כביש הדמים - לעג לרש

Master Stav

New member
כביש הדמים מכה שוב ...

הבוקר ארעה תאונת דרכים בכביש הדמים כן אני יודע על פי ראש המועצה הכביש סגור אלאמה .....על פי טענתו חקלאים באמצעות טרקטורים פותחים כול פעם את הבטונדות ..... במדיקה במקום עולה כי את הבטונדות דווקא לא מזיזים אלא פורצים דרכי עפר וכן אלו הם לא החקלאים אל רחבי 4X4 ונהגי משאיות שאצה להם הדרך וגחונם מספיק גבוה בכדי לפרוץ עוד דרך ... פניתי למועצה למר בני בן חיים, הוא הפנה אותי לחגי לוי שבמילים עדינות ניפנף אותי לכול הרוחות הושדים על פי דבריו צריך לפתוח את הצומת וראש המועצה מתכוון לעשות זאת ...ותוך שנתיים שלוש מקבימום 4-5 תיבנה שם כיכר ( מה זה ? מתכוננים לבחירות הבאות ? ) הגעתי הבוקר למקום וצילמתי מספר תמונות, מין המצב בשטח עולה כי באמצעות שעתיים עבודה של טרקטור ניתן לשמש את הבטונדותהפזורות בשטח ולשפוך עליהן מעט חול ובזאת לסיים את הפיאסקו הזה מחד שלא נדבר על הגנה על שלום הבוחרים ...(אה רגע הבחירות עברו יש לנו עכשיו 4 שנות כלום ושום דבר !!! ) רציתי להיכנס לשיחה אצל ראש המועצה אבל בני בן חים השיג אותי והבטיח שהיום 26-1-09 תתופל הבעיה הבטונודות ישומשו וחולישפך עליהן וויתרתי על הפגישה עם ראש המועצה לעת עתה להן התמונות שצולמו במקום : הפריצה מספר 1 בכיוון פרדסיה

Master Stav

New member
ונסיים באתנחתא קומית....

משיהו באמת מאמין שזה יקרה ב4 השנים הקרובות ?

Master Stav

New member
אני מציע להפנות את השאלה הזו לגולברי

הוא חתום על הבדיחה הזו .... בדיחה שהמימון שלה אושר פעמים פעם אחת ב1000000 ש"ח ופעם שנייה עוד 460000 ש"ח חתום על הבדיחה אמרתי ?

kirschi

New member
ובהמשך מהיר לתגובתך

ומתי אתה חושב שנקבל תשובה לשאלה כזו?

Master Stav

New member
אני אענה לך כמו שנהוג אצל פוליגולברי ...

אני אחראי על ההצעה להעביר את השאלה אל ... לא מתי תקבל תשובה ...זה בכלל לא אני ויש לי פתק מהחותנת שלי להוכיח את זה .

kirschi

New member
כביש הדמים - לעג לרש

היום בבוקר כמאט שמחנו לראות שהכביש, שנהגים נוסעים בו למרות שהוא סגור, שוב נחסם לתנועה. אבל הלכה לבד, ומעשה לבד. הכביש נחסם היציאה המערבית בלבד, בתלולית עפר. כלומר, חמש דקות עבודה של טרקטוריסט. כבר בשעה שמונה בבוקר נצפו שני רכבי שטח וקטנוע אחד עושים שימוש בכביש. זאת ועוד: - עשרות מטרים ספורים מהתלולית ניצבים 31 (שלושים ואחת) בטונדות, אותן ניתן היה להציב, במקום תלולית עפר שניתן בנקל לעקוף אותה. - היציאה הצפונית נותרה פרוצה לחלוטין - מישהו הוריד את תמרורי הכניסה-אסורה בקצה הכביש הצפוני, אך במסגרת חסימת הכביש אף אחד לא טרח להחזיר את התמרורים. מצורפות תמונות מהיום בבוקר. האמת, קצת נמאס הזילזול הבלתי פוסק בחיי אדם שאנו מקבלים מנותני השירות שלנו במועצה.

