כביש מהיר בטסטים

DinamoHaifa

New member
כביש מהיר בטסטים

זה חובה שבכל טסט הטסטר יוציא אותי לכביש מהיר? אין מצב שאת כל הטסט נעשה בעיר או משהו כזה? פשוט אני ממש גרוע בנסיעה בכביש מהיר, מתקשה להשתלב טוב בנתיבי האצה והאטה עם כל ההילוכים האלה...אז מעניין אותי לדעת האם זה קורה לעיתים קרובות שהטסטרים מוציאים לכביש מהיר?

lsd600

New member
מה אתה מצפה?

ואם לא יהיה לך כביש מהיר בטסט, מה תעשה אח"כ? חובה כביש מהיר בטסט... תתרגל הרבה השתלבויות..

DinamoHaifa

New member
דוגרי אני רוצה לעבור רק ת'טסט

לא איכפת לי מה יהיה אחרי זה, אני במילא אנהג על אוטומט...אם לא היו קובעים לי כבר תאריך לטסט ואם לא הייתי בסוף הדרך כבר אז הייתי עושה על אוטומט כבר בראש שקט אבל הגעתי עד לטסט אז אני רוצה לעבור אותו עם הידני ולא ממש משנה לי מה יהיה אחרי זה...

talush2005

New member
כמו כולנו:) או לפחות הרבה חחח..

גםאני ככה לא אכפת לי אחר כך ,כי אחר כך סביא להניח שאני לא אנהג יותר על הילוכים אבל רק לעבור את הטסט כבר!!! בהצלחה לך בטסט ודרך אגב גם לי היה בהתחלה הרבה בעיה עם השתלבות בכביש מהיר ולעבור נתיבים בעומס וכל זה והמורה שלי פשוט תרגל איתי את זה הרבה עד שקלטתי עד היום אני לא בטוחה בעצמי בכביש מהיר אבל כבר יותר טוב בהצלחה בטסט כשיהיה לך :)

lsd600

New member
מה הקשר?

השתלבויות ונתיבי האצה זה לא משנה איזה גיר יש לך... אתה חייב לדעת להשתלב...

DinamoHaifa

New member
זה מאוד קשור

נגיד כשאני יוצא מתחנת דלק ויש לי בקושי איזה 100 מטר להאיץ כדי להשתלב, כשאני מתחיל מהילוך ראשון עם מהירות 0, זה קשה מאוד לעשות את זה עם כל ההילוכים והבלאגנים האלה שאוטו קופץ כי צריך להעביר תהילוכים מהר...עם אוטומט פשוט לוחצים על הגז ותוך כמה שניות יש לי 90 קמ"ש.

Itamarro

New member
אם קופץ לך האוטו זה אשמתך

אתה מכניס ראשון, מאיץ עד ל25 ככה, מכניס שני, שם גז קצת לפני הקלאץ, ואתה מאיץ כמו גדול. זה יכולת שלך, לא בעיה בידני

Itamarro

New member
לי לא היה כביש מהיר

לא עברתי את ה55 קמ"ש, והיה לי טסט של 35 דקות.

MeWithoutU

New member
זה תלוי במסלול שהחליטו לאותו יום...

לי טסט ראשון היה כביש מהיר 90 וטסט שני הכביש הכי מהיר שנהגתי בו היה 60... וחברה שלי עשתה טסט רק בעיר... זה תלוי במסלול שנותנים לטסטרים באותו יום...

למעלה