כביסה ביד

כביסה ביד

אני רוצה לדעת איך עושים כביסה ביד... באמת שאין לי מושג עם איזה סבון? אמרו לי להשתמש בסבון רגיל לגוף אבל זה מוריד צבע?! כמה פעמים אני צריכה להשרות את זה במים (אני משתמשת בגיגית) אחרי שכיבסתי בסבון? פעמיים? ולכמה זמן? בשביל מה שמים חומץ? ומתי אני שמה אותו אם אני עושה כביסה ביד? אני רק יודעת שמכבסים ביד, ושמים במים כשהבגד הפוך תודה לעוזרים..

יש חמרים מיוחדים לכביסה ביד.

אבקות מיוחדות. נוזלים מיוחדים. הנוזלים משמשים לכביסה כהה. משרים 10 דקות במים פושרים עם חומר כביסה, בודקים אם הלכלוך ירד, או משפשפים מעט בזהירות, סוחטים בעדינות, שוטפים שוב , והחומץ הוא לחיזוק הצבעים, ולריכוך הבד. אם משתמשים באגוזי כביסה טבעיים אין צורך בחומץ. אם אין חומר מיוחד לכביסה ביד, משתמשים במה שיש בבית. זה בסדר.

goanin

New member
כמו שעושים כביסה במכונה, רק כם כפפות

מים חמים או פושרים, אבקת כביסה או סינטבון, מכבסים בתנועות של סחיטה ועם טיפול מקומי לכתמים ו/או השרייה, הכל לפי עדינות הבד, שוטפים כמה פעמים ואז משרים במים עם חומץ ומרכך.. טה דם

תודה לכולם ../images/Emo140.gif

הבנתי שזו הכביסה הכי בטוחה, לכן עדיף לעשות אותה עם כל הבגדים שלא רוצים להסתכן איתם בלשלוח אותם למכונה?

כביסה בצבעים עזים

אחרי כביסה בצבעים בהירים. אחרי לבנה. ואין צורך במרכך אם משתמשים בחומץ.

Metuka9

New member
ירוקה בנשמה כמה עיצות

משאלת אני מסיקה כי את דיי חדשה בנושא הכביסות, אז הרשי לי להקל עלייך
. ראשית דבר אין צורך לטרוח כל כך, היום יש תוכניות גם לכביסה עדינה במרבית מכונות הכביסה. והן אכן עושת עבודה נפלאה, מבלי לפגום בבגד. וזו בתנאי שלא תערבבי צבעים. באשר לכביסה ביד, יש שמפו טקסטיל נוזלי שעושה יופי של עבודה וריחו נפלא ואני ממליצה עליו בחום, יש אבקת כביסה אור שדיי קשה להשיג אותה היום היא מהדור הישן של אבקות הכביסה ביד. ישנה אופצייה הכי זולה וזהו הסבון סינטבון שיש במרכולים, הוא יספיק לך לשנה לפחות. הסינטבון באמת עושה יופי של עבודה רק הניחוח אינו עשיר כמו בחומרים החדשים יותר. אל תתבישי לשאול שאלות של כובסת חדשה
תמיד נחמד לעזור. מתוקה

תודה

כן קצת חדשה בנושא... והלוואי והייתי יודעת להשתמש במכונה, זה נראה לי מסובך מידי
אני מעדיפה להתחיל קודם בכביסה הפשוטה והבסיסית - ביד :)

Metuka9

New member
את מוזמנת בכל עת להתייעץ

ולו בכדי להראות לך שהשד במקרה הזה דווקא מאד נחמד. מתוקה

למעלה