"כבר אמצע הלילה ואולי כבר מאוחר.."

Sweet Fantasy

New member
החדר שלהם + -

וג'וזי בכלוב :) נ.ב לא להתייחס לארגז חול המסריח פשוט אספתי את כל החירבונות
ושמתי בארגז אחד לפני שאספתי

Sweet Fantasy

New member
וזהו.. ../images/Emo140.gif

אם אני לא באה היום, תבינו שנרדמתי למוות.. לילה טוב

הווו

מטורפת אחת! אז זה מה שאנשים עם חמוסים עושים בשעות הלילה הקטנות
טוב נו, אם היה לי 3 חמוסים , לא הייתי ישנה שבועות חחחח , זה יכול להיות ככ משעשע..
הם בטח כאלה מצחיקים ביחדדדדד
*קנאה* *קנאה* חחחח...

WTR

New member
מתוקים כולם ../images/Emo99.gif

מיכל אני מציעה לך להרים את הקערות אחרי כמה דקות ולתת שוב בערב. חבל שהם שמנים ככה.. זה לא בריא להם...

carmikush

New member
מ=ד=ה=י=מ=י=ם ../images/Emo99.gif

ניקיטה ממש מיוחדת! שמנמנה אמיתית!!! כמה שקים הם אוכלים לחודש? גוצ'י אוכלת שק אחד בכמה חודשים...והיא שוקלת בסביבות ה800 גרם. מעניין כמה ניקיטה שוקלת חחחח. ג'וזי מקסימה!!! וגיזמו נראה טוב אף על פי הנשירה הקטנה שבקושי שמים לב אלייה (רק אם את אומרת). ואת ממש הצחקת אותי עם התיאורים שלך לתמונות, שרוטה שכמותך
חורף קריר ונעים, אחחח ריח של גשם....

N a d a v 1 6

New member
ואווווווווווווו

מ=ד=ה=י=מ=י=ם!!!!! אבל ניקיטה שמנה חבל על הזמן החמוסה שלי היא מהחמוסות הפיציות אולי שליש ממנה!!!!!!!!!!!!!! איזה שמנה מה היא אוכלת???????????? בגלל זה נגמר לך השק כ"כ מהר 3 חמוסים אבל לי יש 2 והשק נשאר חח השמנה אוכלת להם את כל האוכל!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחח וגיזמו גיזמו גיזמוווו אני שואף שהחמוס שלי ייראה ככה!!!!!=). יוםםםם טוב בכ"ס לא היה גשם אוו שאני מדמיין?...=\

Sweet Fantasy

New member
היא לא אוכלת הרבה

אני לא יודעת למה היא כזאת שמנה.. גם גיזמו שמן אבל הוא יותר ארוך.. וג'וזי גם פיצקית ניקיטה יותר גדולה ממנה

Sweet Fantasy

New member
ועוד משהו

חושב לי לציין שכל הנקבות מהשגר שלהם יצאו ענקיות יחסית לנקבות.. תשאל את ענת (zulli) ואתה יכול לראות גם תתמונות הנקבות שיצאו להם גדולות בגודל של זכר כמעט.

למעלה