וברצינות - לא ציפיתי למשהו חדש, זאת היתה תוכנית שמסכמת את הקריירה של אתניקס עד היום. היו שם אומנם הרבה קטעי עיתונות וטלויזיה שיש לי ואני מכירה, אבל גם היו הרבה דברים שלא ראיתי אף פעם. וחוץ מזה שזה נחמד לשמוע את כל הסופרלטיבים עליהם אחרי שאנחנו רגילים לשמוע עליהם רק ירידות מפי המבקרים.
את דוקוסלב עם אתניקס גם בVOD בחינם וגם בסוף שבוע יהיה עוד פעם ויהיו עוד מלא שידורים חוזרים. מכמה הפעמים שכבר ראיתי השבוע אני כבר יודע את התכנית בעל פה. אז כמו שאמרתי לפני התכנית חצי שעה עליהם לא היתה מספיקה כי דלגו על המון פרטים חשובים כמו לדוגמא: השתתפות שלהם בפסטיגל וזכיה במקום הראשון, דואט שלהם עם ריטה,זכיה שלהם בנוצת הזהב על ה"תמונות שבאלבום",הדיסק שהם עשו ליהודה קיסר,לאיזקיס,לשרון חזיז,על סיבוב הופעות בארה"ב,את הדיסק "13" לא הזכירו בכלל ועוד המון דברים קטנים וחשובים אבל בכל זאת היה מאוד נחמד וכולם היו מאוד נחמדים ודברו לענין במיוחד אשתו של גל שהיתה מאוד אמיתית ואמרה דברים לעניין.
לפי התגובות לתכנית בפורום ראו אותה רק 5-6 אנשים כולל אותי איפה כל המעריצים?,לי פשוט אין תשובה?
חצי שעה ממש לא הספיקה. בהחלט דילגו על הרבה דברים חשובים מאוד!!! אם שלמה ארצי זכה לתוכנית בת שני חלקים, על אחת כמה וכמה לאתניX הגיע שיעשו שני חלקים גם. בכללי, נהניתי מאוד מהתוכנית אם כי היה חסר הרבה. סופסוף רק פירגונים, כמו שבהחלט מגיע ללהקה המדהימה הזו!!!!!
אני יושב פה בבית וקורא את כל מה שאתם כותבים על הדוקוסלב הזה ואתם יודעים שלי אין אפשרות לראות את התוכנית הזו ואתם ממש מורחים לי מלח על הפצעים. אולי מישהוא הגדיל ראש והקליט את התוכנית ומצא דרך לשים את זה באיזה אתר שאני יוכל גם לצפות ( תודה