כביש 6

ואתה שהחלטת להתחזות מה עשית בשביל

מדינה התיחס רק לנושא אחד מכל מה שכתבת וקשור אלי ישירות נכון ביקשתי מאותו מורה דרך כבר ביום תלונתו אלי ב20.4.04 שעה 13:15 שיעביר אלי פרטים הכוללים תאריך שעה מקום ושם קבוצה עם הוא יודע שלושה חודשים התחמק מלעשות זאת למרות שדברנו מס' פעמים במהלך אותם שלושה חודשים הטענה שלא יעשו עם זה כלום אולי היא מוצדקת אבל אולי לא וזה שהאגודה רומתה כן רומתה כולל אני אישית רומתי ע"י אותו אחד שכבר הגיע למצב שהוא רואה אותי מתחמק מלפגוש את מבטי ובתור אחד שקצת מבין בחוק הפלילי של מדינת ישראל היחידים שיכולים להגיש תלונה פלילית כנגדו הם משרד התיירות ואותה מורת דרך שבמספרה הוא התחזה ולכן הטענה צריכה להיות אליהם כי מהאגודה הוא לא קיבל שום דבר רק נתן מזמנו ואולי גם קצת מכספו הבטחתי ביחד עם חברי כי בתום הקדנציה כאעשה חשבון מה תרמתי וכמה מבטיח אני לך שלא אדבק לכסא ואתן לך לעשות יותר רק תעשה אל תדבר בנתיים אני רק "מפסיד" תרתי משמע מפעילותי לא אל תרחם עלי בחרתי אני לעשות כך רק תהיה סבלני עד שנה וארבעה חודשים . רק לצערי אני יודע כי תכונה זו לא נמצאת בין תכונות מורי הדרך שרוצים עכשיו ומיד

תלונה ומתלונן ואיסוף ראיות - ובקשה

אני לא מכיר את מהות התלונה, אבל מי שראה את הנדון עונד תעודה בעת הדרכה צריך למסור תלונה, ולא אף אחד בשמו. אם מדובר בהתחזות פלילית בכך שהשתמש שלא כדין בפרטים של מורה דרך אחר, אזי אך ורק מורה הדרך האחר יכול להתלונן ולצרף עדות של מי שראה. אין דרך אחרת ואין קיצורי דרך באיסוף ראיות. למשל, אני לא יכול להיות עד, למרות שראיתי את הנדון ביום השלישי של הכליזמרים, כי הוא הלך בלי תעודה כל שהיא ולמרות שאמר שהוא יחד עם שלושה אוטובוסים (לא כל כך סביר כיוון שהיו מעט מאוד אוטבוסים בערב השלישי ומעט מאוד מורי דרך (ולא סתם, כי כל חגיגת הכליזמרים זו הונאה אחת גדולה, וגם הציבור התבטא כך) אני לא ראיתי אותו מדריך. ואמנם ראיתי בצפת כל מיני אנשים שמדריכים קבוצות ורובם היו בלי תעודות וחלקם בהחלט לא נראו לי מורי דרך, אז ברור שאני לא יכול לעזוב את הקבוצה כדי להתעסק בהם. וזו עוד נקודה. יש לי בקשה למורי-הדרך. אני יודע שהפורום הזה הוא לא בדיוק השופר כיוון שרוב מורי הדרך בכלל לא גולשים באינטרנט, אבל אולי כדאי למי שעוסק בנושא להוציא "קול קורא" למורי הדרך להקפיד על ענידת תעודת מורה הדרך (כפי שהחוק דורש) ועל חלקה העליון של החולצה ולא בשוליה, בגאווה ובגאון, ואז אני מתחייב שכל מי שאתקל בו ואיננו נושא תעודת מורה-דרך, לצלם אותו ולפרסם את תמונתו בפורום ואם יהיה זיהוי, להתלונן נגדו ואפילו לבייש אותו ברבים בנוכחות הקבוצה שלו: "אתה אינך מורה-דרך כחוק, משמע אתה עבריין פלילי, ולא משנה מה תאמר למטיילים שאיתך, אסור לך על פי החוק להדריך , אתה עבריין הגונב את פרנסתם של מורי הדרך".

אני הייתי זה שצילם את האדון.

ונכון, לא הסכמתי להגיש תלונה, מה גם שאינני יכול, שכן איני חבר אגודה. אגב, התמונה פורסמה גם פה בפורום. ואם מדובר בהונאה, הרי שאנשי החוק אמונים על טיפול במקרים כמו זה, הן אתה, צביקה, ואולי אתה מאיר, כאיש חוק ותיק, תדע איך לטפל בעניין. חגי

אין לי מושג קלוש מיהו לו..... אבל,

צביקה, מסתבר שאני לא היחיד שמבקש דו"ח מצב. וגם אם נעשים נסיונות, ללא הצלחה, שווה לספר עליהם. חגי

זה לא שייך לחיים לבנון?

ה- לכל שאלה תשובה? חגי

למעלה