כבוד הרב אודה לך....

כבוד הרב אודה לך....

אם תשיב לשאלותי.אני אדם מאמין וירא שמים , שאלות אלו נבעו אך ורק מתוך קריאה ולימוד בתורה ולא ממקור אחר.

מבלי לתקן אותך

הרי אותו אדם שכתב על עצמו שהוא חכם גדול. שהוא אור גדול. שהוא יודע תורה. כתב על עצמו במקביל שהוא ירא שמים וכו', ומאידך כתב שבחים על עשיו. נוווו. מעט זהירות. לו הוא היה חכם, לא היה מסגיר עצמו בצורה כה מטופ]שת. וכעת בקשר לכתוב על עשיו או לא כתוב... הרי כתבת שכמו שרש"י יכול לפרשן את המקרא כך כל אחד יכול. אז מצידי תפרשן כרצונך. נוווו. נכון הזקנת בהרבה ?! ביי ביי.

סוף סוף כתבת משהו לענין...

אבל בעצם כבר מזמן הרשמת אותנו כשכתבת שמה שאתה יודע בתורה זה זעיר אנפין לעומת הידע שלי. והנה לא די בזה ? גדולתך היא גם מכך שאני גולם ?! נו נו, לחיי... ובקיצור : אין לי ענין להוכיח. אני רוצה רק ליחצ"ן יראי שמים שכמוך. להראות לכולם חכמתם הגדולה. יראתם הגדולה. ידיעתם הגדולה בתורה.

גוילעם אער, גוילעם אאין

רק שמעי תורג'מן התלאביבי, אינו גולם. הוא חכם גדול. ובהזדמנויות אוסיף מידע עליך. שישפוך מעט אור על החושך שלך מן ההסטוריה... וכעת, שימעי תורג'מן, נסה הפעם לדלג על מקום זה. תמשיך במנוע החיפוש העצמי שלך במקומות אחרים... למען ירווח לך...

אלי ו.

New member
אור גדול, וכולם

הפורום הזה אינו פורום פרשנויות או וכוחי דת אלא פורום שמיועד לשאלות הלכה. אם תקרא את דבר מנהל הפורום תבין שהפורום הזה מנסה להתרחק מוכחנות, לשם כך יש עשרות פורומים אחרים כמו אתאיזם ודת, תאולוגיה ועוד. אם תביטו על דף הפורום תראו שכולו מלא וכחנות, לא בדיוק מראה המעודד לשאול שאלות הלכה, להזכירכם זוהי מטרת הפורום! אור גדול, אם אתה רוצה להבין את התורה התחל בקריאת מפרשים, אם אתה אדם מאמין אני ממליץ לך על מקראות גדולות או דעת מקרא. לחלופין כנס לאתר המצורף. http://www.tora.us.fm/tnk1/prqim/t0.htm

איך אפשר לענות לשאלות על הלכה מבלי.

אני תוהה איך אפשר לענות תשובות על הלכה מבלי לדעת את התורה. אני חושב ששאלתי שאלות מספיק ברור. אני איני מתכוון לקנטר או לקארג על אף אחד ממכם, ס'ה כולנו אחים, אז מה דעתך או שתענה לי על השאלות ששאלתי או שתתן למי שמבין בתורה לענות לי עליהן, מה בס'הכ ביקשתי. ומה זה בכלל הדבר הזה הלכה?? אם היא לא באה מהתורה אז מה כן??

אלי ו.

New member
הפניתי אותך למפרשים

קרא אותם, אם לאחר שתקרא אותם דעתך לא נחה, עבור לפורום תאולוגיה ושם ננסה לענות לך. בפעם האחרונה, זה אינו המקום!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני מאד מקווה שפיצוץ ...

אני מאד מקווה שפיצוץ העמוד האחרון בנושאים אלו, יחייב מחיקת אשכולות אלו לגמרי. אבל בנתיים, חשוב מאד למלא פיהם של אלו, מים. מוזרת העקשנות שלהם לדגור במקום שם הם מקבלים על הראש...

הפוסל במומו פוסל או במקרה שלך..

האידיוט במומו פוסל. אתה מדבר על התורה אבל נראה לי שאתה מתבלבל בין התורה לספר קומיקס.

מה חשוב.

יש לי פטיש פלסטי. מיכיון שהוא לא בא לי לשימוש ביום העצמאות. אני מוצא במשך השנה כל מיני כובעי טמבל אחרים להכות בהם.

קבל התנצלותי...

הנה לך מספר הסלולארי של הרב... 050-83-6-18 בכוונה מחקתי שתי ספרות, בכדי שלא אעבור על חוקת הפורום... אז תמצא את הרב הגאון הגדול, זה שזורח עליו אור גדול. זה שמודיע שהוא ירא שמים גדול. זה שמצהיר על עצמו שמה שהזולת יודע בתורה זה זעיר אנפין לעומת הידע שלו עצמו בתורה... הלא הוא הגדול מכול רבי שמעון... גם שם משפחתו וכתובתו לא אמסור כרגע מחמת החוקה... ולך, בהצלחה.

והנה עוד אפשרות להשיג רב בטלפון...

הא לך מספרו : 03-682-8-1 גם כאן בגלל חוקת הפורום נאלצתי למחוק. אבל מה איכפת לך... הרי אתה תשלים אותו לבד בחוכמתך ...

רבי שמעון..כבר שם עם עוצמה אה..

יפה לך, אכן הישגים מרשימים, אך מדוע אתה מדבר כאילו לפרסם את מס' הטלפון של אותו רבי שמעון זה דבר רע?? אולי בטעות אתה מניח שיפריע לאותו הרב? ושיש לו מה להסתיר? לדעתי אין לרב כל חשש כזה.

אוקיי. שמעל''ה

שמעי תורג'מן. תפסיק לעשות שטויות. וכעת אני מתנצל בפני חברי הפורום שהוטעו על ידי. שמעון תורג'מן אינו רב. לא תלמיד חכם ולא חכם. אלא רק מנסה להתעסק פעם בזה ופעם בזה. אני מאמין שלא כאן תחנתו האחרונה של שמעון תורג'מן המכנה עצמו בניק אור גדול.

נכון שאני משקר.

אני ואתה בדיוק שנינו שקרנים גדולים. אמש היית מאמין וירא שמים גדול [רחמנא ליצלן]... וכעת, אתה כותב : מה אפשר לצפות ממכם הדתיים אם לא לשקר וכזב והטעיות. האמת שאני שקרן כמוך. אני חילוני ועושה עצמי לדתי... הבה נמשיך לשחק מעט. אני אוהב להתעלל [לא בבעלי חיים הולכים על ארבע, חלילה]...

למעלה