כבל לסימולטור

כבל לסימולטור

למי שחיפש כבל לסימולטור טיסנים העובד תחת WINDOWS 9X עם DIRECTX 5.0 ומעלה, מצורף לינק. ראיתי שאחד מגולשי הפורום כתב שזה עלה לו 180 ש"ח והגיע תוך שבוע! לדעתי שווה את ההשקעה...

srami

New member
כבל ריפמקס

אם הבנתי נכון, מדובר בכבל שמתאם בין המשדר לבין ה-GAMEPORT במחשב כך שהוא שימושי לכל סימולטור ואפילו למשחקים... גם אני אזמין...

גיא1234

New member
אני ממליץ לכולם להזמין

הזמנתי את הכבל לפני חצי שנה מהאתר הזה וזה עלה לי 180 שקל כולל משלוח תוך שבוע זה הגיע לכאן. הוא מתחבר לגיים פורט ויכול לעבוד בכל משחק אפילו לא סימולטורים. לכל אלה שמסתבכים עם כל מיני תרשימים ומפרקים שלטים אני מציע ללכת על זה במקום להסתבך. זה שווה השקעה של 180 ש"ח, זה כדאי. בינתיים הכבל עובד רק דרך ווינדוס 9X אבל אני בקשר באימייל עם המתכנתים של הכבל והם אמרו שבשבועיים הקרובים הם יוציאו דרייבר סופי חדש שיתאים גם לווינוס 2000 וXP

אמיר אולי תפרסם זאת באתר..

הרי זאת השאלה הנפוצה ביותר בפורום בשבועות האחרונים.. וגיא,תודה על המידע !!

shakshuki

New member
אין להם דגם שמתאים לסנואה

ממה שראיתי יש להם רק לפוטבה, הייטק וגיי אר. האם נידונתי שלא להשתמש בשלט שלי???

srami

New member
לגיא - הבדלים בין הכבלים

האם אתה יודע מה ההבדל בין הכבל לשלטים השונים ? האם זה רק הקונקטור ? האם ניתן להשיג כבל שיתאים גם לפוטבה וגם ל-JR ?

לא תומך בWindows 2000/XP

ולא ידוע מתי יתמך, אם כי עובדים על זה עכשיו, מתוך התכתבות עם ALANSMODELS.

גיא1234

New member
תקרא מה כתבתי למעלה

אני בקשר עם המתכנתים של הדרייבר והם אמרו לי שהם מצפים לדרייבר שיעבוד בווינדוס XP בשבועיים הקרובים

ניקי 540

New member
כבל

למי שיש חלונות xp או שלט שלא של פוטבה יכול לקנות את השלט החדש של g2 אתם גם מקבלים שלט וגם יכולים לחבר ת´שלט שלכם. החיבור הוא לusb לכן לא יהיו רעידות מעצבנות כשמנסים לכוון את השלט,זמן התגובה יהיה יותר מהיר ומי שיש לו מחשב נייד (כמוני) יוכל לשחק בסימולטורים השונים. בקיצור מומלץ (כולה 80 דולר) אני מזמין את שלי שבוע הבא.

גיא1234

New member
הכבל תומך בכל השלטים

ההבדל היחיד הוא רק הקונקטור אין שום שינויים בכבל. כשאתה מזמין כבל בשביל השלט שלך אתה מקבל קונקטור מתאים. נראה לי שהקונקטור של פוטבה או של הייטק מתאים גם לסנואה, תנסו לשלוח להם אימייל כי אני הבנתי שיש תמיכה לכל השלטים.

למעלה