כביש 6-רמאים

• פותח הנושא fz1
  • פורסם בתאריך

Pumi

New member
אני שמח לפחות שקיבלת אזהרה

ולא את הקנס עצמו. עכשיו יש כמה דברים : א. אם אפשר, תפנה ותבקש תמונה המאשרת שהאופנוע שלך הוא זה אשר מספרו היה לא גלוי (אם הם לא יכולים להוכיח, אז מה הם מזיינים את השכל?). ב. יש היום דרכים למשטרה/דרך ארץ לזהות מספר מוסתר ע"י התקנת מספר מצלמות באותו איזור וע"י מחשב להוציא דגם תלת-מימדי של הלוחית, וכך את המספר (בהנחה והמספר למשל היה מקופל חלקית או מלוכלך). מישהו מהמשפחה שלי קיבל הדגמה של המשטרה על השיטה כחלק מכתבה. כל מה שאני יכול להגיד זה "מרשים" על מה שהם עושים. ג. לזכרוני אני זוכר איך המספר שלך נראה. יש דרכים לגלות את הטריק, שוב, ע"י מודל מחשב של הלוחית או תשומת לב לפרטים על הלוחית. ד. שוב, לפחות אזהרה. לפעם הבאה תדע איך לעקוף את זה יותר טוב (להחליף לוחית לאחת מארה"ב שרשום בה "suck you"?). ה. דרך ארץ, כמקבלת זכיות מלא מהמדינה, מחזיקה את כביש 6 כמרכז המשחקים הפרטי שלה באישור מדינתנו ה"אהובה", ויכולה לעשות שם מה שהיא רוצה, כולל קנסות עצומים למי שלא משלם לה את ה 15 שקל לנסיעה.

fz1

New member
כביש 6

קיבלתי והיפנמתי את כל מה שנכתב כאן,הסתרת המספר נעשתה לצרכי משטרה בלבד,את הודעת התשלום שקיבלתי מהם ,שילמתי מיד,ללא וויכוח, אנני טוען שאני "צדיק",אבל עדיין יש גבול לחוצפה,לשחצנות,ולהיתיחסות שלהם.

אם ככה , אז אני חוזר בי.

אם זה נעשה לצרכי משטרה , אל תשלם להם
תמשיך להסתיר מספר , וכשיבוא הקנס - לך לבית משפט! כל שופט בר דעת יבטל את הקנס , אם תסביר לו שזה נעשה לצרכי המשטרה! בהצלחה.

daveair

New member
כתבה על כביש 6 ודרך ה"עונש"

כתבו במדור הכלכלה לפני כמה זמן על זה שאנשים שהשכירו רכב קיבלו וואחד קנסות אחרי שנסעו בכביש.

למעלה