כבד

noosh 19

New member
כבד

אני מחפשת דברים שאפשר לעשות עם כבד, (בתנור) אפילו כבד קצוץ איזה פשטידה עם כבד, משהו עם הרבה כבד, לילד שחסר לו הרה ברזל. ובי 12 אוהב כבד רק מרוסק, אבל לא בחתיכות, אנחנו פשוט רוצים שיהיה לו גיון ולא כל יום ממרח כבד. אז הרבה רעיונות התקבלו בברכה. תודה

כמה רעיונות מתוך המאמרים

כנסי למאמרים - בורקס/.............. - סלטים.....- סלט כבד נדמה לי שיש גם במאמרים - מנות עיקריות - כבד

עדשים אדומות

יקירה תכיני לו גם עדשים אדומות מאוד עשירות בברזל, לדעתי הספיגה של ברזל מכבד היא לא אופטימלית וגם כל השומן מהכבד לא נראה לי משהוא לילד, תנסי סלטים מעדשים, אולי אפילו פירה ??? בהצלחה !

כל הקטניות מכילות ברזל

דבר נוסף, תכיני קציצות ירק. בעשבים האלו יש המוןןןןןןןןןןןןןןןן ברזל.

noosh 19

New member
תודה לכולם

אבל שתדעו שמי שצריך להלשים ממש הרבה מאגרי ברזל רק בשר יעזור לו, אשמח למתכון לקציצות אדשים מאדשים אדומות

רבלי

New member
פשטידת כבד../images/Emo140.gif

מזדהה איתך, גם לבת שלי חסר בי 12, את הפשטידה הזאת היא מאוד אוהבת. המצרכים: חצי ק"ג כבד בצל חתוך לקוביות פסטה/מקרוני ביצים מלח פלפל אופן ההכנה:מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הכבדים, מקררים, קוצצים את הכבדים לחתיכות קטנות. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מוסיפים את הכבדים לפסטה, מערבבים, מוסיפים ביצים, מלח, פלפל, אפשר להוסיף פטרוזיליה, שמיר קצוצים. מעבירים לתבנית אפיה, מכסים את התבנית בנייר אלומינים ולתנור ל-45 דקות. בתאבון!

noosh 19

New member
תודה רבה

אני יודעת במה יש ברזל :] אבל אני צריכה יותר מתכונים מפוצצים בי 12 כמו עם כבד

למעלה