כביסה לכדורים

agamrafa

New member
כביסה לכדורים

שלום שלום, גם אני נכנעתי לממלכת הטרור וקניתי לעצמי כדורים של אורי יורמן (להלן:יורמנים). גם אני כמו כולכם לא ממש שמתי לב איפה אני מפיל אותם (זה בגלל שגם אני כמו כולכם מאמין שלא נופל לי אף פעם אז לא אכפת לי לעשות ג 'גלינג מעל רפש טהור) אני בניגוד (או מקווה שלא בניגוד) אליכם רוצה לשטוף אותם! יש טיפים? נסיונות מרים? רעיונות טובים? לא חשוב שיריחו טוב או שירדו הכתמים אבל כן שיפסיקו להריח ממש רע. לא כ"כ חשוב המרקם אבל שאני לא ארגיש שאני מעביר את הידיים שלי על גבי שכבות של ליכלוך היסטרי. אנא פנקו אותי בידע הרב שלכם!

ובאותו נושא, תיקון כדורים

גם אני נכנעתי לצד האפל (מזמן) וקניתי כדורים של יורי אורמן. ("אורמנים"). הבעיה שלי היא שהם גם מלוכלכים וגם אחד התחורר ממשהו. 2 חורים קטנים - קוטר מילימטר בערך השאלה איך אני מתקן אותם? מישהו ניסה פעם? (אולי אורי בכבודו ובעצמו?) וד"א זה יובל ממצפה הילה, לשעבר yvirus, החלפתי כינוי.

אזהרה--לממלכת --היורמנים!

בס``ד --לאח שלי ממש התלכלכו הכדורים אז הוא כיבס 2 לניסוי והמכונה התקלקלה באמצע אז הם יצאו טוב ואז הוא שם את כל השאר והם התעוותו לו חלק ממש קלים נעשו ויצא מהם ריח מסריח תבקשו ממנו מחר ותראו מה סופם...בקיצור סיכון!

כדורים של אורי

מלאים בדוחן ככה שאם הם נרטבים הם מתנפחים ומחמיצים ולכן אסור לכבס אני הייתי מציע ניקוי יבש אם אפשר אבל גם על זה אני לא לוקח אחריות

PUZMAK J

New member
לא לכבס!!

זה הורס את הכדורים. בזמנו, כשאחי היקר עוד היה עולל בעריסתו, אחד מהכדורים(הישנים שלי) התמלא בתוכן קיבתו של אחי היקר, שיחייה. בקיצור שטפתי את הכדורים במים בכדי להוריד את החומר הבלתי רצוי, והכדור התנפח, התקשה והפך להיות אבן במקום כדור ג'אגלינג. ניקוי יבש זה הפתרון היחיד. אני חושה שמגבון לח גם יהיה בסדר. פוזמק.

mazemeshane

New member
פוזמק

אני יודע שזה לא לגמרי קשור, אבל.....אתה עדיין רוצה שייקרס?? תנחש לבד מי זה :)

למעלה