כביסה

המממ

New member
כביסה

שלום לכולם
קראתי קצת בפורומכם ועכשיו הגיע תורי לשאול שאלה. ביום שישי כיבסנו המונים, אך לצערנו לא הספקנו לייבש מיידית. בינתיים הכביסה עמדה וחיכתה לייבוש היום. אז עכשיו היא אכן יבשה, אבל אתם יכולים לנחש שהריח של אבקת הכביסה והמרכך ממש לא מורגש (וזה בתור מחמאה)
האם יש לכם עצות כיצד להחזיר לבגדינו את ריחם הנעים? אני מניחה שדברים שמיועדים לגיהוץ עוד יכולים לקבל כל מיני ריסוסים שונים (המלצות, אגב?). אבל מה עם כל השאר? המון
לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

קשתית34

New member
לא חושבת שיש מנוס

מלכבס שוב. אבל.....שדבר כזה קורה לי (לא מעט יש לציין
), אני פשוט מכבסת בתוכנית של מרכך הכביסה, (כביסה אחרונה זה נקרא) ואז הבגדים שבימלא נקיים כבר מקבלים את ניחוח המרכך כאילו כובסו שעה שלמה.

simad1

New member
גם אני הייתי מציעה לך

להכניס את הכביסה בשנית לתוכנית/פעולה קצרה (במידה וקיימת לך כזאת תכנית במכונה) אשר כוללת שטיפה מהירה וסחיטה.

המממ

New member
אני מניחה שזה הזמן לציין

שלצערי לא מדובר במכונה אצלי בבית. יש לנו חדר כביסה בבניין ויש שם מכונות תעשייתיות... לכן אני מדחיקה את אפשרות הכביסה הנוספת. בינתיים הכביסה מתאווררת לה

יש לי המלצה שקיבלתי ואני מעבירה

קונים מרסס למייבש (של סנו, אני קניתי בצבע זהב מחריד) ומרססים על הכביסה כשהיא יבשה - ממש שעה לפני ההורדה מהחבל. על האריזה כתוב שאפשר לרסס גם בארון הבגדים אחרי שהם מקופלים. הניחוח נעים ונשאר לאורך זמן. יש מגוון צבעים וריחות.

גלית 1967

New member
יש תרסיס-שטוב לבדים ולכביסה../images/Emo20.gif

חבל שאין לי סוללות במצלמה,אני מרססת איתו אפילו בתוך הארון. ומה שכן אם אני רוצה ריח טוב בבית אני מרטיבה סמרטוט ריצפה מרססת עליו ועוברת בבית
ריח

I Was Hoping

New member
הם אותו הדבר...

היה לי את הוורוד ועכשיו יש לי את המוזהב. הבדלים קלילים בניחוח, אבל חוץ מזה - אותו הדבר.

SILIVAS

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

האם הכביסה חזרה להיות מסריחה חו"ח או שפשוט אין לה ריח. כי אם אין לה ריח אבל היא לא מסריחה אני לא סיבה מוצדקת לכבס שוב. לא חבל על החשמל,על הזמן ושלא לדבר על איכות הסביבה? נראה לי מיותר

המממ

New member
ובכן...

אני מניחה שכולנו יכולות לדמיין את הריח של כביסה שעמדה רטובה במשך שבת שלמה... לא נורא, אך עם זאת מאכזב

ela7

New member
ממש לא.

אם הכבסים הוצאו והונחו זה על זה לא קורה להם כלום. הם מתייבשים להם לאטם, ואחרי כמה ימים אפשר לנער אותם והם כמו חדשים. (כמו... לא בדיוק...
)

למעלה