כביש 541 (מצפון לרעננה)

avivab10

New member
כביש 541 (מצפון לרעננה)

כתבה היום בממון של ידיעות אחרונות "בוטלה סלילתו של כביש 551" במקום הכביש "אושרה סלילתו של כביש 541 על גבול רעננה" בהמשך הכתבה אומרים שהדיון במועצה הארצית יתקיים בשבוע הבא וגם כתבה ב themarker http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?log=tag&ElementId=skira20100708_1178491 הפוליטיקה של הסלילה: רולטת כבישי הרוחב של ישראל יישובי השרון מתווכחים בימים אלה אם לסלול את כביש הרוחב 551 או 541 ■ כבישי רוחב אחרים תקועים ■ הביורוקרטיה הממשלתית בשלה ■ והצורך הבוער בחיבור כביש החוף החדש לישן מוביל לפתרונות פיראטיים המסכנים את הציבור

32103210

New member
הכוונה כנראה

שרק החלק המערבי של כביש 551 בוטל ,כלומר מכביש 4 עד לכביש 2 דרך מחלף הדרים .בוטל לדעתי בצדק. מקווה שחלקו המזרחי של הכביש ,מכביש 4 עד כביש 6 , ממחלף הדרים עד מחלף אייל לא יבוטל .

avivab10

New member
אני מקווה רק שבסוף לא נקבל את רעננה נחנקת

בין שני כבישי רוחב עיליים (531 ו 541)

חגיתלה

New member
למה בצדק אם אפשר לשאול?

מאות רכבים נוסעים דרך בני ציון בצמוד לביה"ס שם. למה ביטול הכביש הוא מוצדק? עדיף שכל התנועה תעבור דרך רעננה?

avivab10

New member
בצדק, בגלל שלדעתו עדיף 541 על 551 בצד המערבי

שימי לב - זו דעתו

חגיתלה

New member
שמתי לב שזו דעתו ולכן שאלתי בנימוס

אם אפשר להבין את פשר דעתו. מה הבעיה עם זה? לא כפיתי שום דבר כמדומני.

32103210

New member
בצדק ,לדעתי כי

מי שיגיע מכביש 6 על 551 עד לכביש 4 ( מחלף הדרים ) אם ירצה להמשיך צפונה ,יפנה לכביש 553 ( בני דרור ) אם ירצה להמשיך דרומה יסע דרך 541 העתידי , דווקא לחתוך דרך שמורת פולג ? זה לדעתי מקרה מובהק ,של שמירה על ערכי הטבע , רק שבסוף לא נראה בכל אזור השמורה בתים ,,,,,

חגיתלה

New member
אבל ככה רק יגדל העומס על כביש 4

לכיוון דרום, עומס שכבר היום בשעות מסויימות בלתי נסבל, גם יגביר את העומס על כבישי רעננה וגם יגרום לכך שרעננה "תיתקע" בין שני כבישי רוחב גדולים, ואז אולי חסת על שמורת פולג (ואגב לעניות דעתי אם לא ייסלל שם כביש היא תיהרס כמו שאמרת ע"י הרחבת יישובים ובניה) אבל הגדלת את זיהום האוויר לשמי רעננה פי כמה וכמה. כביש 541 אגב כבר היום בחלקו הגדול סלול ולא עובר בכלל בשמורת פולג. אני לא יודעת מה תוואי המתוכנן שלו, אבל לא ברור לי איך הוא קרוב לשמורת פולג. שמורת פולג היא צפונית ליקום שבה ושפיים ששם מדובר שייצא הכביש. או שמא לא הבנתי נכון...

32103210

New member
את לא מדייקת,,,,,

כביש 541 עדיין לא קיים,,,, הוא אמור להיסלל בין רעננה ,לבצרה. את מדבר על כביש 551 שסלול כיום ממחלף הדרים מערבה כקילומטר ,עד הכיכר ואז ,או שפונים שמאלה לכיוון הכביש המקומי שמוביל לבני ציון ,ומשם חוצים את בני ציון ומשם לכביש החוף. או שממשיכים ישר לדרך חתחתים עוקפים את בני ציון, אבל עוברים בפאתי השמורה ,באם היה נסלל הכביש כמו שתוכנן הוא היה עובר על השמורה,,,

חגיתלה

New member
אכן התכוונתי ל551

ומראש אמרתי שלא בטוחה שהבנתי. אני מתכוונת לכביש 551 ולדרך השדות. דרך החתחתים עשתה לי טראומה כאשר נתקעתי בה פעם אחת ומאז אני נוסעת בכלל דרך כפר שמריהו לכביש החוף... מה שמחזיר אותי לכעס על כך שדרך רשפון נחסמה עבור תושבי רעננה... אבל זה כבר נושא אחר.

32103210

New member
לידיעה כללית,איך את נוסעת בדיוק

מרעננה דרך בני ציון לכביש החוף ? אבל בדיוק ,,,,

חגיתלה

New member
אני לא.

פעם עשיתי את זה. כבר מזמן לא. כמו שאביבה אמרה אני נוסעת דרך כפר שמריהו...

32103210

New member
הכוונה ,איך את נוסעת בדיוק הייתה

האם את חוצה את בני ציון, או עוקפת את בני ציון ,בדרך החתחתים ? ( בעבר ,הבנתי שהיום את לא עושה זאת,,, )

חגיתלה

New member
נהגתי לנסוע בדרך החתחתים

ונהגתי לנסוע דרך היישוב עצמו. תלוי במזג האוויר. אבל הגעתי למסקנה ששניהם לא חסכו לי כלום ורק הסבו נזק לרכב שלי.

avivab10

New member
את יכולה לשמור את המידע.

רק תזכרי שלי קוראים אביב ולא אביבה תודה

למעלה