כבל חימום...

elad r

New member
כבל חימום...

מישהו יכול להביא לי קישור לאתר מחו"ל (אחד שאפשר לסמוך עליו...) שאני יכול להזמין ממנו כבל חימום? תודה מראש...

נדיר למצוא כבל חימום בארה"ב

אתה יכול לחפש כבלים כאלו בעסקים שמוכרים ציוד למגדלי צמחים. לגידול זוחלים יש להם מגוון פטנטים אחרים. בכל מקרה נראה לי שאם אתה רוצה שישלחו את לארץ ולא שישלחו את זה למישהו שם שיביא לך את זה, זה יצא לך יקר בהרבה מאשר לקנות אחד בארץ. בkingsnake.com יש מגוון של עסקים שמוכרים ציוד לזוחלים אתה רק צריך למצוא את זה שמתאים לך ולהזמין ממנו.

elad r

New member
באמת לא מצאתי כבל חימום..

באף אתר שחיפשתי בו. אני צריך כבל של 75W וזה נראה לי קצת קשה למצוא כזה בארץ וגם אם יש אז הוא יהיה מאוד יקר... אתה יודע אולי איפה יכול להיות שיהיה כזה כבל ובמחיר נורמלי? אולי בבית החיות?..

לא חושב שהוא כל כך נדיר

מה שכן אני לא חושב שבחודשים הקרובים יגיעו משלוחים של כבלים אז כדאי לך לבדוק מה יש כרגע במלאי. תתקשר לחנויות ועסקים שנראה לך שיש סיכוי שיש להם כבלים, אין לך מה להפסיד.

shshahar

New member
כבל חימום!

אכן נדיר לראות כבל חימום, כמו שאמר יונתן וגם במקרה שתמצא, מחיר הכבל ועלות המשלוח יצאו יקרים יותר מקניית כבל בארץ, אלא אם מדובר ברכישה של מספר כבלים. ד"א, בארהב יש שיטות חימום מקובלות שלא מקבלות את אישור מכון התקנים הישראלי ולכן לא ניתן לרכוש אותן בארץ ואף לא להזמין דרך האינטרנט, לדוגמא סרט חימום הנידבק לטרריום וניתן להתאים אותו לכל אורך שרוצים.

למעלה