כבר איחוד!?

r o n e n2

New member
כעת זיו ושי חוזרים למשול ועל פיהם ישק הדבר

ויש לי בקשה גיא (אולי בשם ההפקה וזה בטוח) תפסיקו "לנחות" או "לתמרן" אנשים שמגיעים למועצת השבט שיצביעו על הדחה מסויימת. זה כבר דוחה אותי ברמות. אני מאמין שזיו או שי יגיעו לגמר תלוי בבריתות שלהם מי שמחזיק בברית לא זיו ולא שי, אלא הבחור חנוך הוא יכול להטות את המצב והשאלה אם הוא מודע לזה בכלל שהוא חסר יד, מחשיבים אותו כאיום ומשאירים אותו שיהיה עד שיחליטו להדיחו. השאלה היא עד כמה חזקה הבריתות של נאמנות השבטית כי מעתה ואילך ההדחה תהייה על בסיס "מי נחשב כאיום" זה יכול להיות גבר או אישה. כי כעת ידיחו על בסיס מי שחזק ומי שמאיים ומי שיש לו סיכוי לנצח אז הוא ברשימה חיסול. הבריתות טובות עד שנשארים 4-5 אנשים ואז כל אחד לעצמו רונן

r o n e n2

New member
סליחה הכוונה מחשיבים את חנוך "כלא מאיים"

ואז משאירים כביטוח בבריתות ואז הוא יכול להטות ולשנות את המצב אך השאלה אם "זה יהיה לרוחה של ההפקה" רונן

השורד

New member
אני חושב שתהיה התנגשות מיידית בין שי וטלכו

ושי יעוף. כמו שנאמר - הרגע שבו אתה חושב שהמשחק בכיס שלך - הוא הרגע בוא מתחילה הנפילה.

MIIKLE

New member
רגע שכחת את המכנה המשותף שלהם -זיו../images/Emo6.gif

טלכו חבר לזיו וזיו בחיים לא יבגוד בשי. יש לי הרגשה שמעכשיו זו תהיה שלישיית המנהלים שינהלו את הישרדות.

השורד

New member
אבל טלכו ושי יראו אחד בשני איום

גם מהסיבה הזו - שכל אחד מושך אליו את זיו.

MIIKLE

New member
אבל כרגע שווה להם לזנוח את המחלוקות

אל תשכח שלשי יש ברית מגובשת וזיו נמצא איתו באש ובמים ולטלכו יש רק את ליעד ואולי אביגייל לכן שווה לו כרגע לחבור לשי ולהדיח את כל החזקים שיכולים לקחת חסינות עד לרגע שבו הוא יגבש ברית משלו.בכל מקרה ההרגשה שלי שזה יהיה קרב של המנהיג הגלוי (שי) נגד איש הצללים (טלכו) בכל מקרה האיחוד הזה בא בדיוק בזמן.

השורד

New member
איש הצללים = the man behind the curtain

הזכרת לי את Lost לרגע |מלך| לא יודע, קשה לצפות מה יהיה. זה נכון שלטלכו אין הרבה "מאמינים" כרגע. אבל אולי הוא הצליח לגרום לתחושת איחוד בשבט טינאגו החדש. אולי כל השישה ילכו ביחד. ואז מספיק שימשכו אליהם שניים מבין ריקי / ליאורה / אנגלנדר, שמוטרדים (לפחות השתיים הראשונות) מכוחו והתנהגותו של שי וירצו להעיפו בהקדם האפשרי. ואז הם לא תלוים בזיו כדי להעיף את שי. תסריט אפשרי. אם הוא יתגשם? נחיה ונראה. גם האופציה שלך אפשרית. אבל לא לאורך זמן. יהיה פיצוץ בקרוב מאד בין שני המוחות של המשחק.

MIIKLE

New member
הניתוח שלי של המשחק הוא כך../images/Emo58.gif

לשי יש ברית מגובשת עם חנוך והדס וכמובן זיו שיצטרף אליו אחרי האיחוד לטלכו יש את כרגע רק את ליעד.אביגייל מאוהבת באנגלנדר ולכן תלך איתו וגם לאוהד יש איתו חיבור טוב.ריקי וליאורה יצטרפו לאנגלנדר כי הם לא סובלות את שי וטלכו וליעד כדי לשמור על בריתם עם זיו יאלצו להצטרף לחבורתו של שי.נשאר רק טומי שיש לו יריבות עם אנגלנדר ולכן כנראה יצביע נגדו כדי להעיף יריב חזק שיכול לקחת חסינויות כך שהתוצאה תהיה 5:7 נגד אנגלנדר שלפי ספוילרים אני יודע שיעוף פרק הבא.

היי כנס../images/Emo58.gif

איך זה שלפי הבלוג של צפניה טל אנגלנדר המודח הבא? כי אולי הוא יקח חסינות, אם תהיה משימה פיזית.

השורד

New member
איחוד ב-12 זה לא מוקדם. במיוחד כשהתחילו 20

ההפקה בינתיים בקושי מתערבת וממש שקולה. אני לצערי פסימי שזה ימשך אחרי האיחוד (הנה באים משימות הוטו / כוח כפול / גרזן הזהב הידועות לשימצה...)

השורד

New member
ותודה לעורך הפרומואים החובבן שמגלה לנו מראש

על האיחוד. באמריקאית בשלב הזה בכל פרק יש מתח "יהיה איחוד? לא יהיה?"

MIIKLE

New member
ההימור שלי לגבי מה שיהיה באיחוד ../images/Emo58.gif

זיו ליעד וטלכו מצטרפים לשי חנוך והדס. ריקי ליאורה אביגייל ואוהד יהיו עם אנגלנדר וטומי יחליט להעיף את אנגלנדר ויצטרף לשי בהצבעה וכך אנגלנדר יודח 7:5 לרעתו.

יניבל1

New member
האיחוד הגיע בעיתוי מושלם

גם בטינגו וגם מהערב בקראו הכל הפך ליהות צפוי, יש מאפיה שולטת אוין ממש אופוזיציה שיכולה לאיים עליה. האיחוד בעצם טורף את כל הקלפים .

השורד

New member
לא בטינאגו

אביגיל מתנדנדת. סנריו של אוהד-טומי-אביגיל נגד טלכו-ליעד-זיו מציאותי מאד.

יניבל1

New member
איזה מתנדנדת

היא ערקה לברית של טלכו רק כדי לערוק חזרה שבוע אחרי? ועוד בשביל תיקו ? היחיד שהיה יכול לאיים על טלכו היה אוהד , אם הוא היה טורח לעשות מניפולציה רגשית על ליעד כדי לגייס אותה לברית שלו ושל טומי (ולשם שינוי להבטיח לה ילהות בראש הפירמידה ולא רק נספח כמו שבן דוד הציע לה) אחרי שהם שלושה והברית של טלכו מתפוררת אוהד היה שולח את טומי לגייס את אביגיל במקום זה אוהד בחר להתנהג כמו סוחר יהודי מהגלות וללקק לפריץ שיקבל אותו אליו

למעלה