כביסה
שלום לכולן
יש לי מס' שאלות בנושא כביסה: 1. כיפה סרוגה לבנה עם דוגמא קטנה בצבע שחור שהתלכלכה אין לי מושג ממה, יש עליה כתם בגוון כתום בהיר, יש תקנה? כיבסתי ביד ולא עזר.. (הכיפה עבודת יד) 2. קראתי כאן לגבי ניקוי המכונה עם חומץ, כשהלכתי לחפש בסופר חומץ ראיתי כמה סוגים, יש אחד מועדף? (הכוונה לחומץ סינטטי עם אחוז של חומצה אצטית? בצבע שקוף?) 3. קניתי שבבי סבון, כיבסתי איתו מכונה של מגבות שנצבעו לי בגלל מגבת וורודה שהכנסתי בטעות והמגבות חזרו לצבע המקורי שלהן, (תודה!) האם השבבי סבון טובים רק ל60 או 90 מעלות או שאפשר גם ב40 או 30 מעלות? יש לי בגדים לבנים שמשום מה נהיו בצבע אפור כבר לא לבן בוהק כמו שהיה בהתחלה, יש לזה פתרון? השבבים יכולים לעזור? 4. שמתי לב שלפעמים כשאני מכבסת מכונה כהה יש לה ריח לא נעים כל כך בלשון המעטה, אבל אם אני עושה אחר כך מכונה בהירה יש ריח טוב של המרכך.. יש לזה הסבר? 5. איך מנקים את תא האבקה והמרכך? אני בדירה שכורה והמכונה לא שלי והתא של האבקה היה נורא מלוכלך שפשפתי אותו הרבה בהתחלה אבל לא הכל התנקה כמו שצריך.. מה עושים? 6. קניתי סנו אוקסיג'ן לכתמים (בקבוק ירוק בהיר) ואני לא ממש יודעת איך הכי כדאי ומועיל להשתמש בו, אפשר עזרה? 7. איזו אבקת כביסה הכי מומלצת להשתמש בה? 8. כמה אבקת כביסה צריך לשים למכונה מלאה? אני יודעת שפעם ראיתי כף מדידה וניסיתי לחפש אבל לא מצאתי.. אני משתמשת בכף אוכל.. יש אפשרות למצוא כף כזאת? סליחה מראש על כל השאלות, אני נשואה טרייה וחדשה בכל מה שקשור בבית.. (ודרך אגב, התמכרתי לפורום. אני חולת ניקיון וסדר ואני מרגישה שמדברים כאן בשפה שלי
) תודה מראש!
שלום לכולן