כביש חוצה ישראל ואופני כביש

oferplone

New member
כביש חוצה ישראל ואופני כביש

אולי כבר דיברתם על זה פעם אבל יש לי רעיון בקשר לכביש חוצה ישראל שכל מספר ימים הוא יאושר לנסיעה במסלול אחד לאופניים מה דעתכם?

o אורן o

New member
ניסיתי ...

לא הלך ... הסיבה הראשונה היא שהמשטרה אוסרת רכיבת אופנים על כביש מהיר (1,6 ואחרים). אולי עם מספיק לחץ ... פשרות כספיות (גבית כסף מרוכב אופניים) ואישור משטרה ... נצליח לארגן את הכביש הזה .. דרך אגב .. גם הצעה של לפתוח אותו לרכיבה ביום שבת בין 05:00 ל 10:00 לא עלתה ...

oferplone

New member
רעיון מצויין שבת בבוקר,כמה רוכבים י

ברור שהרוכבים יצטרכו לשלם כסף השאלה היא כמה רוכבים יש? בסופו של דבר זה גם עניין כלכלי. אשמח לעזור ולכתוב הצעה מלאה.

o אורן o

New member
נראה לי ...

שעזרה של האיגוד תוכל לעזור ... אבל נראה לי שפלטונים גדולים מאד יכולים להתארגן על הכביש הזה ....

o אורן o

New member
למה ...

כשאני דיברתי איתם .. והעלתי את הרעיון לרכיבה בשבת בבוקר, הם אמרו שאם זה חד פעמי, באישור משטרה (כמו כל אירוע אופניים אחר) לא תהיה להם שום בעיה לאשר ואפילו יעזרו עם רכבי ליווי... אז כן יש פתח ... אולי צריך להתחיל ממנו ... רכיבה חד פעמית .. ועוד רכיבה חד פעמית .. ועוד .. ועוד .. בסוף זה יהיה מנהג קבוע ...

galnezek

New member
כביש אירופאי קלאסי

יהיה תענוג לעשות עליו רכיבה. אולי אפשר אפילו לארגן עליו איזה מירוץ או משהו רשמי כעילה לסגירה חלקית. מוכן לתרום מזמני ומכספי וכמובן להשתתף באירוע כזה (תבטיחו לא לצחוק לי על האופניים). אגב, יצאתי היום לרכיבה שכונתית עם המפלצת ברזל שלי וזה רק אני או שהרחובות בתל-אביב נהיו כמו הפינסטר רק בלי השיפוע הרצחני? (חוץ מהעלייה מקינג ג'ורג' לנביאים).

natyh

New member
רעיון נכון

הכביש הזה הוא מסחרי ופתוח ליזמות מסחרית . ללא ספק יכול להיות כביש הדגל של הרוכבים . בענין האיגוד פנה להרשטיק אני בטוח שתשמע אוזן קשבת . נתי

oferplone

New member
גם רוכבי הרולר בלייד ישמחו

יש קבוצה שמתחרה על הרולר ונוסעת מרחקים גדולים כל שבוע אני בטוח שגם הם ישמחו להצטרף ליוזמה! אני אפנה לאיגוד ולרוכבי הרולר בלייד ויעדכן

avihersh

New member
באירופה לא חולמים לסגור כביש כמו 6

...סגירת כבישים מוגבלת היא רעיון מצוין. אבל לא כבישי אגרה מהירים כמו 6. צריך לפעול לסגירת כבישי השפלה, אזור יוקנעם, קטעים מסוימים בגליל. סגירת נתיבי כביש מהיר מסוכנת מדי.

Eyal Hershtik

New member
../images/Emo45.gif גם אני בדיעה הזו

סגירה של כביש מהיר אם הוא לצורך חד פעמי,במידה ויהיה טוב,תגביר את כמות הרוכבים שירצו לרכוב שם בשנית או בשלישית.אם כבר אז סגירה של כבישים לא מהירים.בכל מקרה גם לזה (כמו לכל דבר) בטח יהיו השלכות לפה ולשם. בקרוב דרך אגב צפו להפתעה בנושא זה...

oferplone

New member
חוצה ישראל מתחוזק טוב בניגוד

בניגוד להרבה כבישים אחרים...

natyh

New member
סגירת כבישד בגלל מסע אופניים

זה רעיון לא טוב . הרעיון הוא שצריך להראות את המסות והיכולת של אופניים להשתלב בכבישים כאלה , ולענין את רשות הכביש באפשרות להוסיף שביל לאורכו . זה משתלב מאד טוב עם יחסי הציבור הירוקים שלהם . בכל מקרה בסובב כינרת סוגרים רק נתיב אחד כך צריך להיות בכלל כדי לאפשר גם לתנועה לזרום . נתי

למעלה