כביש עוקף קריות

shuli 1

New member
כביש עוקף קריות

אמנם שמעתי מכמה אנשים שנתקעו בכביש ביציאה לקרית ביאליק ביום שבת במשך כשעה ובמהלך השבוע אף 3 שעות,
אבל אתמול נסעתי בסביבות השעה 2 בצהריים לכיוון אפק - ומתוך שיקולי נוחות בחרתי לנסוע בכביש החדש. זאת היתה שטות מוחלטת כי ביציאה לכיוון הקריון נתקעתי למעלה משלושת רבעי השעה.
בזמן הזה כבר יכולתי להגיע לנהריה.
מה החוכמה להכריז על סיום המקטע כחצי שנה לפני המועד ועוד לשלם על כך בונוס לחברה המבצעת? כאשר עומסי התנועה בכביש 79 (כמדומני) אינם מאפשרים השתלבות של היוצאים מהכביש המהיר לכיוון הקריון (הרמזור מתחלף כמעט כל דקה שתיים ועדיין אין יכולת למכוניות יכולות להשתלב בכביש הפקוק - בגלל רמזורים אדומים בהמשך הכביש).

ח ל ם מוחלט!!!!

מפרסמת זאת לטובת כל הנהגים שעדיין חושבים כי גם בשעות היום שאינן נחשבות כעמוסות משתלם לנסוע בכביש החדש. עדיף להשתמש בכביש הישן (אולי לקרית אתא משתלם).

haifaboy

New member
אני נוסע על הכביש הזה כל יום באמצע השבוע

בשעות הבוקר לכיוון הקריות בסביבות השעה 7-7 ורבע ואח"צ בדרך חזרה לחיפה בסביות 5-6-7 . הבעיה בכביש היא הגישה מצומת בתי המשפט לכביש וחזרה , בגלל קטסטרופת הנתיב האחד יש שם פקקים , אבל לא נוראיים מידי . אני יכול להגיד בחודשיים שלושה שאני נוסע עליו בכיוונים ובשעות צויינו למעט פעם אחת בגלל תאונה הנסיעה השתלמה וקיצרה לי את הזמן משמעותית . אני יודע שבשעות היום במאוחרות יותר ( בין 10 ל 4 אח"צ ) יכול להיות שיש שם פקקים כבדים אבל אלו לא שעות שאני נזקק לכביש ....

פנומן 72

New member
המדינה שלנו מורכבת מאוסף של דבילים

ברגע שהכריזו על פתיחת המקטע עד הקריון כוווווווווווולם עברו לשם והשאירו את שד' ההסתדרות פנוי.
קוראים לזה סינדרום העדר.
אנשים סתומים בלחץ.

Zמבוש

New member
פנומן תופעת העדר הזאת

מעולה לתושבי הקריות שהיו תקועים בפקק ליד הטכני
כעת זמן הנסיעה שלי מהנמל עד לקריית ים הוא בערך 25 ד' כאשר בעבר לקח כמעת שעה

פנומן 72

New member
אין ספק שהרווחת

אבל יש כאלה שקפצו לתוך הקלחת בלי להבין שהיא רותחת.

haifaboy

New member
גם אני מרוצה מהכביש החדש

הוא מקצר תהליכים עבורי וכשיורחב עד פרברי עכו ותורחב הפניה לקריון לשני נתיבים הסכר יפרץ לגמרי .

Zמבוש

New member
נראה מתי זה יקרה

כי גם ההפרדה בכביש IPC כנראה לא תסתיים בזמן

haifaboy

New member
לפי קצב העבודות זה עניין

של כמה חודשים בודדים עד שבועות .

למעלה