כביש 443, השעה 8 בבוקר

Angel972

New member
כביש 443, השעה 8 בבוקר

כולם מכירים את קפה בדרך
זה שנמצא לו בחלקת חצץ בצד ימין של הדרך על כביש 443 לכיוון מערב ... (נו, בדיוק אחרי הירידה ...) אז, נכון שזה נשמע מגניב לחלוטין לעצור שם, ולקחת קפה טוב לדרך
היום בבוקר, נסעתי ... בדרך ליום נופש עם המשפחה ... ובדיוק כשהגענו לקפה בדרך, החליטה נהגת, שנהגה ברנו מגאן 2 בצבע ירוק, שכדאי לקחת קפה ... אבל היא בנתיב השמאלי ... אז מה
מה הבעיה
מיד חתכה את הבחור שנהג בנתיב הימני, והחלה לרדת לשוליים. אך פתאום ... החליטה שכנראה הקפה שלהם ... הוא לא הכי טוב ... אז מה עושים
בדיוק
איך ידעתם
חותכים את הנהג בנתיב הימני, ונכנסים אליו. לכל מי ששותה בקפה בדרך ... תפסיקו עם זה
אתם סתם עושים פקקים

33נמי

New member
פקקים, זה מה שמפריע לך?

האמת זה באמת נורא מרגיז. אבל לי הפריע מאוד עניין הבטיחות. לפי התאור שלך, בנס לא קרתה תאונה.

Angel972

New member
ברור שלא הפקקים נמי ...

אבל רציתי שהסיום יהיה בנימה אופטימית, שכל מה שייגרם יהיה פקקים ולא תאונות

מיי רב

New member
משהו דומה..

ולא בגלל קפהיוס, אליו אני ממש מכורה... גם ב-443 בפניה לכיוון לוד, נהדת שלא החליטה אם לפנות או להמשיך ישר נעצרת (כן.. נ ע צ ר ת!), אתמול במקרה החלפתי ברקסים, אחרת - אני לא חושבת שהייתי מצליחה למנוע התנגשות, גם כך זה היה קשה ונאלצתי לרדת לשוליין ולזגזג כדי לא להכנס בה, הקטנה שלי, בכסא הבטיחות נחבטה אל השמשה שלצדה והאוזן שלה עם סימן כחול.. רעדתי במשך שעה אח"כ

מה שנורא הוא

שלכל אחת ואחד מאיתנו יש סיפור יומי כזה..... הבוקר נהגתי לתומי אל מודיעין סנטר כדי לעסוק' קצת בשופינג ת'ראפי, הייתה חנייה, אבל הייתה גם נהגת אחת שכנראה נלחצה מהחנייה. עמדתי במרחק ביטחון ממנה עם האוטו וחיכיתי שתחנה. פתאום שמעתי בום וחשתי טלטלת מה........ הרמתי ראש [הקשבתי לחדשות] וראיתי שהתבלבלה ובמקום הרברס הרצוי נכנסה בי מעדנות. היא ביקשה סליחה כשיצאה, ואז שטפה אותי פתאום [כנראה מלחץ] והתחילה לצרוח למה אני בוחרת לחנות בדיוק לידה כשיש כל כך הרבה מקום. הגשתי לה דיאט קולה קרה שהייתה לי במקרה באוטו ואחרי שנרגעה התנצלה על ההתפרצות ובכתה קצת על החניות בעיר. למרבה המזל יש לי רק עיקומצ'יק בדלת שלי, וכלום לא נפגע. אולי צריך שיהיה פחות חם?

Angel972

New member
קבלי ח"ח על קור הרוח שלך ../images/Emo70.gif

אם היא הייתה צועקת עליי, קשה לי להאמין שלא הייתי פשוט צועק עליה בחזרה ואני עוד נחשב לאדם שקשה מאוד לעצבן אותו ...

כלומר, התשובה שלי לאנג'ל שאמר את זה

(שאמר שהיה צועק עליה) א.ב. זה ראשי תיבות ל: אוי באמת

מה הייתי עושה? אה...

קשה לדעת, אתה יודע, כל סצנה והמשמעות שלו... אבל אישית אני מאד מעריכה אנשים שמסוגלים לכבוש את הכעס שלהם, גם כשברור שהם לא האשמים, והם לא נגררים "להחזיר". זה לא אומר שאני לא הייתי כועסת בדיוק כמוך, אבל... בנאדם צריך לשאוף למשהו, לא? אז להבליג כשכועסים, זו שלב די מכובד לפי דעתי בעלייה הזו...

amitzahavi

New member
עוד הזהרה

שד' יאיר פארג (כביש מכבים רעות) לכיוון 443 - בפניה שמאלה כאילו לכיוון שילת שמתי לב לתופעה מוזרה שכמעט הרגה אותי אתמול שאנשים פונים שמאלה לכייון שילת את תל אביב אבל במקום להישאר בנתיב שלהם (השמאלי לצורך העניין) מגיעים לימני... אתמול, למזלי היה שוליים כי גברת אחת פשוט החליטה להעיף אותי לשול בלי לשים לב למסלול שלה ובכלל לא שמה לב שאני שם... ראיתי את זה קורה שם כבר כמה פעמים אבל אתמול קרה לי ומפפפפפפחחחחחחייייד.

Angel972

New member
זה לא חדש שאנשים לא יודעים לפנות

במודיעין, שיש בה מספר לא מבוטל של כבישים חד סטריים ודו סטריים, יש המון אנשים שלא יודעים איך לפנות ... למשל - בפנייה שמאלה, מכביש שהוא חד סיטרי, לכביש שהוא דו סיטרי (חד מסלולי) צריך לפנות לנתיב הימני. בעוד שבפנייה שמאלה מכביש חד סיטרי, לכביש חד סיטרי (דו מסלולי) יש לפנות דווקא לנתיב השמאלי !

למעלה