כביש 6

יענקיק

New member
כביש 6

המלצות: 1.קבוצה מירושלים לעמקים, לגליל,לעכו והסביבה.זאות הדרך המהירה ביותר.ההוצאה לאוטובוס בסביבות 45 ש"ח.ש"ח אחד למטייל.ולא ,זה ארוך עם ביזבוז זמן רב.ברוב המיקרים הקבוצה נותנת את הסכום.הדרך יפה מאד.לחלק הגדול של הקבוצה זאות הפעם הראשונה שעוברים בכביש.הכביש יפה מאד ונותן מבט על הסביבה.החומה בחלקים לאורך הכביש באזורי "קלקיליה" "טול כרם"המעבר באזורי המשולש.נותןנופח נוסף למסלול.לכן אני ממליץ לנצל את הכביש לנסיעה.לידע אישי בנסיעה בלילה בשעות מאוחרות,מצפון לדרום.יש קטעים ללא תאורה ממחלף נחל עירון לכיון מחלף נתניה. יענקיק

למה יענקיק ממליץ על כביש 6

יענקיק ממליץ על כביש מס' 6, כי.., בקרוב פותחים שתי תחנות דלק שבהן חנויות, יענקיק והנהג יעצרו בתחנות כדי שהמטיילים יקנו משהו .....

ביידא, זה לא 2 זה 4

2 ע"י מגל (אחת לכל כיוון). 2 בדרום, לפני מחלף שורק (שוב, אחת לכל כיוון). אני ממליץ לאנשי האגודה לסגור איתם על תמלוגים, למורי הדרך. בשם הנהגים (אני מרשה לעצמי), אנחנו כבר נסתדר. כי מה איכפת לנו ממורי הדרך? הם נוהגים באוטובוס או אנחנו? חגי
שעצר ל

תחנות דלק וחנויות בכביש 6

שלום חגי אתה צודק בהחלט ,לכל תחנה שני צדדים בכל צד חנויות. אפשר להמליץ כי כל אוטובוס שיכנס לתחנות יופחת או יבוטל דמי השימוש בכביש. זה באמת פעילות חשובה מאוד לאגודה להתראות חיים

מעניין איך יתייחסו לזה

שלטונות "מדינת כביש 6". הרי מי שיכנס לתחנה כזו, לא יצא בזמן שניקצב לו, ויחוייב באגרה כפולה.

כביש 6

למיכה שלום כנושא "פס קל" ברכבו , נאמר לי במכתב ע"י הנהלת כביש 6 שיש אפשרות לשהות בתחנה שעה וחצי (מספיק זמן לקנות את כל מה שיש בחנות), נמליץ שיחלקו משרוקיות, אחרי שהייה של שעה נתחיל לשרוק על מנת שנצא בזמן. שבוע טוב ויום טוב חיים

חיים, כביש 6

ולמי שאין "פס קל"
גם תספיק משרוקית
ועל דרך הקלישאה האינסופית, מה דעתה של האגודה בנושא? נראה לך ש...... יובל להועיל? ובחזרה לרצינות, מה עם אותם שאין להם "פס קל"?

כביש מס' 6

למיכה שלום הפסקל מוריד את העלויות בחצי, ההשקעה כדאית אגודת מורי הדרך "פסה", ברחתי ממנה לפני כ שלוש שנים חבל על הזמן (במובן האמיתי),לה אין דעה בריאה בכל נושא ונושא.

יענקיק

New member
אין תאורה מיכה רגב

מיכה שאני עברתי במקום לא דלקה התאורה.בחלק מהקטעים בין"מחלף עירון"מצפון לדרום לכיוןמחלף נתניה.המקומות שצוינו היו ללא תאורה. למיכה שלום שמור על קשר. יענקיק

pinzo01

New member
מיכה , שמור על קשר ........./images/Emo6.gif

לכל שאלה יש תשובה רק תשאל והאגודה על הקו(חוץ מכמה תשובות שתחכה להם...)

