קוזי מחליף את VP ומרקו את ז'קאוקס. למה אתה מתעקש על סנטר אמריקאי כשיש ליטאי שהוא הכי סוס היום באירופה ואלוף אירופה עם הנבחרת שלו? VP שיחק בשנה שעברה ביורוליג...אז לקבוצה כמו הפועל י-ם הוא מספיק טוב :) וואנתרפול צר לי לאכזב אותך כבר סגור איפשהו..לא זוכר איפה...אבל דברתי יותר על שחקן בסגנון שלו מאשר הוא עצמו :) בלות'נטאל באמת זר....כמו כל שאר ה"מתאזרחים" של מכבי

z dead

New member
אה ועוד שם...

לא לשכוח שהנשמה - ארז כץ חוזר. קוזי,מרקו,נאור,לימונד,כץ,אולי טפירו + חיזוק זר וזאת אחלה קבוצה עם שחקנים שהם גם אחלה בני אדם לא כמו באיזו קבוצה אחרת...שהמתאזרח שלה לשעבר ה"יהודי" מסרב לשחק בנבחרת או אחד שהולך מכות כמעט כל משחק אם שחקן זה או אחר ועמיתוש חושבת שהוא דומה לפרעה.

adi das1

New member
מסכימה עם שוש

עם כל הכבוד לארז, חייבים להגיד את האמת - רמת הכדורסל שלו פשוט לא מספיק גבוהה כדי לשחק בהפועל דקות משמעותיות. אם אין לו בעיה לחזור כדי לקשט את הספסל - שיבושם לו. לא חושבת שהוא הוכיח בעונה האחרונה באשקלון שמגיע לו להיות שחקן משמעותי. (ליד סוכר הוא עוד קצת תיפקד, כשסוכר נפצע בזמן הפלייאוף ראינו בדיוק למה הוא מסוגל כשהאחריות מוטלת עליו)

נמשל

New member
ורק חסרות הדמעות של דני קליין.

גילוי נאות: אני אוהד של מכבי, אין לי שום רגשי שנאה לירושלים, ולא באתי לנגח פה אף אחד, רק להביע דעה דני קליין התראיין עכשיו בערוץ 5 ואמר : "אני לא מאוכזב מוויל, גם לא ממכבי, אבל ציפיתי מהם להתנהגות אחרת". לאיזו בדיוק התנהגות אחרת הוא מצפה? זאת בדיוק הסיבה שירושלים עונה אחר עונה נשארת מאחור סולומון שחקן של אבא שלו? השחקן הרי בכלל לא היה תחת חוזה, בכלל לא שיחק בירושלים עונה קודמת. מה הוא ציפה, שמכבי תגיד לו שהיא מעוניינת? שמכבי תוותר כי ירושלים רוצה? כאן זה לא משחק מחשב שמתחשבים ומוותרים לחברים. כאן זה עולם עסקים, אדון קליין. עסקאות גדולות עושים בשקט, בלי הסחות דעת. מי שפועל מהר וראשון, זוכה. למכבי לא היו צריכות להיות כל טענות אם ברצלונה היתה מחתימה את שאראס. הטענות היחידות שהיו לברצלונה הן על שניסתה לקחת אותו כשהיה תחת חוזה. אבל שחקן חופשי? ירושלים לקחה לנהריה את מרקוביץ. מישהו בא בטענות? שחקן חופשי, מציעים הצעה, מחתימים, סוף הסיפור. כמו שאומר קופמן רון, לא משנה כמה מיליונים יתנו לעסקני הספורט, כל עוד הם לא יודעים איך לנהל אותם, לא יקרה פה כלום. אז דני קליין, די להיות הקוזאק הנגזל. תתחיל לפעול ולבצע, במקום לבכות על מה שאחרים עושים.

z dead

New member
דפקט...

נהריה החליטה לשחרר את מרקוביץ בסוף העונה... והחליטה להשאיר רק 3 שחקנים מהסגל הנוכחי. כולם יודעים שסלומון יהיה שחקן ספסל ושהמחלה תביא עוד רכז.. זה קרה עם מרסר,זה רק קרה עם ווילי סימס,זה קרה עם צ'ורציץ,וזה קרה ויקרה עם עוד עשרות שחקנים שהמחלה חוששת מהם.

נמשל

New member
ככה זה?

באים כדי לנהל ויכוח תרבותי וככה עונים? ולגבי מרקוביץ, גם סולומון שוחרר מפילזן. אז מה הבעיה פה? ובכלל לא ענית לנושא שאני העלתי. האם אתה חושב שיש לקליין הצדקה לתלונות שלו?

AmiTutiT14

New member
הכוונה של קליין היא,

שהוא הבין מדוע מכבי פעלה בצורה הזאת אבל לא אמר את זה ישירות, אלא ברמיזה. והסיבה היא, שמכבי יודעת כמה שהפועל רוצה את סולומון, ועכשיו כשיש לה כסף אז הסיכויים שהוא היה מגיע שוב לקבוצה גבוהים יותר, אז מכבי מיהרו להחתים את סולומון. הרי הוא שחקן מעולה ומסוכן והם לא היו רוצים אותו בהפועל שמתחילה להתחזק בעיקבות התקציב הגבוה. זה תירוץ שהם החתימו את וויל במקום שאראס, כי זה ברור שזה לא ככה. הם היו יכולים למצוא מלא שחקנים אחרים לא פחות טובים שהם יותר ממושמעים ורגילים לעבודת צוות, מה שמכבי רוצה ומה שסולומון לא, ומכאן נובעת דעתי.

