כביש מכבית

אבי83808

New member
כביש מכבית

היום בשיעור נהיגה שהחזירו אותי הביתה נסענו דרך אלוף שדה ועברו דרך כביש מכבית (כמובן שלא נכנסנו) וראיתי שכבר הוא מושלם ואפשר לנסוע בו. יש שם הכל צבעו את הכביש, רמזורים,כניסה לכביש וכו'. אני ראיתי שפותחים אותו באוקטובר שזה עוד לא הרבה זמן. פותחים אותו בהתחלה או בסוף אוקטובר? כי לפי איך שזה נראה אפשר לפתוח אותו בהתחלה. חוץ ממקום אחד ברחוב זרובבל קרוב לכפרייה ששם עדיין יש נתיב אחד לכל כיוון, אבל חוץ מזה הכל מושלם.

NYMets Man

New member
אפשר לפתוח אותו כבר מאוקטובר 2005

השאלה היא לא שאלה של מוכנות... הכביש מוכן, ואיכותי (אפשר לראות את זה בחלק של הכביש שכבר כן פתוח מכביש 40 ועד ל"מחלף" זרובבל (מחלף עאלק) שהוא לדעתי באיכות מאוד טובה ומאוד בטוח. רק שיעלו את הגבלת המהירות. מתי הוא יפתח? מתי שיסתדר... מקווה שיקרה בקרוב, יפתור הרבה בעיות... סוף סוף לא נצטרך לקום בשש כדי להגיע לבקו"ם

אבי83808

New member
צודקת ב-100%

התברברו עם הפתיחה של הכביש הרבה זמן. בקטע מזרובבל עד רבין כבר היה מוכן ממזמן, אבל הרגע מרבין עד בר אילן סיימו אותו לא מזמן בגלל שהיתה התנגדות. מתכוונים לפתוח אותו באוקטובר ומקווה בתחילתו. זה יקל על עומסי התנועה וכל אחד יגיע למקום עבדתו או לכל מקום אחר יותר מהר. אני עברתי שם היום והכל מוכן לפתוח את הכביש רק צריך להסיר את השקיות מהרמוזים ולהפעילם וייאלה לנסוע. נסיעה טובה ובטוחה

NYMets Man

New member
חחח

אם ברוב שיכרותך חשבת שאני בת למרות הכינוי שמסגיר את היותי בן, לא יותר הגיוני שתכתוב "חשבתי שאתה בת"???

שאניה

New member
אני הבנתי שפותחים אותו ב3 באוקטובר..

אבל אני אאמין רק כשאני אראה אותו פתוח הם טובים בלהבטיח בעירייה, גרועים בלקיים.

אבי83808

New member
לא כ"כ נכון

3.10 זה ערב שמחת תורה ולא נראה לי זה הגיוני. בטח יפתחו אותו ב-7.10 בבוקר כי זה יום ראשון שחוזרים לבי"ס מהחופש.

שאניה

New member
יכול להיות שהתבלבלתי..

אבל אני זוכרת שקראתי 3.10 כשנראה - נאמין

Bardug0

New member
אני לא בטוח שזה תלוי רק בעירייה שלנו

להם דווקא יש אינטרס לפתוח את הכביש.

למעלה