כבלים- ארוווךךךך

33נמי

New member
כבלים- ארוווךךךך

לפני המעבר לדירה החדשה היינו מנויים לכבלים (HOT) היינו מרוצים אז החלטנו להמשיך איתם. (לא אוהבת את יס) שילמנו על חבילת בסיס + 2 חבילות - + תשתית לאינטרנט+ תשלום לספק אינטרנט סה"כ= 240 שקל. כשעברנו הם אמרו שיש מבצע למי שעובר דירה,חבילת בסיס + 3 חב'+ ממיר נוסף+ תש' לספק האינט' = 296 יש להם שני מפעילים, תבל, וגוונים-שאחראים על איזור מודיעין ואליהם עברנו מתבל. אני אמרתי להם שאני לא מרוצה מהמחיר ושאני עוד אחזור אליהם (הייתי באמצע מעבר דירה, המון בלגן ודבר ראשון רציתי שיחברו אותי, לכן לא התווכחתי איתם אז.) כרגע אני איתם על הקו כבר 40 דקות מעבירים אותי מאחד לשני... הגעתי לקישרי לקוחות שזה שונה משרות לקוחות כי הם יכולים להחליט לגבי מחיר מינימום מקסימלי (נשמע הגיוני?) בנוסף לכל זה הנציגה שענתה לי גילתה לי שאני משלמת גם על שכירות לממיר, מה שלא אמרו לי קודם (11 שקל לחודש) כשמחיתי על החוצפה מיד הורידו את החיוב הנ"ל. עכשיו אני מחכה שיעשו בירור ויחזרו אלי. שאלתי את הנציגה אם נתנו להם הוראה לעשות את כל מה שניתן בכדי להבריח לקוחות למתחרה?! הנציגה גיחחה, כנראה הצלחתי להצחיק אותה. בקיצור, על תיהיו פראיירים, כי פראיירים משלמים יותר! נראה לי שהחברות האלה פשוט עושות "קופה" על מי שלא פוצה את פיו, לכן כדאי ורצוי להתקשר ולדרוש מחיר הוגן למה שמספקים לנו. (שווה לקבל הצעת מחיר מהמתחרה קודם...) כמה אתם משלמים על הכבלים +אינטרנט? ושלא יעבדו אליכם....

Danret

New member
הי נמי ../images/Emo44.gif

אני התייאשתי מהשירות של הכבלים, עברנו ליס והיינו מאוד מרוצים. אגב, מאז שעברנו למודיעין החלטנו לוותר על השירותים של שתי החברות, פתאום גילינו שהחיים יפים יותר בלי טלויזיה. ויש לנו ערוץ 1 ו- 2 כשממש ממש צריך.

Angel972

New member
216 ש"ח

בסיס + 3 חבילות כולל 2 ממירים כולל תשלום עבור תשתית לאינטרנט במהירות 1.5 מגה * לא כולל תשלום לספק האינטרנט. אגב - התקשר אליי נציג יס שהופנה ע"י חבר, והציע לי את אותו הדבר ב 190, אבל מה לעשות ... יש כמה סדרות שאני אוהב דווקא בערוץ 3 של הכבלים ...

33נמי

New member
כמה אתה משלם לספק אינטרנט?

והאם אתה מרוצה מהשרות וכו...

Angel972

New member
יש לי דיל דרך "חבר"

לא, לא חבר כמו friend, אלא כמו Hever - ארגון צבא הקבע וכו'. אני משלם 59ש"ח לחודש על קצב קו של 1.5 מגה וזה כלל גם 2 טלפונים דיגיטליים של Uniden, אז זה מחיר טוב. בלי הטלפונים, אפשר להשיג גם ב 49 ש"ח לחודש. נ.ב - אני לא מתפשר על חברה אחרת מאינטרנט זהב/נטוויז'ן. שווה לשלם עוד כמה שקלים ולקבל תמורה ...

33נמי

New member
מה זה זהב\נטוויז'ן?

זה לא שתי חב' נפרדות? זהב זה 012? אני משלמת על מהירות 750 , 35 שקל.

Angel972

New member
זה שתי חברות נפרדות

אינטרנט זהב ונטוויז'ן אלו שתי חברות נפרדות, אך שתיהן מעולות. 012
קווי זהב (לא אינטרנט זהב) וגם 013 (ברק) זולים ... אבל ... הרגל מגונה שלי ... אני נשאר עם החברות הגדולות והטובות

33נמי

New member
בינתיים הציעו לי 235 שקל-שילכו &%$#

הציעו לי 235 שקל -שילכו ל-&%$# ועל זה עוד צריך להוסיף 35 שקל לספק אינט' עדיין מחכה שיחזרו אלי....

