כביש 443.

מני 22

New member
כביש 443.

אתמול בלילה היציאה מהבירה היתה חסומה והמשטרה הפנתה את הנהגים לכביש 443 . ואני שואל מה מצב הכביש כיום? מסוכן? רק ביום? לא נוסעים? כן נוסעים? אם משהו יכול לעשות סדר בנידון.

רולי NO 1

New member
מה פתאום!

אין שום בעיה כיום ליסוע שם גם בלילה. כבר מזמן הכביש הזה לא מסוכן ונוסעים שם די הרבה רכבים.

אם אני לא טועה

גם סופרבוס כבר נוסעת כיום מ443 גם בלילה ולא כמו פעם שהם נסעו משם רק ביום כיון שהאוטובוסים שלהם אינם ממוגני ירי.

שיSY

New member
לא נראה לי.

אני נסעתי לשם בערב, לפני שבועיים ונסעו דרך כביש ירושלים ת"א,

אוקיי

לכן אמרתי את זה מספק. אבל זה רק כי זה חברה ממלכתית שיש לה את התקנות ומחמירות של משרד התחבורה. כמו ביתר תור שאינם נוסעים מכביש המנהרות רק במוגני ירי. אבל זה לא משקף את המציאות.

ככל הידוע לי בתור

תושב מודיעין עילית האוטבוסים מהבירה נוסעים דרך כביש 1 והאוטובוסים לבירה דרך 443

AVA 1999

New member
כביש יפיפה..

ולא נרשמו שם ארועים בחודשים האחרונים ב"ה. וגם מאוד רגוע, אבל אני נוסע שם רק ביום. לא בגלל שאני מפחד אלא בגלל שבלילה הכביש שומם, ואם צריך עזרה ח"ו אז......

נוסעים! אנחנו נוסעים שם ב

היממה. אני יודעת שיש מדי פעם מעט זריקות אבנים אבל לא יותר, ניתן לקרוא על מקרים אלו רק בעיתונים הפנימיים בקריה ובברכפלד. הכביש מאובטח כל הזמן! גם במוצש"ק נסעתי בו, כשהכביש השני היה פקוק וסגור שם התנועה זרמה לאורך כל הדרך!

מני 22

New member
בלבלת אותי לגמרי..

יש זריקות אבנים או לא? אני הבנתי שהכביש רגוע! זה נכון או לא נכון. אני לא מבין מי נוסע בכביש שיש חשש שיקבל אבן.

חבר שלי

הגר במודיעין עילית נוסע כל יום פעמיים בכביש הזה בבוקר ובלילה ללא חשש. ואם הביתרים נוסעים מכביש המנהרות לך בטח אין מה לחשוש ב443...

אלישיר

New member
לא מסוכן במיוחד.

בעזי"ת יש באיזור כפר מאוד עוין: ביתוניא, אבל הגזרה בסכ"ה שקטה יחסית.

למעלה