כביסה ביד...

כביסה ביד...

אני גר לבד, אין מצב למכונת כביסה מטעמי מקום. למישהי/הו יש רעיון איך מכבסים ביד בתהליך קל? (אין לי בעיה לסחוט, לתלות, לקפל) הבעיה שלי היא בתהליך הכביסה. השריה? שפשוף? אבקת כביסה? ג'ל לכביסה? מה? כמה? איך? כל טיפ יתקבל בברכה.

cותי

New member
תמלא בגיגית או בכיור (אם יש לך פקק) במים

תוסיף אבקת כביסה או נוזל כביסה, תשרה מעט את הכבסים (חצי שעה או יותר), שפשף קלות את הכבסים, לשטוף היטב במים נקיים, לסחוט קלות ולתלות, כדאי לתלות במקום מוצל כדי שהכבסים לא ידהו בשמש. בהצלחה

אין שום בעיה לכבס ללא מכונה

קודם כל תמיד אפשר לכבס במכבסות האוטומטיות , אבל אני מניחה שהפתרון הזה לא מתאים לך . אז מה נשאר לנו ? לכבס ידנית: 1. בדוק אם יש אבקה או נוזל ל"כביסה ביד" למשל טכסטיל שמפו ולכתמים קשים מאוד, סינטבון (אדום עם הציור של החתול עולה גרושים ושווה זהב). 2. לא מצאת אבקה כזו ? לא נורא כל אבקת כביסה תתאים. 3. הצטייד בגיגית פלאסטית , בינונית. ושים לב. אתה מתקלח מידי יום ? עד שהמים החמים באים מתבזבזים המון מים קרים אפשר למלא בהם את הגיגית לכביסה או לשטיפת הרצפה. 4. זהו יש מים, שים אבקה או נוזל . אם יש כתמים קשים, שפשף אותם תחילה עם הסינטבון. השרה את הכביסה לחצי שעה שעה. שטוף ותלה. 5. אזהרה : לא לערבב כביסה צבעונית, כהה או כזו שהצבע עלול לרדת ממנה עם בגדים בהירים או לבנים. כדאי להפריד ולעשות פעם "לבן" ופעם" צבעוני". 5. שמיכות ומצעים מהווים בעיה מסויימת, אותם בכל זאת כדאי שתיתן למכבסה.

תודה לכן עזרתן לי מאוד

maybesure

New member
לפריטים קטנים

שמעתי לא מזמן על רעיון מגניב. לא ניסיתי בעצמי אז לא יודעת עד כמה מוצלח: לכבס בעזרת מייבש החסה! קונים בחנויות לכלי בית, מחירו פחות מ 50 ש"ח. יש עם חוט משיכה ויש עם ידית לסיבוב ה"תוף". שמים מעט מים וחומר כביסה רצוי, ואת הכבסים, מערבלים בעזרת הידית/חוט. מרוקנים את המים עם חומר הכביסה, מכניסים מים נקיים ושוטפים באותה שיטה מספר פעמים עד שהמים נותרים ללא סבון. לסיום מרוקנים את הכלי ומצנטרפגים לסחיטה.

למעלה