כבל טריינר

shamgar

New member
כבל טריינר

שמעתי ממשהו שאפשר להכין את הכבל טריינר מבלי לקנות אותו. לפי דבריו אפשר לקנות את 2 התקעים הנמצאים בקצות הכבל בכל חנות חשמל, התקעים אלו לדבריו זה תקע של מצלמות סופר וי אדז אס ופשוט מאוד לחבר אותם רציתי לדעת אם זה באמת אפשרי?

גיא1234

New member
אני לא מבין אתכם...

נראה לך שזה אפשרי סתם לקחת חוט ולחבר אליו 2 תקעים ואז יהיה לך כבל??? אתה צריך לבנות מעגל דרך סרטוט אבל זה ממש טפשי. כל כך קשה לך להשקיע 180 ש"ח ולקנות כבל מוכן, זאת השקעה טובה תאמין לי!

shamgar

New member
לא אין לי בעייה להוציא כסף

העניין הוא שמשהו אמר לי שאפשר לעשות זאת

אסף ו

New member
זה דווקא נורא פשוט

פשוט צריך לקנות שני תקעים מתאימים (בד"כ שקעים סטנדרטיים שאפשר להשיג בכל חנות אלקטרוניקה) ותלוי בסוג השלט צריך לעשות הצלבת חוטים פשוטה לך לאתר של רון ג´רסי יש שם שירטוט ההצלבה למערכות של פוטבה סנווה וג´יי אר וזה פשוט מאוד וזול (לא יותר מעשרים שקלים וכנראה פחות) הכתובת לאתר : WWW.2FLY.CO.IL במדור מאמרים אין יותר פשוט מזה...

גיא1234

New member
מצטער...

מצטער לא שמתי לב שדיברת על כבל מדריך חניך, חשבתי שזה עוד אחד שמנסה להכין כבל לרילפלייט

jeblesh

New member
אז תוסיף אותי לרשימה

של עיילה שהיצליחו אבל למה לשלם כולכח הרבה כסף בחול מיקרה החנת קבל רילפליית מצריך קצת יותר מי חיבור חותים למי שרוצה לחסוך כסף שיבו אים השלת וסירתות מעגל מתעים לאלקתרוניעי (תחנת תיקונים של טלביזיות וכו) ויבקש שיחינו לו לא חיבים לאסות לבד אים לא יודעים אייך...

לגיא

הי גיא מאיפה אוכל להשיג כבל ב 180 ש"ח לשלט SANWA ? לפי בירורים שאני עשיתי הכבל עולה 90$ לא כולל משלוח ניסים

גיא1234

New member
מדובר על...

כבל למחשב של ריפמקס שמתחבר לכניסת הג´ויסטיק במחשב הוא עולה 180 ש"ח כולל משלוח ומגיע תוך שבוע הזמנתי מפה: www.alansmodels.com

גיא1234

New member
כן...

רק תוודא שאתה מציין שאתה רוצה כבל בשביל סנוואה כשאתה מזמין

גיא

רשום שם שזה עולה 4.99 לירות סטרלינג 1. האם המחיר הגיוני ? 2. הם עושים הפרדה בין PSIM101 ל PSIM150 על מה ללכת ? להלן הקישור המדויק : http://www.alansmodels.com/radio/p-sim100.htm

גיא1234

New member
אתה צריך ללכת על ה...

psim101 ולבקש מהם שבמקום קונקטור של ג´יי אר p-sim121 שישימו לך את הקונקטור של סנוואה p-sim122 או p-sim126 תלוי בשלט שלך הכבל עולה 24.99 לירות סטרלינג אני לא בטוח שהם יסכימו להחליף לך את הקונקטור שנמצא בפנים כי כשאני הזמנתי, זה היה ביחד עם הקונקטור של ג´יי אר בתוך השקית ואני לא חושב שהם יסכימו לפתוח את השקית. אם הם לא מסכימים אתה תצטרך לקנות בנוסף לכבל, את הקונקטור המתאים לך וזה יעלה לך תוספת של 4.99 לירות סטרלינג. בברכה גיא ארושס

למעלה