כבל USB

• פותח הנושא cupit
  • פורסם בתאריך

cupit

New member
כבל USB

שלום, אתחיל מכך שקניתי מצלמה דיגיטלית חדשה. צילמתי תמונות ורציתי להעביר אותן למחשב דרך כבל הusb. בפעם הראשונה זה עבד והתמונות עלו למחשב. כעת כשאני רוצה להעביר תמונות בפעם השניה , אני מכניסה שוב את הכבל. אך הפעם אף הודעה לא עולה למחשב, כאילו בכלל לא חיברתי אותו למחשב. כך שאני לא יכולה להעלות את התמונות למחשב. אני לא יודעת מה הסיבה, ויש לציין שיש בטריות במצלמה, שעובדות. אשמח אם תעזרו לי בפתרון הבעיה:) תודה מראש.

שזלונג

New member
תשובה

נסי לחבר קודם כל את הכבל למצלמה, לאחר מכן חברי את הצד השני למחשב ורק אז תדליקי את המצלמה. אם את כבר מחבת באופן הזה והתמונות לא עולות למחשב, נסי לשנות את מיקום התוכנה או שנסי להתקין אותה שוב. . םםם................................................ : - OLIMPUS- : / : : / / : ,,,,,,,,,, : / / : : L : : / / : : ר : : / / : '''''''''''''''''''' : / / : : /.../.: : :........................................................: כן, גם אני משועמם.

לאחר חיבור המצלמה, פתח את "המחשב שלי"

תחפשי שם כונן חדש - הכונן הזה זו המצלמה שלך. אפשר פשוט להעתיק משם את התמונות לסיפריה אחרת במחשב בה את רוצה לשמור את התמונות. אולי זה לא בדיוק הפתרון שחיפשת אבל נותן פתרון להורדת התמונות מהמצלמה למחשב.

למעלה