כבוד לסטורי טלא´ז

tHEsATLAN

New member
כבוד לסטורי טלא´ז

אנשים אתם חייבים להיכנס לאתר של Story Tell´z ולהוריד את המילים והשירים שלהם תראו מזה מילים נכונות וכח מיקרופון כבוד לכם!!!!!!!

ליאור1984

New member
מסכים איתך ב 200% - חולון על המפה !

יצא לי לשמוע כל מיני שירי ראפ בעברית אבל בסגנון הזה עדיין לא נתקלתי. בפעם הראשונה שאני פשוט מזדהה עם המילים והמוזיקה של החבר´ה האלו. אני ממליץ לכם להוריד את כל ארבעת השירים זה פשוט שווה בטירוף ! חבר´ה שיחקתם אותה ! תמשיכו לתת במיקרופון והכי חשוב סוף-סוף חבר´ה שמייצגים את חולון. תקלטו איזה סמל מגניב יש להם ! מומלץ בחום: story tellaz

Ambitionz

New member
הורדתי את השיר "פוליטיX" ו..

הביט טוב מאוד לפי דעתי, אבל לא כל כך אהבתי את הפלואו של מי ששר. הם עשו את זה באולפן, נכון?

EmGee

New member
אני חייב, פשוט חייב

להקפיץ בינתיים שמעתי רק את פוליטיX וזה שיר מדהים רק חבל שיש בו מסר שמאלני. מומלץ לכולם גם לימניים שבינכם

kalipto

New member
כבוד רב לשמוע..

מלים טובות על ההרכב הצנוע שלי הנקרא: Story Tella´z או "מספרי הסיפורים" אם תרצו.. אשמח לשמוע ביקורות על כל שיר והמילים (באתר ישנם ארבעה שירים) Kalipto Story Tella´z

שמעתי את השירים שלהם.....ו...

בונא,הם טובים באמת! אני מחולון,ולא ידעתי שבחולון יש ראפרים,כי כל מה שאני רואה פה זה ערסים רציניים ביותר. חוץ מזה...הם באמת טובים יש יש עתיד

kalipto

New member
בקשר לפוליטיX...

אוקיי.. קודם כל שוב, תודה רבה על הביקורות, אני שמח שאנשים מאזינים קצת לאנשים כמונו ש " עדיין לא למעלה " וזה באמת נותן הרגשה טובה. בקשר לשיר פוליטיX - דבר ראשון, אני מסכים איתך בהחלט. זה נכון שבחלק מהשיר ישנם צדדים שיצאו כשמאלנים כמו: " אולי נכבוש את השטחים מהגדה ועד החוף, נראה לכם? " ונכון שישנם דוגמאות נוספות. אני מוכרח להבהיר פה נקודה מסויימת. כשכתבנו את השיר פוליטיX לא התכוונו לסטות ימינה, שמאלה, למעלה או למטה.. רשמנו מנקודת המבט של אזרחים/חיילים שמנסים למחות על חוסר יציבות של השילטון שמתבטא בקבלת/ביטול החלטות וחוסר ביטחון בתהליך קבלת ההחלטות של הממשל. בנוסף באנו למחות על קלות הדעת שבה נשלחים אנשים לשדה הקרב ללא תוכנית ארוכת-טווח מבחינה מדינית וצבאית. לסיכום: הכעס שלנו בשיר מופנה כלפי הפוליטיקאים מכל הקשת הפוליטית (ימין ושמאל) שכנראה שכחו שהם אמורים ליצג ולהגן על העם שבחר אותם. אני לא מנסה להכנס לדיסים עם אף-אחד מכם, פשוט הרגשתי שהמסר של השיר לא הובן כראוי. אשמח לקבל חוות דעת/ביקורות על שאר השירים. KALIPTO Story Tella´z

