כבל קלאצ' נקרע

איתמר103

New member
כבל קלאצ' נקרע

פעם בכמה חודשים נקרע הכבל קלאצ' בנקודה שהוא מתחבר למנוע, לא נראה לי שזה הגיוני שנקרע כל כך הרבה פעמים
יש משהוא שאשר לעשות כדי למנוע את זה בפעם הבאה?
האופנוע הוא KLX650

לקנות מקורי עם המוביל ולתת למישהו שיודע

להתקין ולכוון אותו.

קשה לי להאמין שיש בעיה אחרת ,כל עוד הכבל מותקן במקום המקורי שלו ואין שום גורם שמפריע לו לתפקוד...

איתמר103

New member
למה לא לקנות רק כבל ולהשתמש באותו מוביל?

עכשיו חיפשתי תמונות לסמן את החלק שנקרע ונראה לי הבנתי את הבעיה אני קניתי כבלים אוניברסלים שהסופית שלהם זה עם הבורג ולא כמו בתמונה אז החלק שמתחכך בברזל זה הכבל ולא הסופית מברזל.
מאיפה אני יכול לקנות מקורי וכמה יעלה בערך?
תודה.

תמשיך לקנות פנימי ותתפלא למה נקרע.

מקורי אפשר במטרו. חליפי של MOTION PRO שהם לא נופלים מהמקוריים אפשר בEBAY.
אבל אם לא תתקין אותו כמו שצריך אז גם הוא יקרע. צריך לוודא עם הספר של האופנוע שהכבל עובר איפה שצריך ומותקן בדיוק כמו שהוא היה מותקן כשיצא מהמפעל.

השאלה כמה אתה קמצן ואם בא לך להתכלב :

אני תמיד אומר שזה לא תחביב לתפרנים וקמצנים ,יש תמיד אופציה לרכוש חלק מקורי מEBAY ,אבל לקנות כבל פנימי סטייל כבל ווספה ב 20 ש"ח ולהשחיל כל פעם - יש לך את התוצאה והתשובה מול העיניים.

הכבל המקורי עובד בתוך מערכת מותחנים שכל כמה זמן (אחת ל... לא משהו מציק) מותחים אותה בהתאם לשחיקה של הקלאץ' ואפשר להישאר עם רגש טוב בידית ,תפעול חלק ונעים ותפקוד מצוין של הקלאץ'.

ברגע שהתחלת להתקמצן ולאלתר - אל תתפלא אם כל התפקוד של הכבל נקרע ,הרכיבה שלך נדפקת ,כל מי שאיתך ברכיבה נדפק כי לא תמיד יש חסרי אחריות שיתנו לך לחזור לבד לרכב.

תעשה לבד את החישוב ,חלק כזה אמור לעלות סביב 200 ש"ח או שתפשפש באיביי ותראה שהשד לא נורא כל כך.

שים כבל מקורי, אבל של סוזוקי DR650

אצלי הוא פתר בעיות חוזרות ונשנות של קריעת כבלים מקוריים ותחליפיים לקט"מ של MOTION-PRO, בקט"מ הישן .
הבעיה נעלמה לחלוטין, כבל סופר איכותי

למעלה