33נמי

New member
עדכון: עדיין לא חזרו אלי....

מחר עוברת ליס. מישהו מנוי שלהם? כמה זמן מחכים למענה טלפוני במוקד?

33נמי

New member
אה... שכחתי לספר

שבנתיים גם נעלמה לי חבילה אחת בלי להפרד או לומר מתי תחזור

falash

New member
HOT סיוט של (אנטי) שרות

עקרונית אנחנו משלמים להם 225 ש"ח לחודש (175 על בסיס + 4 חבילות, 50 ש"ח על אינטרנט)...מעשית כבר 5 חודשים גובים ממני אקסטרא 50 ש"ח סתם בשביל הכיף (שלהם) עשיתי כבר 20 טלפונים לפחות הם כל פעם מבטיחים שבחודש הבא אני אקבל זיכוי ו...גורנישט , 10 דקות מינימום עד שהם עונים לשיחה, נציגות השרות שלהם ניתקו לי טלפונים בפנים, את אחראי המשמרת אי אפשר לקבל... תלונות ציבור שלהם זה רק בפקס (מזל שלא במורס- או באיתותי מדורות)... ביקשתי להתנתק, את מחלקת הניתוקים לא ניתן להשיג בטלפון (לא עונים), במחלקת שרות אומרים שיתקשרו אלי לקבוע ניתוק תוך 14 ימיי עבודה !!! חיכיתי כבר שבועיים וכלום... הצעד הבא שלי הוא לפנות לויזה שיפסיקו לכבד את התשלומים שלהם (אבל אני מפחד שהם יחבעו אותי)...
אני כבר מיואש לחלוטין.

Angel972

New member
לפי החוק הם מחוייבים לתת מענה

ז"א, אם ביקשת להתנתק, הם חייבים לענות לבקשת תוך X זמן, אז כדאי שתתעד את כל התאריכים, השיחות, השמות של מי שעונה לך בצד השני ... תוכל לתבוע אותם אפילו ...

falash

New member
תודה על העצה מלאך

יש לי רשימה חלקית של השתלשלות הארועים... מתסכל לאללה לראות איך חברה בונה על סיאוב מכוון של ההליכים הבירוקרטים שלה כדיי ליאש את הלקוחות.

itche01

New member
מנסיון

תחתום ליס על התחברות. הם חייבים לדווח לכבלים על ניתוק. נציג של הכבלים "יטוס" אליך. אתה תמיד יכול לבטל את יס.

Angel972

New member
לא ממש צריך לעבור ליס

ברגע שאתה שולח פקס המבקש להתנתק, תוך שעה חוזר אליך נציג שרות
ולא סתם ... אלא אחד שמורשה לתת לך דילים נמוכים במיוחד. העיקר שתישאר ...

zeviko

New member
מסכים לחלוטין...

לאחר דין ודברים מאוד רציני עם הוט, ולאחר שכבר שלחתי פקס עם בקשה להתנתק מהם, פנה אלי נציג שירות של הוט עם דיל לא רגיל: בסיס+ 3 חבילות + אינטרנט 1.5M ב205 ש"ח... כשאמרתי לו שאני לא מוכן לשמוע אותו, ושליום המחרת מתואמת לי התקנה ביס, הפלא ופלא המחיר על הנ"ל ירד לו ל 185 ש"ח... הרעיון הוא להתמקח, ואם התוכניות פחות חשובות לך אז פשוט להחליט לעבור למתחרה.. סביר להניח שאצלו תקבלי הצעה טובה יותר, ועוד יותר סביר שנותן השירות הנוכחי שלך יתקפל וייתן לך הצעה טובה יותר.. פשוט להתקשר ולתאם ניתוק.. בהצלחה..

modmod

New member
והנה מספר החינם של הכבלים

1800-383636 אחד הדברים הטיפשיים אצלם שהם עדיין מחזיקים שלושה מוקדי שירות לפי שלושת החברות המרכיבות את חם. טמטום מוחלט אך זה מה שיש. ועכשיו שימשכו אותך שעתיים - זה על חשבונם.

yoavh1

New member
מבצע לדירות חדשות

למי שעובר לבניין חדש, HOT נותנים מבצע של 174 ש"ח שכולל 5 חבילות + אינטרנט מהיר 1.5 M זה המחיר הכי זול בשוק היום...

למעלה