כבוד לשמיניסטים !

elad234

New member
באמת מגיע כבוד

באמת מגיע לנו הרבה כבוד... בייחוד על כמה רעיונות שהיו לנו: * פיצות * קרפ * לירון מקבל עוגה בפנים... בקיצור- אחלה אירוע הפיקו...

miss vampira

New member
פשששש

וואה וואה....כמה הרבה...
כל הכבוד לנו!!!!!

Gs17

New member
3307.2 ש"ח נטו!!!

זהו הסכום נטו! לאחר הורדת עלויות הכל! ותזכרו עוד שיש לנו עוד את בניין מצדה לעשות! כל הכבוד לכל השכבה שעשתה עבודה מדהימה היום!

elad234

New member
שאלה!

מתי אנחנו עושים את היום למצדה? באותה מסגרת? שוב נבוא בלילה וכו'...? ועוד שאלה- יש הבדל בין יום השמיניסט לסוכת השמיניסט? אולי נעשה גם "יום השמיניסט" זה יכסה הרבה הוצאות סוף שנה....

JAMES®

New member
באמת מגיע לנו כל הכבוד

בעיקר על האילתור החדש של "דוכן השנוא"

supernama

New member
פשששש

יפה !! :) ויום השמיניסט וסוכת השמיניסט זה לא אותו דבר.. יום השמיניסט זה יותר מאוחר.. ותעשו גם במצדה... אתם יכולים להרוויח הרבה.. אני וחברה שלי שמענו שאמרתם משו עם 400, אז היינו בטוחות שהרווחתן רק 400 שקל, עד שאחותי אמרה שזה לא נשמע לה הגיוני כי בשכבה שלה הם השיגו 3000+ שקל.. קיצר, אני שמחה בשבילכם.. אני גם תרמתי את כל הכסף שהבאתי איתי היום.. למרות שאני חושבת שהייתם יכולים להרוויח הרבה יותר.. נגיד על פיתות דרוזיות 5 ש"ח, שייק פירות- 8 ש"ח (לקחתם לי פעם אחת 5 ש"ח ופעם שניה 2 ש"ח), ועל קרטיבים יותר..

little fairy

New member
yeah we rock! :)

היה כיף! ואני חייבת לציין שדוכן הראסטות שלנו גם היה מהפכני! והביא לא מעט כסף :) ועכשיו אנחנו עשירים!! :) קדימה! מבצע חדש...בוא נמכור קרטיבים ברחובות...(הא גיא?! :))

למעלה