כבר איחוד!?

כבר איחוד!?

כל 3-4 פרקים צריך לשנות את השבטים?... זו רק אני או שנראה שהפעם ההפקה יורה לכל הכיוונים בלי סדר!? אני לא מאמינה שריקי, הדס וטלכו הגיעו לאיחוד. האיימה! אתם שמחים שהאיחוד כבר הגיע?.. עם מי לדעכם זה יטיב ולמי לדעתכם זה יהרוס?!

ady18

Well-known member
אממ

יהרוס להדס לטומי ליעד ליאורה יעזור לצערי הרב זיו ושי כמובן השאר צריך לחכות

lirongogo1

New member
ואוו טוב אז ככה..

קודם כול הם מתאחדים לשבט שבו יש 12 אנשים?!!?!! כנראה שהשניים הראשונים שיצאו לא יהו מושבעים.. דבר שני שמתם לב שהצבע של השבט החדש הוא סגול? כאילו מה הקט? טינאגו?.. ממש מעניין מה יהיה כי אם השבטים ישמרו על אמינות אז קארו: שי הדס חנוך זיו טלכו (שהולך עם זיו נכון לעכשיו) טינאגו: ריקי ליאורה טל טומי אביגיל אוהד 6 לטינאגו 5 לקארו.. נראה לי ליעד הולכת להיות קלףף או\ו בנוסף טלכו אם לא ימשיך עם זיו.. מה דעתכם??

עוז 61

New member
קודם כל ריקי לא תחבור שוב לטינאגו

הרי הם אלה שהדיחו אותה. לדעתי ליעד תזרום עם כל מהלך של טלכו ואנגלנדר מתוך אינטרס ישאר בקאראו. לכן והכל תלוי בליעד וטלכו המצב יהיה או 6:6 או 8:4 לטובת שבט קאראו.

כל הכבוד לליאורה,שי הזה מתחיל לעלות לי על

העצבים!חתיכת ייצור! מה הוא חש ת'עצמו כ"כ??

gameover2

New member
אנגלנדר לא מכין את עצמו ליום סגריר למעט ריקי

אין לו אף אחד .אין לו שום ברית וכול אי זכיה בחסינות תיגרום להדחה שלו.ככה לא בונים מישחק.

MIIKLE

New member
זה באמת בעיה עבורו

אין לו ברית מגובשת בכלל ואני ממש מתפלא עליו הוא לא התייעץ עם חברו הטוב דן מנו שילמד אותו לשחק את המשחק?

סאמוואן

New member
אם תסתכלו בנענע 10

תראו שטל בעצמו אמר (לפני שהם נחתו באי) שהוא הולך לשמור שם על צלם אנוש... ככה שלדן לא היה שום דבר שהוא יכול ללמד אותו...

MIIKLE

New member
לשמור על צלם אנוש זה דבר אחד...

אבל לא להיות נאיבי. מי שבא להישרדות בא לקן של נחשים אם לא תבנה ברית אמינה, אתה תעוף מהר.חוץ מזה אפשר להיות אסטרטג ולא להיות מרושע ראי מקרה טלכו.

סאמוואן

New member
או כמו במקרה של אריק...

וכן נכון מי שבא להישרדות צריך לדעת לשחק את המשחק... ואני מקווה בשבילו שזה לא יילך נגדו..

סאמוואן

New member
צא מזה בן אדם...

העונה השנייה הסתיימה מזמן.... ואריק אם כל הכבוד לכל הדברים שהוא היה אומר בווידויים הוא ממש לא נחשב בעיניי לאדם מרושע...להפך הוא השורד היחידי שגם שיחק את המשחק כמו שצריך וגם ידע לשמור על אנושיות... מה שאי אפשר להגיד על שי..(לפחות כרגע..) כי איר קהיה אומר דברים כאלה רק בווידויים שי אומר את זה לאנשים בפנים וזה מה שמגעיל.. כנ"ל דן מנו..

yellow38

New member
את זאת שהזכרת אותו קודם

ואני הגבתי על זה. לדעתי שי יותר אנושי מאריק כי הוא לא מלכלך מאחורי הגב וגם בפנים הוא לא אמר דברים יותר גרועים מאריק. אם היית מדברת על זיו, אז הייתי מסכים איתך שהוא מדבר לא יפה.

סאמוואן

New member
בסדר זאת דיעה שלך...

אני חושבת שאריק בן אדם יותר טוב משניהם גם משי וגם מזיו... אבל בכל מקרה אם שי יגיע לגמר אני מאוד ארצה שהוא יזכה... כי מעבר לאיך שהוא מתנהג הוא משחק משחק מאוד טוב..ומגיע לו..

MIIKLE

New member
האמת זה יהיה מעניין

סוף סוף המוחות של המשחק שי וטלכו נפגשים ההימור שלי :שי זיו וטלכו יפעלו ביחד להעיף את כל השאר אחד אחד ואז מתישהו יפנו אחד נגד השני.

למעלה