"כבלים"

Cheat 2 Win

New member
"כבלים"

ערב טוב, קלטת הוידאו "כבלים", בכיכובה של אריק אינשטיין, מוני מושונוב ועוד אחרים רבים וטובים, היא אחת מקלטות ההומור הטובות ביותר שיצאו בתולדות המדינה שלנו. קשה לי לחשוב על קלטת טובה יותר ממנה. שנים רבות שהחזקתי בבית את הקלטת הכפולה של "כבלים", עד שיום אחד - נעלמו כלא היו. אני בטוח שיש רבים שקוראים את האשכול הזה ברגעים אלו וקופצים "אוי! נכון! כבלים!!", ויש כאלו שלא שמעו כלל וכלל על הקלטת המדהימה הזו. מה שמשותף לשני הצדדים האלו, הוא ששניהם היו שמחים לצפות בקלטת שוב. אבל.. היא לא מוצעת למכירה יותר. וגם אם תוכלו למצוא קלטת באיזה מקום, את הDVD לא תשיגו כי הוא לא קיים. אז המטרה של כל החפירה הקטנה הזאת היא לומר דבר אחד - אני רוצה DVD של "כבלים", ועם הרצון הזה אני רוצה לעשות משהו. הדבר היחיד שאני חושב עליו כרגע הוא עצומה להליקון, שיחפשו בארכיון שלהם ויוציאו את "כבלים" לאור מחדש. אם יש לכם רעיונות אחרים, שתפו כאן. לילה טוב, שבת שלום וסופ"ש נעים, טל.

אושRתי

New member
רעיון טוב!

אני יכולה לפתוח עצומה בפורום אם תרצו.. ברוך הבא לפורום :) חוץ מזה פורסם כאן שיהיה מיני סידרה של "כבלים" בטלביזיה.. פרטים נוספים לזה כנראה יפורסמו בהמשך..

Cheat 2 Win

New member
זה יהיה מצויין

תודה רבה. והאמת היא שהגבתי כאן כמה פעמים בימים הראשונים של הפורום :)

אושRתי

New member
וואלה?../images/Emo122.gif

אז wb
ואין בעד מה..דבר איתי במסרים לגבי ניסוח.. תודה.

Cheat 2 Win

New member
מה דעתי?

רע מאוד. מצויין בכתבה שזה יעבור עריכה חדשה עם קטעים חדשים, ופייר? אני שונא שעושים את הדברים האלה. יכולות להיות לזה 2 תוצאות - 1. הסדרה עולה לאוויר, אין רייטינג עקב חוסר עניין מצד הצופים - הסדרה יורדת. 2. הסדרה עולה לאוויר, רייטינג גבוה ו"כבלים" הופכת להיות הדיבור החדש בקרב ילדים בני 11. אבל העובדה שיש חברה שרוצה להחיות את "כבלים" בחזרה, זה טוב לרעיון שלי. העצומה שאנחנו רוצים לבנות תופנה אליהם. ככה גם יש סיכויים רבים יותר שעצומה תעבוד.

Cheat 2 Win

New member
כולם לחתום!

המנהלת שלכם ואנוכי עבדנו קשה מאוד כדי לנסח את העצומה הזו P: עכשיו באמת, חתמו על העצומה ושלחו לחבריכם (וגם לשונאיכם)

danistar

New member
כמובן שחתמתי

ושיצא כמה שיותר מהר . יש לי הרגשה שהחלוקה ל 4 חלקים היא למטרות כסף ואני מאוד מקווה שהם לא ידרשו מחיר מופר עבור הסיפור לכשיצא . בהצלחה !!

התמ-ים

New member
אפרופו כבלים

בקליפ לשיר "שכשנבוא", עד היום עוד לא החלטתי אם מדובר במשחק מעולה של שיסל (גם מניסיון אישי שלו), או שהוא היה באמת שיכור טוטלית בזמן הצילומים. מה אתם אומרים? (שווה סקר: שיכור או משחק מעולה)

Cheat 2 Win

New member
שיסל

הוא פשוט שחקן מעולה, נראה לי שאין כאן שום דבר מעבר לזה..

רודנר

New member
מדובר ב nmc ולא בהליקון. השיר החדש

השיר החדש "שוב אותו העצב" אריק איינשטיין גיא בוקאטי" לא מושמע בגלגל"צ מה דעתך? מושמע בכל התחנות האחרות, שיר נפלא פשוט מדהים. האריה חוזר ובגדול.....!!! כבלים זה ענק, יש לי כמובן, יש לי הכל בענייני איינשטיין....

למעלה