כביש חדש

חיליס

New member
כביש חדש

זה פשוט מדהים איך מזלזלים בחיים שלנו ושל ילדינו ,הקבלן שעובד על כביש זה, עובד ללא שילוט מינימלי ורק בנס נמנע אסון לפני שלושה ימים ורכב שנסע בין שתי המסועות לא התהפך על צידו,אין שילוט לילי המונע נפילה בין שתי המסועות,בכביש תקועים ברזלי סימון ללא הזאהרה על כך,הפרשי גובה בנתיב הנסיעה,אבנים גדולות שלא הורחקו מנתיב הנסיעה כל אלה פוגעים ברכושינו.וכו' אז חברי תושבי הכפר אני קורא לכם להתקשר למזכירות הכפר ולהתריע על כך וטוב שעה אחת קודם כדי שלא נתעורר לאחר אסון .

נסעתי שם עכשיו

ועשו את זה יותר מסודר - עם סימונים וכו' (אולי בזכות זה שהעלית את זה, ואולי לא)

אהוד67

New member
כביש חדש

היום טל הוציא מיילים לכל הנוגעים בדבר עם זאת אני מצפה שהתושבים ינהגו במשנה זהירות נכחתי באזור כמה פעמים ואנשים נוסעים כאלו הם בכבישי איילון אנחנו גם צריכים לקחת אחריות עד שהעבודות יגמרו שבת שלום

טל ביקש לפרסם את המסמך המצורף

(ובסוגריים - טל, אהוד - טוב לראות התייחסות שלכם פה
)

מניסיון הפקוח של פלד קלין על חברת בזלת .

מניסיון הפקוח של פלד קלין על חברת בזלת .לא תמיד עובד. כאשר עשינו את התשתיות לחמשת המגרשים בסוף שלוחת ישראלה . נתקלנו בהרבה בעיות . והרבה " אי הבנות " בן הפקוח לבן חברת בזלת .( היו מלא מעט חתימות פקטיביות של נציג פלד קליין על ביצוע עבודות ) לכן אני חושב שכדי לפקח על הפקוח של פלד קליין .

עצירת העבודות

היום נעצרו העבודות בהוראת הפיקוח. אני מקווה שיוסקו המסקנות, אך נוודא זאת. טל ח. מזכיר היישוב

למעלה