כביש מכבית

אבי83808

New member
כביש מכבית

האם משהו יודע אם כביש מכבית נפתח אתמול לתנועה? יש לי הרגשה שהוא לא נפתח לתנועה כי הרמזורים בזרובבל עדיין לא מהמהבים שהולך לפעול שם הרמזור. מחכה לתשובות!!!

KLSVM15

New member
אין לי מושג.. הבנתי שאין אישורים על משהוו אבל

אין לי שמץ סורי..

עציון

New member
הוא לא ניפתח כי

הבטיחו לפתוח אותו ב: 1.4...ב-1.9.....ב-6.10 ולא אמרו באיזו שנה. אבל ברצינות: לא הכל גמור בעיקר בצד המערבי לכיוון ק. אונו.

הוא לא נפתח כי....

צריך ללכת לראש העיר ולכל מי שקשור לכביש הזה ולפתוח לו תתחת המחורבן שלהם כדי שדברים יזוזו לעזאזל בעיר המעפאנה הזאת. או בכלל במדינה המעפאנה הזאת. כל דבר פה לוקח מיליון שנה. בינתיים אנחנו התושבים סובלים. העיקר ראיתי לפני כמה זמן בירושלים סגרו רחוב שלהם לתנועת כלי רכב כי הפאקינג ראש ממשלה שלנו [ואני מצטער שאני אומר שלנו] עבר שם עם כל השיירת מכוניות שלו עם אבטחה כאילו מדובר באיזה אפיפיור מקורצץ. טינופת.. תמשיכו להתבאס. אני מבטיח לכם שהיום בעוד שנה אנחנו נפתח כנראה שרשור נוסף בשאלה "מה נסגר עם כביש מכבית?"

כנ"ל לגבי הרכבת הקלה

שמתם לב שרק בב"ב ובר"ג עוד לא התחילו בכלל עבודות בנידון? ןשמה זה יותר בעיה כי זה לעצור את העורק הראשי שלהם. פתאום שר התחבורה יצא ביציאה השבוע שהרכבת הקלה לא טובה, יש סכנת קרינה והוא מעדיף עוד אוטובוסים במסלול שלה במקומה.

באמת? ../images/Emo2.gif לא שמעתי על זה...

מתי אמרו? אז רגע לא יהיה בסוף רכבת קלה בפ"ת וסביבתה? [אם כן אני קופץ משמחה]

זה מה שאמרו בפורום תחבורה ציבורית

הם לא אמרו שכל התכניות מבוטלות. למה אתה תשמח אם לא תהיה רכבת קלה?

כי זה עובר לי מול הבית !!!!!!!!!!!

וזה סתם חרטה של דבר וחיקוי עלוב של אירופה שלעולם לא יצליח כאן. בישראל אין רחובות רחבים וגדולים כמו באירופה או אמריקה ששם זה לגיטימי לעשות רכבות קלות. פה הכל צפוף ודחוס, זה כ"כ תקוע ולא קשור הרכבת הזאת פה. וחוץ מזה, רחוב ז'בוטינסקי מספיק סוהן היום, אז רוצים להפוך אותו סוהן עוד יותר? יש לכם מושג איזו אוכלוסייה מרובת ילדים יש פה? כולם פה משפחות עם ילדים. ממש כל האיזור הזה פה של קרול, יצחק שדה, אורלוב, ז'בוטינסקי, כצנלסון, אלה האיזורים שיסבלו נורא מהרכבת הזאת. יש פה המון ילדים והסכנה גדולה. המקום הזה יותר מידיי סוהן ודחוס וצפוף ופשוט הרכבת רק עושה נזק. בעירייה ובממשלה לא משתינים על ההרגשה של התושבים, אלא לכסף שהם עצמם יקבלו מזה. זה העניין..

שלא לדבר על הפקקים שהיא יוצרת עכשיו

למה באורלוב לא עובדים בכמה משמרות? למה כשאני עובר שם אני לא רואה אף אחד עובד עוד הרבה לפני שהאדון אוחיון החליט להשעות את העבודות. צריכים לעבוד שם כל הזמן. באירופה כבר מזמן היו מסיימים את העבודות באורלוב וגומרים מהפקקים הנוראייםן באזור. ודווקא באותו זמן החליטו לסגור גם את הברון הירש לתנועת מכוניות פרטיות. מצאו להם עיתוי לסגור 2 כבישים מקבילים.

אוחיון לא השעה כלום האמת..

היום בבוקר עבדו, וגם אתמול.. העבודות נמשכים כרגיל לצערינו. אבל תבין שהעניין של הפקקים זה עניין זמני, ברגע שתיהיה רכבת העניין של איזור סוהן, עם קרינה, וסכנה למקום הזה בכלל, וצפיפיות ודוחס איום, זה דבר שיהיה באופן תמידי. וזה הפאק בכל הסרט הזה.. מבין?!

כן תתנחם בזה שזה יוריד הרבה מכוניות מהכביש

למה עשו את העבודות מאורלוב פינת זבוטינסקי עד אורלוב פינת קרול? לא ראיתי שבנו נתיב לרכבת הקלה!

וחבל שזה עילי ולא תחתי כמו בר"ג,ב"ב,ת"א וגם

שזה לא נכנס לפנים העיר. ראש העיר הרי אמר בעיתונים שהוא מתכווין להציב אולטימטום לאחר שהוא ויתר שהרכבת תהיה עד ת.מ. ולא לפנים העיר הוא אמר שאחרי ויתור כזה הוא יציב אולטימטום או שהרכבת תהיה מתחת לאדמה או שלא תהיה רכבת. כנראה שהוא לא לחץ או שלא הקשיבו לו.

אבי83808

New member
צודק חלקית

אוחיון לא השעה אותם אבל הם לא עובדים אף פעם ואם כבר הם עובדים הם עובדים נורא אבל נורא לאט.

למעלה