כבוד ללירז

RTur

New member
בהחלט כבוד.

רק פעמים בודדות לירז זוכה לביקורת נורמלית על הלבוש שלה אז כשזה מגיע זה בהחלט כבוד

RTur

New member
אני אישית גם אוהב

אבל היא קיבלה אינספור ירידות מהתקשורת... אני למשל ממש אהבתי את סגנון ה"חצי חזיה בחוץ" שהיה לה בתחילת הקריירה באיזור יציאת האלבום.. לא מבין למה כולם קטלו אותה על זה

כבוד בכלל שהיא הייתה שמה :) תגידו ????

מישהו יודע אולי מה היא עושה בחו"ל כל כך מסתורי שהיא לא יכולה לספר
??

RTur

New member
זה לא כל כך מסתורי, פשוט אסור לה להגיד

בטח הצטלמה לעוד סרט או סדרה כלשהי. פשוט בסרט - עובר הרבה זמן מאז שמתחילים לעבוד עליו ועד הרגע שהוא ממש יוצא לקולנוע. לא רוצים ששחקנים ואנשים שעובדים בו ידברו ויחשפו יותר מדי בזמן מוקדם מדי לפני שהסרט יוצא כדי לבנות את החשיפה ויחסי הציבור בצורה נכונה כי אם הכל ידלוף החוצה ממש מהר אז כשהסרט יצא הוא לא ממש יעניין אף אחד כי כולם כבר ידעו עליו הכל. בגלל זה בדרך כלל מבקשים משחקנים ומעובדים בהפקה (לפעמים אפילו מחתימים על חוזה ומאיימים בתביעה אם באמת מישהו ידליף דברים) לא לחשוף פרטים חשובים על הסרט לפני שיתחילו עם יחסי הציבור הרשמיים. כנ"ל לגבי סדרות וכו'.

לא דווקא היו על זה שמועות ..

אמרו שלירז רוצה להוציא דיסק בחו"ל או משהו כזה הויא בודקת את האפשרויות וכל מיני כאלה .. זה מה שאמרו ..

RTur

New member
איזה מין שמועות אלה אם רק את שמעת?

פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה... למה לא כתבת על זה כלום בפורום?

אה היה צריך לכתוב ? :-O חחחחחח

הינה עכשיו כתבתי .. היה כתוב על זה.. שהיא רוצה להוציא דיסק או משהו כזה אבל זה בכלל לא בטוח ..
גם לא נראה לי ששנים לוקח לה להוציא דיסק שני בישראל וכבר היא רוצה להוציא בחו"ל

RTur

New member
את בטוחה שהכוונה הייתה לאלבום בחו"ל?

נדמה לי שפשוט לא הבנת את מה שאת קוראת (מפתיע משו חחח). כי כן זכור לי שדובר שהיא מתכוונת להוציא את האלבום השני אבל ממש לא בחו"ל. אלבום שני בכללי.

יופי ארתור יופי תצחק עלי עוד קצת !!!...

כןן בחו"ל !בארץ היא מתכוונת להוציא גם ככה !!!!!(האומנם כשהמשיח יבוא אבל היא תוציא תהיו אופטימים
)

למעלה