יענקיק

New member
למיכה"תקון חצות"

מיכה שלום מה קשר התשובה שלך לנושא האגודה.זכות לך להיות חבר אגודת מורי הדרך,או להיות מחוץ לאגודה.ההתיחסות שלי למיכה רגב.היא מקצועית,כי אני יודע שמיכה הוא מדריך טוב מאד.כך אני זוכר אותו משנים עברו.עוד זמן קצר יוצאים "לתקון חצות"לשנה החדשה,ויש המבקשים"סליחות"לכן טוב לראות את קצה האור בסוף המנהרה.אני מאחל לך שנה טובה עם הרבה ימי הדרכה בשנה החדשה. בידידות יענקיק

pinzo01

New member
כהרגלך אתה מתבלבל

ראשית שמי הוא לא מיכה,שנית אתה זוכר את מיכה ?..כמה פעמים פגשת אותו?.. (מיכה אני מרשה לעצמי) תקון חצות אם היית מבין את המונח ,תיקון חצות אומרים אותו כל השנה ולא לקראת השנה החדשה לך לכותל כל לילה החל משעה 12.30 ותשב ותקונן על חורבן הבית (אני מאשר לך לקונן גם על חורבנה של האגודה ....) ולפי דבריך ומעשי ידידך האור בקצה המנהרה הוא אותו פנס של הקטר שדורס את מי שנמצא במנהרה

ואני לא מבין איך משתרבבת לכאן

האגודה? WALLA יאנקיק, כל משפט, כל שירשור, גם יהיה על ציפורניו של מתושלח, תכניס משהו על אגודת מורי הדרך ז"ל? די. נגמר. היה. קפיש. תתעוררו מהר מהחלום הזה, לפני שהסיוט ימשוך אתכם אליו. ואל תכניסו פה כל פעם אגודה שמגודה. כי לי זה דווקא נראה כמו נסיון, די פתתי אני חייב לציין, לעצור רכבת שנכנסה למסילה הנכונה. >בניגוד ל.... אם יורשה לי< ואני עדיין זוכר יאנקיק, כיצד צרחת והשתוללת בכנס צורעה הראשון. אל דאגה, לכנס השני, לא תוזמן, כי אנחנו מאמינים בדיבורים ומעשים ולא בצעקות והשתוללויות. חגי

pinzo01

New member
יענקיק עבר שבוע+ ואתה לא מגיב?

לא תחכים אותנו באיזה מאמר מפרי עטך בהקשר לאגודה או סתם אינפורמציה בגרוש ?

וזה מזכיר לי פינזו:

"פסוליה, זה יום מנוחה, פסוליה, לכל ידוע, פסוליה - לי ולך. פ-ס-ו-ל-י-ה הלך עוד שבוע......" לו

ממש לא שעשועים מיכה.

למרבה הצער, האמת, היא אמת כואבת. העם הזה, שקוראים לו מורי דרך, ברובו הגדול, זה לא עם שיודע לפרגן האחד לשני. ואני מתכוון לכל אלו המתהדרים בנוצות לא להם. ואני מתכוון לכל אלו, שדורכים על גופות חבריהם על מנת לטפס למעלה. ואני מתכוון לכל אלו, שמזכירים לי לא מעט את סמי פלאטו שרון, ששאל את כולם: מה הם עשו בשביל מדינה? שהרי אם הייתי חפץ בכך, הייתי מגיש את מועמדותי למועצת האגודה ע"ה, אבל, הוטעיתי לחשוב כי יהיה מי שיוכל לעשות את העבודה, ושוכנעתי לתמוך בקבוצתם של יענקיק, צביקה, צפריר ובני. האמת - הוטעיתי. כי אם צביקה, לצורך דוגמה, מבקש ממורה דרך שראה וצילם מדריך לא מוסמך, שיעביר לו את החומר בתוספת תלונה, אז בשביל מה? הרי אותו מדריך כבר עבר עבירות של רמאות, כך שמעתי בכינוס האגודה. ומה עשו "נבחרי העם"? כלום. ועכשיו אני שואל את נבחרינו: מה אתם עשיתם בשביל מדינה? וזה לפני המשפט הבא: מושחתים - נמאסתם. בואו, תהיו מספיק אמיצים, כמו שהבטחתם. לא הצלחתם - תחזירו את המנדט לציבור הבוחרים. למלא את הפה במים - זה יפה, רק תיזהרו שלא לבלוע את המים ולטבוע. לו

למעלה