א ר י י ה

New member
אתה צודק 100 אחוז!! שוחחתי עם מר בני בן-חיים

שהבטיח שעוד היום יוצבו בטונדות..........עכשיו רק נשאר לראות האם הדבר יעשה..........או לא........

kirschi

New member
או לא..... נכון ל-1900 עדיין אין בטונדות.

כאשר עברתי במקום בדיוק עצר שם רכב 4X4 עם שני חברה צעירים מפורת. הם שאלו אותי אם אני שומר על הכביש. אמרתי הכביש סגור כי הוא מסוכן, ואחרי דקה או שתיים הם נסעו משם.

kirschi

New member
נכון ליום רביעי ב- 2030 עדיין אין בטונדות

בני, האם תוכל לעדכן מתי יוצבו הבטונדות? בתודה, אילן

shavitmass

New member
פניה לגולברי בנושא הכביש

מר גולברי שלום רב, בימים האחרונים ארעה עוד תאונה בכניסה לצורן בצומת שביקשנו בעבר לסגור! זו לא הפעם הראשונה שארעה בצומת תאונה ואו כמעט תאונה!! בצומת יש בטונדות ואו ערימות עפר שבחלקן לא סוגרות את ציר התנועה ובכך מסכנות את ציבור הנוסעים והנוהגים בכביש. בכניסה לכביש הוצבו שילטי אין כניסה על ידי המועצה, שלפי דעתי לא קיבלו אישור וועדת תחבורה ולכן אינם חוקים, מה שמונע מהמשטרה לפעול כנגד עבריינים הנוסעים בכביש . אבקש את טיפולך המהיר מול מהנדס המועצה ומר בני בן-חיים בטיפול בהסדרת סגירת הצומת כולל הכנת החומר הנדרש לוועדת התחבורה על מנת לאשר את התמרורים הסוגרים את הכביש. זה בדמנו!!!! בברכה, שביט מס - חבר המועצה סיעת אופק העתקים: חברי המועצה, מנכ"ל המועצה.

Master Stav

New member
תודה לך ....

טוב שיש מישהו שעושה את הדברים רישמיים אני מקווה שבני בן חים יעמוד במילתו ועד הסופ"ש הכביש הזה יהיה סגור משני צדדים או לפחות מהכייון של קדימה צורן ובכך יוסר האיום על העוברים ושבים הן ברגל והן במכוניות והיה ולא , אני מתעתד לשלוח מיל לרשימת התפוצה של הכביש ובה הזמנה ההצטרפות לתביעה יצוגית כנג ראש המועצה מהנדס המועצה וכול נושאי התפקידים בנדון . בד ובד ...נסגור את הצומת באמצעים העומדים לרשות התושבים .

shavitmass

New member
כביש הדמים תב"ר

אמש אושר במועצה השלמות לתב"ר שמטפל גם בצומת. התב"ר אושר ברוב של הקואליציה + אייל אלבלק. אני נמנעתי בהתצבעה מכיוון שאישור התב"ר לא עומד בקריטריונים של מנהל תקין כפי שציינתי לגבי יתר התב"רים שאושרו אמש במועצה. ההבדל הדק שבין אישור תקין של תב"ר (תקציב בלתי רגיל) לבין אישור בילתי תקין נעוץ במספר קטן של פעולות פשוטות שעל ראש המועצה לבצע: 1. דיון בתב"ר בוועדת המועצה הרלוונטית לנושא והעברתו לדיון בהנהלה של המועצה, שהיא גם וועדת הכספים של המועצה (שאושרה רק אתמול בערב!). 2. הצגת התב"ר כולל כל החומר הרלווטי לפחות 10 ימים לפני הישיבה לחברי המועצה. באמת מנהל תקין לא מסובך! כבר ראינו שבכל דיון של המועצה בנושאים השונים, פלורליזם הדיעות משפר את התוצאה הסופית. ועכשיו שוב חובת ההוכחה על ראש המועצה והקואליציה. בברכה, שביט מס- חבר המועצה.

למעלה