כבוד!

כבוד!

היה מגניב

נטלייי

New member
אכן כבוד ../images/Emo13.gif

תוכנית טובה, באסה שלא יכולתי להקליט
אני מקווה שמישהו יעלה לפה קישור.

KeLeMeNcY

New member
לא כל-כך הבנתי

מה בדיוק יש להקליט? חוץ מזה שזה נחמד שטרחו לעשות עליהם דוקוסלב הכל היה צפוי מראש מילה אחת חדשה לא שמעתי

נטלייי

New member
את התוכנית כאילו דאאא ../images/Emo3.gif

וברצינות - לא ציפיתי למשהו חדש, זאת היתה תוכנית שמסכמת את הקריירה של אתניקס עד היום. היו שם אומנם הרבה קטעי עיתונות וטלויזיה שיש לי ואני מכירה, אבל גם היו הרבה דברים שלא ראיתי אף פעם. וחוץ מזה שזה נחמד לשמוע את כל הסופרלטיבים עליהם אחרי שאנחנו רגילים לשמוע עליהם רק ירידות מפי המבקרים.

y o s i x

New member
יש

את דוקוסלב עם אתניקס גם בVOD בחינם וגם בסוף שבוע יהיה עוד פעם ויהיו עוד מלא שידורים חוזרים. מכמה הפעמים שכבר ראיתי השבוע אני כבר יודע את התכנית בעל פה. אז כמו שאמרתי לפני התכנית חצי שעה עליהם לא היתה מספיקה כי דלגו על המון פרטים חשובים כמו לדוגמא: השתתפות שלהם בפסטיגל וזכיה במקום הראשון, דואט שלהם עם ריטה,זכיה שלהם בנוצת הזהב על ה"תמונות שבאלבום",הדיסק שהם עשו ליהודה קיסר,לאיזקיס,לשרון חזיז,על סיבוב הופעות בארה"ב,את הדיסק "13" לא הזכירו בכלל ועוד המון דברים קטנים וחשובים אבל בכל זאת היה מאוד נחמד וכולם היו מאוד נחמדים ודברו לענין במיוחד אשתו של גל שהיתה מאוד אמיתית ואמרה דברים לעניין.
לפי התגובות לתכנית בפורום ראו אותה רק 5-6 אנשים כולל אותי איפה כל המעריצים?,לי פשוט אין תשובה?

מסכים עם כל מה שרשמת כאן, יוסי:

חצי שעה ממש לא הספיקה. בהחלט דילגו על הרבה דברים חשובים מאוד!!! אם שלמה ארצי זכה לתוכנית בת שני חלקים, על אחת כמה וכמה לאתניX הגיע שיעשו שני חלקים גם. בכללי, נהניתי מאוד מהתוכנית אם כי היה חסר הרבה. סופסוף רק פירגונים, כמו שבהחלט מגיע ללהקה המדהימה הזו!!!!!

shifo

New member
אולי בכל זאת?

לנטולי הטלויזיה שבינינו? (יש עוד שניים שלושה כאלו בארץ..)

nofia1

New member
נוסטלגיה

ממש היה תענוג לראות דוקוסלבס
זה פשוט החזיר אותי לימים שבו הצבענו לאתניקס ללהקת השנה ושיר השנה ועשה לי חשק להופעות כמו פעם שנזכה לעוד הרבה עשורים כאלה
ומחכים לדיסק החדש

tzvira

New member
אתם מדכאים אותי פה

אני יושב פה בבית וקורא את כל מה שאתם כותבים על הדוקוסלב הזה ואתם יודעים שלי אין אפשרות לראות את התוכנית הזו ואתם ממש מורחים לי מלח על הפצעים. אולי מישהוא הגדיל ראש והקליט את התוכנית ומצא דרך לשים את זה באיזה אתר שאני יוכל גם לצפות :(( תודה

tzvira

New member
לפחות אני יודע שאני יחזור לארץ

אני יראה את הדוקוסלב אתל יוסי מנתניה בכינוי Y O S I X

למעלה