כבוד לספרדים

סלים וארזה

New member
מנהל
כבוד לספרדים הייתי בטוח במהלך הרבע השני שהאמריקאים מתחילים לברוח, אבל לא. הפרש נקודה במחצית והכל נראה פתוח. גאסול תותח על ברבע השלישי. בסוף האמריקאים ניצחו ויש הקלה, אבל באמת נראה לכם שהדרים טים המקורית היתה מסתבכת ככה?

ששבסקי היה עסוק רק בחילופים וכריס פול תקע לא מעט את ההתקפה האמריקאית.

STEVE NASH

New member
גאה בנבחרת הספרדית בתור אוהד ספרד מושבע כבר כמה שנים טובות חיכיתי כל ה4 שנים האלה מאז בייג'ין לקרב מול האמריקאים. איזה משחק ענק של הספרדים, נתנו את כל מה שיש להם ואני עדין בדעה שעם מאמן קצת יותר יצירתי מסקריולו הם יכלו גם להקשות עוד יותר על האמריקאים.

סה"כ היה משחק שענה על כל הציפיות. גם צמוד וגם איכותי. דוראנט לא אנושי- פשוט מדהים מה שהוא עשה היום.

סלים וארזה

New member
מנהל
כל פעם מישהו אחר היום דוראנט תפר מרחוק, שלשום זה היה כרמלו. יש פשוט לאמריקאים יותר מדי כלים. גם ציפיתי שלה בומבה ימשיך את היכולת מהרבע הראשון, אבל עצרו אותו, ולמרות זאת הוא משך מספיק תשומת לב כדי לפנות את הצבע לגאסולים ואחר כך לאיבקה.
ויורם ארבל אומר שהוא מעדיף את יול...

STEVE NASH

New member
האמריקאים ניצחו טורניר על שלשות אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל למרות הכל ההבדל בין זהב אמריקאי לעוד בושה זה קווין דוראנט ולברון (וגם קצת קובי שהתעורר לקראת סוף הטורניר). כלומר, האמריקאים הבינו שבשביל זהב הם חייבים להביא את כל התותחים הכבדים. לטעמי אם הם מביאים עכשיו את הנבחרת שזכתה בזהב במונדובאסקט בטורקיה 2010, הם היו מפסידים לספרד (עם גאסול) של היום.

ולגבי יורם ארבל, נו טוב.. איפה יול ואיפה נבארו. אותי יותר מטריד צביקה שרף וLAVARON ג'יימס שלו
פשוט בושה היה השידור שם.

STEVE NASH

New member
האמריקאים מאז ומעולם לא שמרו והפעם היתה להם סיבה מוצדקת. אין להם שום גבוה שמסוגל להתמודד עם שני הגאסולים בצבע.

סלים וארזה

New member
מנהל
לדעתי השופטים מעט החמירו עם האמריקאים כמו העבירה במתכוון של דרון ויליאמס.
לדעתי החסרון אתמול של רוביו לא כזה משמעותי. סרחיו רודריגז וחוזה קלדרון שיחקו לא רע בכלל.
למרות שרציתי שהספרדים ינצחו, פער האיכויות נראה גם במשחק הזה. הספרדים שיחקו טוב (איבודים תמיד יהיו) והאמריקאים שיחקו שבלוני עם זריקות מבחוץ בעיקר. כמעט ולא היו חסימות לקלעים בנבחרת האמריקאית וגם הנעת הכדור לקתה בחסר.

לברון (LAVRON לפי צביקה שרף) היה אנמי, כריס פול לא הריץ את הכדור מספיק וכרמלו איבד קצת את היד. עדיין קוועטש קטן על הדוושה והאמריקאים שוב עלו ליתרון (ותודה לדוראנט). הסיכוי היחיד של הספרדים היה לשמור איזורית וכך הם גם עשו. זה היה קרוב, אבל לא מספיק.

STEVE NASH

New member
אני לא מסכים לגבי האיזורית לדעתי דווקא האיזורית עשתה לאמריקאים חיים קלים יותר. מדובר אולי בקבוצת הקלעים הגדולה ביותר ששיחקה את המשחק, בכל פעם שהספרדים עברו לאיזורית זה פינה את דוראנט (וגם את דרון וויליאמס) לשלשות קלות. בנוסף, איזורית יוצרת המון חללים בתוך הקשת, היה ללברון הרבה מאוד מרחב לחדור לסל ולפרק את ההגנה.
לדעתי השמירה הטובה על האמריקאים היא אישית חכמה עם עזרה טובה (לספרדים בהחלט יש איום חסימה בדמות איבקה, מה שאין לנבחרות אחרות) ורוטציות מהירות. גם בסוג הגנה כזה יהיה קשה מאוד לעשות להם צרות, אבל זה עדיף על איזורית שמשאירה קלעים לא אנושיים פנויים לגמרי.

ברור שהאמריקאם הכי טובים. אין ספק. הטענה שלי היא אחרת, ולמען האמת גם אתה הסכמת איתי על כך. תוציא מהנבחרת הזאת את שני הסופרסטארים הגדולים (דוראנט ולברון) והיא לא לוקחת זהב בטורניר הזה. נגמרו הימים שבהם הרכב מחליפים יצליח לקחת זהב בהליכה, כל זאת בהנחה שיתר הנבחרות האחרות באות עם סגל מלא כמו האולימפיאדה הזאת (רוביו כמו שכתבת לא היה כזה חיסרון גדול, אבל בטורנירים הבאים הוא הפנים של הנבחרת הזאת). זו דעתי בכל אופן.

הסיכוי היחידי של הספרדים היה פאו גאסול וברגע שהוא יצא בתחילת הרבע האחרון משום מה, האמריקנים החלו לברוח וכבר אי אפשר היה לעצור אותם

למעלה