כביש מושחת

Tami me

New member
כביש מושחת

לפני כחודש התוודענו כאן לעיסקה מאוד מיוחדת לעירנו העיריה אירגנה כביש פרטי לבעל בית שפתח יציאה לגינה ציבורית אסור לפתוח יציאות כאלו אבל כאמור יש כאלו שמקבלים פרס יקר מאוד (כמובן על חשבוננו) כתוצאה מהתנגדויות בעבר נחסמה הדרך ביקרתי השבת בסביבה וגיליתי כי העסק עבר שידרוג המחסומים שהיו לפני הדרך הוסרו (מונחים בצד) ולאורך הדרך משני צידיו ניטעה שדירת ברושים השדירה רק בחלק הפנימי של הדרך הצמוד לביתו של המיוחס השכנים בסביבה טוענים כי כנראה מדובר בעיסקה מפוקפקת בין בעל הבית לפקיד הממונה על הגינות שלא חוסך באמצעים לטפח את סביבתו של הבית הפונה לגינה ועוד מוסיפים כי גרמן עומדת כסלע איתן מאחורי אותו פקיד כי ככה עושים מינהל תקין בהרצליה - קומבינות מפוקפקות בחסות עירונית מישהו מכיר את הנושא ויכול לספק מידע נוסף? האם מדובר בתורם נדיב לתעמולת הבחירות של הגברת או (כפי שכבר נרמז כאן) במקורב של ש"ס או סתם קומבינה של אחד הפקידים

[אורן]

New member
לפי דעתי

כאשר מאשימים האשמות מעין אלה יש להביא הוכחות. לשמועות שמקורן לא ידוע אין כל משמעות.

Tami me

New member
כיחצן אישי בטח תגיד

שהדרך לא קיימת ורק בסיפורי אגדות כבר נתנו לך בעבר את הכתובת ואולי תבקש מההורים שיקחו אותך לשם שתראה שזה קיים ולא באגדות. תטייל קצת על הדרך, תראה כמה שהיא מפוארת, תראה את השדירה הפנימית ואם יש לך קצת הגינות אישית בטח תשאל למה העיריה צריכה לתת דרך או כביש פרטי בתוך הגינה? אבל אין סיכוי... כיחצן ולקקן מקצועי אינך שואל דברים כאלו. בתור מי שרוצה להיות חבר מועצה כדאי לך להפעיל קצת שיקול דעת וביקורת עצמית ואפילו קצת הגינות ציבורית כדי שלא תהיה מלקק התחת הצמוד של כל פוליטקאי.

[אורן]

New member
עכשיו תכתבי שוב בבקשה את הודעתך

והפעם, בלי ניבולי פה. כפי שאני אינני מנבל את פי, כך אני מצפה גם מברי- פלוגתתי. ובנוסף, בלי שקרים על אדם שאינך מכירה (והוא אני), בקשר ל"רוצה להיות חבר מועצה". אף פעם לא רציתי להיות חבר מועצה. לאחר שתעשי זאת, אשקול לענות עניינית. נכון לעכשיו, הודעתך לא שווה תגובה.

Tami me

New member
אתה לא אורן הקטן מס. 6 אצל גרמן?

אולי התבלבלתי בינך לאורן אחר ואם זה כך אז סליחה. אבל אני רואה שלפי החתימה אתה כנראה מחבורת ילדי מרצ שמיחצנים לה כאן. בדבריך אין התייחסות עניינית. הדרך הפרטית קיימת, הוציאו עליה הרבה כספים, כספים שלנו, והסוגיה כאן אם העיריה צריכה לסלול כביש פרטי לכל מי שפותח יציאה אחורית לתוך גינה ציבורית? אם כן אז שיסללו לכולם ויהרסו את הגינות כי מחר מקורבים לצמרת העיריה ידרשו בריכות שחיה בתוך הגינות. למה לאחד מגיע ולאחרים לא?

[אורן]

New member
טעית

בקשר לזהותי. ועכשיו מכיוון שהתנסחת בצורה מעט פחות מעליבה, אענה לך: אין אפשרות להגיב עניינית לטענות חסרות הוכחות ובסיס. אני מתאר לעצמי שרוב משתתפי הפורום לא יודעים על המקרה המדובר, ולכן כמובן שלא תקבלי תשובה ראויה. את יכולה לפנות לראש העיר בעצמך עם שאלתך.

למעלה