כבוד! מיצי יצא המלך הגדול של השרת !
I IDAN1815 New member 18/10/07 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היה אחד הטובים
K KillerA New member 18/10/07 #4 אבל תאכלס אתה עדיין אותו נוב שמתקמפר במדרגות ואני הורג אותך עם DEAGL רק שיש לך מזל נגד כל שאר הבוטים (אותי לא דקרו בכלל (חוץ ממורן אבל לא הרג אותי ))
אבל תאכלס אתה עדיין אותו נוב שמתקמפר במדרגות ואני הורג אותך עם DEAGL רק שיש לך מזל נגד כל שאר הבוטים (אותי לא דקרו בכלל (חוץ ממורן אבל לא הרג אותי ))
I IDAN1815 New member 18/10/07 #10 שתוק אתה חחחח אין לך זכות דיבור בכלל 4 דקירות !!!!!!!!!!!!!!!! נוב חחחחחחחחחחח
I IDAN1815 New member 18/10/07 #9 חח דקרתי אותך הרבה פעמים לא אתמול אבל במשחקים אחרים כן ולאסף - אתמול היה לי משחק חרא כי קניתי מקלדת ועכבר חדשים אני לא רגיל לזה בשיט חחח
חח דקרתי אותך הרבה פעמים לא אתמול אבל במשחקים אחרים כן ולאסף - אתמול היה לי משחק חרא כי קניתי מקלדת ועכבר חדשים אני לא רגיל לזה בשיט חחח
A Apoca Lypse New member 18/10/07 #12 מה הקשר עכבר ומקלדת יכולים לעלות גם 50שקל אהה ואני קניתי את הG5(לייזר) עכבר תותח!
E EizoTop New member 19/10/07 #16 אבל הם יכולים לעלות 350 שקל גם לי יש עכבר ומקלדת אלחוטיים של Logitech מארה"ב. הדבר הכי טוב שקרה לי במחשב (חוץ ממסך LCD דק 19 אינץ' )
אבל הם יכולים לעלות 350 שקל גם לי יש עכבר ומקלדת אלחוטיים של Logitech מארה"ב. הדבר הכי טוב שקרה לי במחשב (חוץ ממסך LCD דק 19 אינץ' )
I idanliraz New member 19/10/07 #19 מיצי נהייתי מומחה לסכינים שמעתי? אני יחשוב שאתה גר בקרית ים ד' בסוף שם זה בא טבעי הסכינים
A AmiTrigger New member 19/10/07 #20 כי אתה לא דוקר נכון אל תדקור אם הלחצן השמאלי כי אז זה לוקח 3 או 4 דקירות תראה שאם תלחץ על הלחצן הימיני בעכבר זה יעשה תנועה שונה ויהרוג במכה ברוב המקרים
כי אתה לא דוקר נכון אל תדקור אם הלחצן השמאלי כי אז זה לוקח 3 או 4 דקירות תראה שאם תלחץ על הלחצן הימיני בעכבר זה יעשה תנועה שונה ויהרוג במכה ברוב המקרים