כביש 6.

shmueles

New member
כביש 6.

איפה שמים את המכשיר הזה שמקבלים ? לא אשים אותו מתחת לכסא...מסיבות מובנות...עם אזיקון בין הפלסטיקה? בארגז? מיותר לציין שיש רוחות עזות והמהירות שם מגיעה גם ל120...

dts

New member
גם קולט וגם משדר

להבנתי זה תג RFID פסיבי (אין סיבה לאקטיבי בנסיבות אלו). כל מי שעובר את הגשר בכביש 6 נהנה ממנעמי האנטנה שמשדרת ומהתג בפסקל שקולט ומשתמש במעט האנרגיה הזו להפעיל את המעגל שמשדר חזרה את מספר המנוי שלך מוצפן כמובן.

אתה לא צריך אותו עליך

זה סורק את המספר ותקבל את החשבונית הביתה בין כה וכה. רק תדאג שהמספר יהיה גלוי

Ridcully

New member
אגב נסעתי שם לפני משהו כמו חודש

ועדיין לא קיבלתי חשבונית

הסר דאגה מליבך

היא תגיע. יש לי שאלה, כשעשית את המנוי, האם נתת להם מס' כ"א? אם כן, בדוק את החיובים, יש מצב שתראה את זה שם.

Ridcully

New member
אה

לא בתור מנוי, נסיעה מזדמנתהעדפתי להתרחק מהטירוף של כביש 4 ואיילון שבעות הבוקר

אם זו היתה נסיעה חד פעמית ללא מנוי, החשבונית

צפויה להגיע לאחר כחודשיים, ולא חודש כרגיל. הם גם יודעים בדיוק באיזה תאריך היא תונפק. אז שווה להתקשר, לרשום את התאריך, ולשלם את החשבונית טלפונית במועד.

iec

New member
מנוי שם מתחילת דרכו של הכביש ואף פעם

לא נשאתי אותו עליי...אין בעיה עם זה.

avi elbaz

New member
אין לו משמעות לגבי החיוב שלך.

אני שם אותו בתיק זנב. לא שבדקתי מה שלמו בשנה האחרונה שהוא שם, למשל אם הסוללה שלו עוד חיה או שהיא כבר דלפה לה וחירבה את כל המעגלים שלו. בקיצור, אתה לקוח פסקל בכביש שש בין אם אתה נושא אותו איתך או לא.

iec

New member
הצפצוף נועד כדי להזכיר לך שנשאר

עוד בורקס אחד בשקית.

shmueles

New member
כמה דברים

לכביש 6 יש אופציה לתשלום ללקוח מזדמן 100% מחיר ללקוח מצולם-מנוי הנחה 20% ללקוח פסקל- מנוי הנחה 40% הנתונים נלקחו מהאתר של כביש 6, אם ככה אז למה אני צריך אותו איתי? או שפתאום אני אראה חיוב עם רק 20% הנחה, ובהמשך, מישהו יודע איך הוא עובד? גם ככה אנחנו מוקפים בקרינה אני מעדיף לשמור על הוובוס שלי עוד קצת, לפחות עד שיהיו כמה יורשים :)

AVNER XR

New member
זה לא בדיוק 20 או 40% ,זה "עד" מזכיר את

כל "הסיילים" בחנויות הביגוד כשה70% זה סחורה של פליט מאוגנדה. רכב פרטי עד 4 טון. 3 קטעים: מזדמן 18.90 ש"ח וידאו 15.36 ש"ח פסקל 11.83 ש"ח . 11.83\18.9 =37.5 אחוז הנחה. 4 קטעים: מזדמן 22.84 ש"ח וידאו 19.30 ש"ח פסקל 15.78 ש"ח 15.78\22.84=31אחוז הנחה. 5 קטעים: מזדמן 26.78 ש"ח וידאו 23.25 ש"ח פסקל 19.72 ש"ח 19.78\26.78 =28 אחוז הנחה. נסיעה בקטע הצפוני בשילוב הקטע המרכזי = 4.64ש"ח לכל המנויים. נסיעה בקטע הצפוני: מזדמן 11.70 ש"ח וידאו 8.17 ש"ח פסקל 4.64 ש"ח 4.64\11.7= 60 אחוז הנחה. כלומר, ההנחה נעה בין 28-60 אחוז. ואם נחשב הנחה ממוצעת נקבל את זה: 28+31+37.5+60 \ 4 = 39 אחוז הנחה ממוצעת. משמע,להגדיר את זה כהנחה של כ40 אחוז, זה הוגן ?לא, כי ככל שתיסע יותר קטעים ההנחה מופחתת מאד,אז למה רכשתי פסקל? ולא אתה לא צריך לשאת את הפסקל עליך,אממה שים לב בכביש 6 עושים "בעיות" אם שכחת להעביר פסקל מרכב לרכב,והחיובים מהרכב -אופנוע קודם ימשיכו להגיע על שימך,ולך תוכיח אחר כך שאחותך לא עובדת במקצוע העתיק בעולם.,והקאץ הוא שלמרות שהם יודעים(מחוברים למשרד הרישוי ישירות)מי נוסע ברכב שלך-אופנוע,אתה הוא זה שתצטרך לאתר אותו ע"מ שישלם ,יענו ישראבלוף.

למעלה