כביש 431

כביש 431 ../images/Emo35.gif

לפני שבועיים נאמר שיפתח ב - 18 בספטמבר, אבל היום בצהרים עוד מוצב שם שלט "אין כניסה" אחרי ישפרו סנטר. מישהו יודע מתי סוף כל סוף ייפתח?

ורדה 1

New member
אין לי מושג! כשעבדתי בלוד, חיכיתי בקוצר רוח שייפתח. עכשיו זה כבר פחות מטריד אותי...

שלגיה ו7

New member
נכון,

אמרו . לא זוכרת איפה קראתי(אולי בעיתון "מודיעין"), כתבו שיש עיכוב.

ורדה 1

New member
כאן = בישראל! זה לא רק במודיעין. בין הורי (בפתח תקוה) לבין חמי וחמותי (בקיראון) סללו כביש שאמור לקצר לנו את הדרך בין הסבים והסבתות ברבע שעה לפחות. הוא עומד מוכן כבר בערך שנתיים, ומדי פעם מישהו פורץ בו איזשהו שביל מעבר שיעקף את החסימות של מע"צ עד לפעם הבאה שחוסמים אותו.

barfilya

New member
יותר משנתיים

רח' יצחק רבין שמתחיל ליד אוסם בז'בוטינסקי בפ"ת ומגיע עד לקריית אונו לעיקול האחרון לפני אונ' בר אילן סלול כבר יותר מ- 5 שנים. הוא אמור להפתח כאשר כביש מכבית שמוביל מכביש חוצה ישראל לכביש מס' 4 ייפתח אף הוא. באמת מדי פעם מישהו פותח בו פירצה, אבל לאחרונה שמו שם תמרור אין כניסה באישור קצין משטרה. בשבוע שעבר הייתה שם משטרה בשעות הבוקר המוקדמות וחילקה דו"חות ע"ס 500 ש"ח ו 6 נקודות לכל נהג שנסע משם. לי זה גורם לנסיעה של 20 דקות נוספות לעבודה. ראו הוזהרתם.

Gal isr

New member
תושבי ראשון לציון לא מוכנים לסלילה

שלו. הכביש עובר ע אדמות חקלאיות של תושבי ראשון, שלא מוכנים שכביש שישרת ברובו את תושבי מודיעין (לטענתם הכל) יעבור על האדמות שלהם.

שלגיה ו7

New member
לא ברור לי

למה היו צריכים לפרסם שהכביש נפתח ב19.09, אם הוא עדיין לא נסלל?

amub

Active member
פתיחת כביש

מדובר בקטע כביש 431 ממודיעין לכביש מס' 1(ירושלים-תל אביב),והוא אמור היה להפתח היום לפי הפרסום בעיתון.הקטע הזה סלול ומוכן לפתיחה.לפי מרכז שירות לאזרח בעיריה הוא עדיין לא נפתח.הקטע שלא סלול עדיין זהו המשכו של הכביש לכיוון ראשון לציון.

למעלה