כביש 6 לעומת כביש 4

כביש 6 לעומת כביש 4

שלום לכולם אני מתגורר בצפון, ויתכן ואתחיל לעבוד בקרוב ברעננה (צומת רעננה צפון). ידוע לי שכביש 4 פקוק בצורה נוראית בבקרים, ותהיתי האם המצב טוב יותר דרך כביש 6? בדקתי במספר פעמים דרך המפה החיה של Waze וראיתי שבדרך כלל יותר פנוי בכביש 6, אבל לא באופן אחיד. מישהו מהאזור יכול להעיד אם באמת יותר קל להגיע מכביש 6 בשעות הבוקר, או שעדיף להתקע בכביש 4 ולהגיע ישירות? אשמח לחוות דעתכם, -ראובן

ישרון

New member
באיזו שעה??

בעקרון כביש 4 לא רע בכלל הבעייה שבשעות הבוקר בין 630 ל 930 הכביש עמוס מאד במיוחד בקטע שבין צומת השרון-בית ליד ועד לצומת דרור ,בהמשך לכיוון דרום התנועה הופכת לסבירה .אם אתה מקדים את הפקק בעשר דקות מצבך מצויין. אחר הצהריים הבעייה בכיוון ההפוך. בכביש 6 בעיה דומה בקטע שבין בקה לניצני עוז בדיוק באותם לוחות זמנים. ניראה לי תמוה גם לשלם וגם להיתקע בפקק .

32103210

New member
א. היכן הצפון ? ב. באיזו שעה ?

קח בחשבון, שבשעות הבוקר כמעט תמיד,כדאי לא לצאת ביציאה של חורשים ( כביכול כפר- סבא ) אלא לצאת ביציאה של אייל ומשם דרך קבר בנימין , בן יהודה בכפר סבא (לעמוד שם בפקק,,,,, ),ומשם לרעננה צפון.

32103210

New member
חנה, חולק בעניין,

לצאת באייל לרעננה צפון קצר בכשמונה קילומטרים מאשר לצאת מחורשים.ככה שמבחינת זמן זה יוצא אותו דבר ,אבל,,, גם לשלם קטע נוסף וגם לעמוד את הפקק התמידי בשעות הבוקר ביציאה מכביש 531 לכיוון כביש 4 זה לא הדבר החכם ביותר. ( זה לפני שלוקחים בכלל את הכדאיות של הנסיעה בכביש 6 ,,,,,, )

למעלה