TheOrion

New member
עמית

או אמית? מכיר ארבע בנות עם השם, שתיים כותבות עם א' ושתיים עם ע', איך את? ושאלה: מי יותר טוב מסולומון ופנוי בשוק ההעברות באירופה?

AmiTutiT14

New member
עמית:)

אני לא יודעת מי, אבל בטוח שלא חסרים. לשם כך יש את פיני גרשון ואת הדון, שיטוסו ויבחרו להם שחקנים. אני בטוחה שהם לא החתימו את סולומון כי הוא גרוע, הוא שחקן מעולה ברמה של מכבי, אבל לא מהסוג של השחקנים שמשתפים פעולה, מה שבדיוק מאפיין את מכבי. בכל מקרה, זה ברור שאחד מהשיקולים של מכבי היתה העובדה שבהפועל רוצים אותו.

TheOrion

New member
:)

אם לא יודעים... אז ככה, שמיר ופיני הלכו ותרו(באירופה ובארה"ב) אחר רכזים, והגיעו להחלטה שסולומון זו ההחתמה בשבילם. אני אישית נגד ההחלטה הזו, כי כמו שאמרת: "הוא שחקן מעולה ברמה של מכבי, אבל לא מהסוג של השחקנים שמשתפים פעולה, מה שבדיוק מאפיין את מכבי", אבל זו החלטה של שמיר וגרשון, וקטונתי מהם P:. לומר שזה ברור שאחד מהשיקולים של מכבי היו X, Y ,Z זה קצת יומרני בשביל בן אדם שהוא לא טלפת(או שמא?).

שiש

New member
לא צריך כוחות על

או טלפתיה בשביל להבין כזה דבר. לצערנו הרב, זה כבר דפוס קבוע אצל מכבי. מכבי ל-א צריכה את וויל סולומון, ולהחתמה שלו יש הסבר אחד, יחיד, ופשוט: מניעה מכך שיחתום בהפועל ירושלים. זו *בדיוק* מכבי ת"א, זו אחת הסיבות העיקריות לכך ששונאים אותה כל כך.

TheOrion

New member
../images/Emo31.gif

הסיבה לשנאה נעוצה הדבר אחד עיקרי => 40+ אליפויות ו-35+ גביעים מקום המדינה. וויל סולומון אמנם לא מתאים כל כך לשיטה של מכבי, אבל הוא שחקן טוב שכן צריכה שחקנים טובים. וד"א, אם י-ם כל כך רצתה את סולומון, מדוע לא הציעו לו כסף? הרי יש עכשיו להפועל 5.5 מליון דולר בתקציב, לא?

שiש

New member
הדבר העיקרי

הוא הדרכים בהן מכבי מוצאת לנכון להגיע לכל התארים הללו. המטרה מקדשת את האמצעים, נכון? עזוב שנאה, עזוב כעס, אני פשוט נגעלת. אין לי שום בעיה עם זה שסולומון לא אצלנו. אף פעם לא אהבתי אותו מי יודע מה, לא האמנתי שהוא יחזור, וכבר מזמן מזמן אמרתי פה יותר מפעם אחת שהייתי מעדיפה הרבה יותר לראות כאן שוב את קלי וטונג'י. אז למה ווילי בכ"ז לא בירושלים, אם יש לנו כסף? נו, כנראה שהכסף של מכבי, והיורוליג (מה זה יול"ב, אה?) עשו לו את זה יותר. רק מראה על האופי של השחקן החדש שלכם. תתחדשו.

TheOrion

New member
נמנמ

מטרה מקדשת אמצעים? משפט מגעיל. מהמהלך הזה את נגעלת?
. לא מבין מה מגעיל בו. שחקן הלך לנסות את מזלו ב-NBA, לא הלך לו, הגיעו מכבי והציעו הצעה. כנראה שהפועל פשוט לא הציעה בזמן, או שבכלל לא רצתה אותו(הרי הצהרות ומעשים זה לא אותו דבר). וזה ששחקן הולך איפה שיש יותר כסף, זה די מובן. 90% מהשחקנים כיום הם כאלה, אז מה להתלונן על שחקן שפועל ככה? האופי של סולומון הוא אופי של ווינר, וראינו את זה בעונה שלו בהפועל. מצד שני הוא גם אגואיסט, וזה אני לא אוהב. כמו שאמרתי בכל מקום שנשאלתי, אם הוא יצליח להפוך לשחקן שמוסר יותר, הוא יהנה מעתיד מזהיר במכבי, אם לא, הוא יהיה בספסל וייזרק בסוף העונה.

z dead

New member
כן כן...

ווילי סימס,לבן מרסר,טפירו,ספר,סלומון,צ'ורציץ,ועוד ועוד... תפסיקו לזיין את השכל בבקשה...

למעלה