כבודת יד למטוס

erandb

New member
כבודת יד למטוס

שלום ! ברצוני לדעת מה הגודל המותר שאפשר להכניס למטוס של כבודת היד למטוס. האם זה משנה שיש 2 אנשים שטסים ? מצאתי רק של אל על .גם בחיפוש בפורום. ואנו נוסעים עם חברת התעופה אירו פלייט לאיטליה. אודה מאוד על תשובתכם המהירה
 

הדר קון

New member
ע"פ הכללים החדשים

*אם את מקורבת,תוכלי להעלות כל "טרולי" שהוא במידת תאי המטען במטוס,לא חשוב משקלו.. *נוסע פשוט יכול להעלות תיק במשקל של עד 5 ק"ג בלבד *בחברות מסוימות מותר רק 3.5 ק"ג ורק תיקי יד
 

טיפ_טיפ

New member
כבודת יד

כרטיסי הטיסה במחלקת תיירות למרבית היעדים בעולם מתירים בדרך כלל כבודה במשקל של 20 ק"ג + כבודת יד במשקל 8 ק"ג בלבד לנוסע . הגודל המותר לעליה למטוס משתנה מזמן לזמן ומחברה לחברה. הערות: 1. אם אתה רופא מותר לך לשאת בנוסף תיק עם ציוד רפואי (לפנות לחב' התעופה ולברר). 2. אם אתה מחזיק בכרטיס מיילים\נוסע מתמיד ייתכן ומותר לך לשאת גודל תיק שונה במקצת. 3. כנ"ל לגבי אם אתה טס במח' עסקים\ראשונה. 4. בכל מקרה, חבל לשלם על משקל המזוודה. תיק גדול מדי עלול לגרום לוויכוחי סרק ובזבוז זמן עם הדיילות בדלפק הבידוק בשדה. גם אם הצלחת לשכנע אחת, מצפות לך אחרות בהמשך הדרך. 5. הנחיות חדשות לכבודת יד לטיסות היוצאות ממדינות האיחוד האירופאי **המידע נמצא בנט והוא נאמן למציאות.
 

erandb

New member
תודה לכם ושאלות על ההוראות החדשות

נאמר לי בסוכנות נסיעות .בררתי אחרי שרשמתי את השאלות.לא חשבתי על זה לפני כן. ואכן זה 8 ק"ג.וכביכול זה לא משנה הגודל של המזוודה. מזוודת טרול זה לא הגודל המקסימילי שמתירים להכניס ? רק שיהיה עד 8 ק"ג ? האם הם צודקים ? כמו כן קראתי בעיון את ההוראות החדשות ותסבירו לי איך בן אדם עם משקפי ראייה יכול לקחת משקפיים רזרביות ללא קופסא לנסיעה לארה"ב ? הרי זה ישבר ? נכון שניתן לשים במזוודה למטוס.אבל אם היא נאבדת.יש אנשים עם 2 זוגות משקפיים. ועוד דבר אם בן אדם רוצה לקחת בקבוק מים הוא לא יוכל ? ויצטרך לקנות בדיוטי פרי ? שוב תודה.
 

טיפ_טיפ

New member
"הם" צודקים

תגיע עם תיק גב או עם מזוודת טרולי או עם שקית עד 8 קילו ובגודל שיאפשר לדחוס את התיק לתאים שמעל המושבים במטוס, והכל יהיה בסדר. אם בא לך לקחת תיק במשקל\גודל חריג מומלץ לקרוא את סעיף 4 בהודעה הקודמת שלי בשירשור. לגבי נרתיק למשקפיים, מים מינרלים ושאר הנחיות ביטחון שונות ומשונות: ככל הנראה תאלץ להסתפק בתשובה :"כי אלה ההנחיות". פיתרונות: את המשקפיים ניתן לגלגל בתוך חולצה קטנה\מטפחת\בנדנה ובקשר לשתיה : על המטוס יש סטוקים של מים\מיץ\יין וקולה ולשימושך וגם שירותים לטובת הסירקולציה אז אפשר להיות רגועים.
 
למעלה