ליאור1984

New member
Story Tella´z, ביקורת מלאה

ישבתי והקשבתי שוב ושוב לשירים מכיוון שאני ברגילה החלטתי להשקיע בביקורת מלאה על הSTORY TELLAZ ואני מקווה שתקראו את זה כי השקעתי המון זמן לרשום את הביקורת ! ועכשיו לעניין: שמעתי את ארבעת השירים שלכם, קראתי את הליריקס והחלטתי לרשום ביקורת מלאה על כל השירים. 1. המבוא: מוזיקה מגניבה, פלואו מהמם, נשמע כמו בון-טאגס. הפזמון קליט (לא יוצא לי מהראש! ), אחלה מילים, אם הבנתי נכון אז אתם מסבירים בדיוק מי אתם ומה אתם מייצגים. אהבתי במיוחד את הקטע, ואני מצטט: " כל אחד חושב שהוא הראפר המושלם, טוען שיש לו ת´נוסחה איך לכבוש את העולם, הוא מקמבן בשתי דקות הפקות של עשר שקל, מתפלא איך הוא נפל, אם אף אחד לא שם לו רגל. " אין מה להגיד זה פשוט נ כ ו ן. 2. פוליטיX: דבר ראשון, קראתי את התגובה שלך לגבי פוליטיX, באמת מסר חזק. מי שיקרא את המילים ישים לב שבחלק של קליפטו לדוגמא, המסר פחות פוליטי ויותר חברתי. המוזיקה נשמעת מקצועית לגמרי, אני לא חושב שיש ראפר בארץ שהיה מתנגד להפקה כזאת (הבנתי שהמוזיקה היא הפקה מקורית שלכם). פלואו שונה מהמבוא, קצת יותר קרוב לגנגסטה-ראפ. הפזמון קליט, אמיתי ונוגע ללב רק חבל שזמרת לא מבצעת אותו, המילים חזקות, מסר רציני, באמת הגיע הזמן שהפוליטיקאים יסתכלו קצת לכיוון שלנו. 3. מלך השכונה: מוסיקה: סימפוניה שלמה, הצלחתי לזהות מבחינת כלי נגינה חצוצרות, כינורות, גיטרות, (אם אני אקשיב יותר טוב בטח אני אמצא שם עוד כלים). רק היו כמה דברים קטנים שהפריעו לי, כמו למשל האקו על התופים בתחילת השיר נשמע קצת מוזר. פלואו: גנגסטה-ראפ לגמרי, חוץ מהבית האחרון של קליפטו, הפלואו גאוני, מהירות כזאת עדיין לא שמעתי בעברית. מילים: לדעתי זה מתחלק לבתים: בתים 1+2: המילים לא ממוקדות (לא ברור מי הדמות שמדובר עליה). בתים 3+4: נשמע כאילו מדובר על דמות כלשהי לאורך שני הבתים. פזמון: הרעיון נחמד, הביצוע קצת פחות, יותר מדי בלאגן אין קשר בין הקולות השונים. *הבנתי שהבית השלישי הוא של X-TRACT, לדעתי הקול שלו נשמע יותר טוב בשאר השירים. 4. Different Attitude: מוזיקה מושלמת, נשמע כמו הראפ של פעם, החליל (או מה שלא יהיה הצפצוף הזה) מזכיר את השירים הקלאסיים של ה WEST SIDE, (לי אישית הצפצוף הזה הזכיר חלק מהשירים של EAZY-E ז"ל). הפזמון קליט ומשתלב מצוין במוזיקה. מילים טובות, טוב לראות ישראלים שכותבים שירים באנגלית ברמה כזאת. לסיכום: * אחלה שירים, בכולם יש פזמונים קליטים חוץ מב"מלך השכונה", מה שהופך אותם להרבה יותר קלים וזורמים. המילים לעניין ולא סתם שטויות בחרוזים (אהבתי שאת זה הם מדגישים ב"מבוא"). המוזיקה בכל השירים פשוט גדולה. * לדעתי לשירים "המבוא" ו"פוליטיX" יש פוטנציאל להיות להיטים. * אני שומע עסק שחור, המעבדה, ומומי לוי רוב הזמן (מתי שיוצא לי) אבל לא יצא לי לשמוע את ה STORY TELLA´Z, ברדיו, או שאני טועה והם הופיעו ואיכשהו פיספסתי את זה. * אם תשאלו אותי, זו התשובה הישראלית לבון-טאגס. * בכל מקרה אני ממליץ לכל מי שנכנס לאתר לקרוא ולהוריד את המילים של השירים בכדי להבין את המסר האמיתי שלהם. * המלצה חמה: כנסו לאתר !!! אשמח לקבל תגובה כלשהי על הביקות ליאור.

kalipto

New member
וואו..

קראתי את הביקורת ולקחתי לתשומת ליבי את מה שרשמת. כל הכבוד על היוזמה ועל הזמן שהשקעת. סך-הכל ממה שהבנתי ביקורת טובה לגבי ההרכב. כבוד רב, KALIPTO Story Tella´z

ליאור1984

New member
הקפצה !!!!!!!!

חבר´ה מה אתם חושבים על הביקורת שלי? הייתי חייב להקפיץ, לא חבל, לקח לי מלא זמן לכתוב את זה.

zronen

New member
בונא חתיכת ביקורת !!!!!!!!!!!!!!

אני חדש פה, תגיד איפה אתה משרת ? (גם אני בחיל-האוויר) הורדתי 2 שירים "המבוא" ו"פוליטיקס" ואני מסכים איתך לגמרי על מה שרשמת בביקורת, אני הולך להוריד את המילים וגם את 2 השירים האחרים. דרך אגב יש לכם אחלה פורום !

RabidCat

New member
Instrumental..!!! :)

אפשר לקבל ת´אינסטורמטל של השיר... ואם לא אמרתי.. שיר טוב!!!

FishBone

New member
בונה

איפה לעזאזל התחבאתם כל הכבוד יש מלללא כשרון השיר פוליטיקס ברמה גבוהה מאוד

למעלה