כבד לי

כבד לי ../images/Emo4.gif

4 ימים שיש לי אופנוע (GS)והנה כבר שברתי חלק . תוך כדי ניסיון עלוב להצמיד אותו לקיר בנסיעה לאחור כשאני עליו איבדתי שיווי משקל ושנינו נפלנות באיטיות על הקיר . כתוצאה מיזה שהאופנוע נלחץ אל הקיר המראה הימנית יצאה ממקומה כשהבורג נשבר ומחצית ממנו נשאר תקוע בתוך הזרוע של המראה . להרים את האופנוע לא הצלחתי לבדי (גם להזיז אותו כשאני לא עליו אני לא מצליחה). כמה שאלות : -יש דרך להוציא את הבורג מהזרוע או שאני צריכה מראה חדשה ? -אם אני צריכה מראה חדשה , כמה זה אמור לעלות ? -לאור שליטתי "הרבה" באופנוע , האם יש טעם לנסות בכלל להרים אותו על הג'ק אמצע ?

Pumi

New member
כמה תשובות

את הבורג ניתן להוציא ע"י קידוח לתוכו והוצאתו או מפתח מתאים אם חלקו נשאר מחוץ להברגה, כלומר לא נשבר ממש בפנים. בכל אופן מומלץ הסתכלות של מישהו מבין שלא יהיה בלגן ויהיה יותר נזק. אני לא יודע כמה מראה חדשה עולה, אבל לדעתי אפשר לקנות אחת מאופנוע שנמכר לחלקים. לרוב המוסכים תהיה מראה משומשת. יקרה תעלה פי כמה וכמה, ועוד יותר אם היא מקורית. אין בעיה להרים את האופנוע על ג'ק האמצע. לא צריך אפילו הרבה כוח בשביל זה. מה שאת יכולה לעשות הוא להחזיק את האופנוע ישר בכידון, מצד אחד של האופנוע (כלומר כשאת עומדת לידו מצד שמאל ולא עליו), להוריד קלות את הג'ק אמצע, להשים רגל ימין על הרגלית של הג'ק, לתפוס מתחת לזנב או בידית אחיזה מאחורה (אם יש), ואז להוריד את כל המשקל שלך לרגלית ולמשוך עם יד ימין את האופנוע אחורה קצת. האופנוע פשוט יעלה לג'ק. בפעמים הראשונות שווא להעזר בעוד מישהו, הסברה של המוסכניק וכן שמישהו יעבוד לידך למקרה שהוא יפול שוב, ופשוט תנסי שוב (אלא אם כן הצלחת בפעם הראשונה). חוץ מזה, מזל טוב על האופנוע
בהצלחה ובתקווה נתראה בטיולים. וסתם שאלה, את היית ביום שישי באבזריון בחיפוש אחרי מראה חדשה? לא חייבת לענות כמובן.

theshark

New member
תיקון קטן לגבי ג'ק אמצע

כשאת מרימה את האופנוע על הג'ק לא למשוך לאחור אלה למשוך כלפי מעלה. הכל עניין של טכניקה. תכלס הג'ק הוא מנוף שנעזר במשקל שלך כדי להרים את האופנוע. להקפיד שהקידון ישאר ישר ולא יסתובב הצידה, אחרת כאשר תרימי, האופנוע יסתובב הצידה. אני ממליץ לך לעשות אופנוען מאומן שלב א' + ב'.

doorman

New member
מראה חדשה תעלה 30 -40 שקל אצל

בני בייקר. אם תלכי אליו אני בטוח שיעזרו לך להרכיב אותה...

yinnon8

New member
קודם כל

בלי להלחץ לא קרה שום דבר והעיקר שאת בסדר. 1.כשאת רוצה להוביל את האופנוע כשאת לא עליו תנסי לסובב את הכידון כלפי חוץ (תמיד עדיף להיות מצד ימין של האופנוע) טיפ טיפה ואז האופנוע ישאף להטיה כלפייך. כמובן בזהירות. וזה פחות או יותר אותו עיקרון של היגוי הפוך. כך תהיה לך שליטה מלאה על יציבות האופנוע ובמקרה הכי גרוע האופנוע תמיד יטה לכיוונך. 2.את חייבת ללמוד להעמיד את האופנוע על ג'ק אמצע כי יש מקומות שתהיי חייבת להשתמש בו. (שיפועים, איחסון ארוך וכו') ההצעה שלי היא שתנסי כמה פעמים כאשר יש מישהו מהצד השני של האופנוע כך שאם תאבדי שיווי משקל הוא יהיה שם בשבילך. העיקרון פשוט: 1.ליצב את האופנוע (אפשר עם רגלית צד שעדיין תשאר פתוחה ליתר בטחון) 2. להוריד את הג'ק אמצע עד שאת מרגישה שהוא נוגע בשני צדיו בריצפה. 3. יד ימין אוחזת באופנוע (לא מושכת) ו יד שמאל על הכידון. 4. ברגע שאת רואה שהאופנוע יציב על הג'ק אמצע את פשוט דורכת עליו עם כל המשקל ונותנת טיפה עזרה עם יד ימין במשיכת האופנוע 5. חשוב לזכור: עיקר המהלך תלוי במשקל שאת מפעילה על הרגלית. בקשר למראה אני לא יודע. מקווה שעזרתי ינון

aloner5

New member
../images/Emo13.gif

קורה לכולם... ממש מבאס
ובלי שום קשר לזה שאנחנו רוצים לראות יותר בנות במפגשים..
כדי לך לבוא למפגש(אל תבהלי מזה שאת לא מכירה אך אחד, באמת שרובם נחמדים
) ומישהו כבר יראה לך איך עושים את זה בצורה נוחה ופשוטה, זה טכניקה, בהתחלה זה היה קשה לי. ואולי תקבלי עוד כמה עצות מועילות.

המפתח לכל הוא טכניקה

כדי להזיזו את צריכה לפתח טכניקה שמתאימה לך אם זה כשאת עליו ואם זה כשאת לצידו (העדפה שלי היתה תמיד להיות עליו, כי אני מגיעה לריצפה עם שתי רגליים בצורה מלאה). כדי להרימו על ג'ק אמצע אני הייתי ממליצה לך באמת להגיע לאחד המפגשים ולבקש ממשהו שיודע להדריכך, אותי לימדו כשקיבלתי את האופנוע השדון והג'וקר ומאז לא הייתי מוותרת על ג'ק אמצע. אז בהצלחה, תהני עם האופנוע ושימרי על עצמך.

city rider

New member
לא‮ ‬מהשנים‮ ‬האחרונו

מה‮ ‬זה‮ ‬משנה‮ ‬אם‮ ‬יש‮ ‬‮?‬אם‮ ‬אין‮ ‬אז‮ ‬יש‮ ‬פחות‮ ‬מה‮ ‬לשפשפ

theshark

New member
"לא‮ ‬מהשנים‮ ‬האחרונ

מעולם לא היה דגם מהמשפחה (YZF\FZR) עם ג'ק אמצע. לבילבילושה, כן לך.

rech

New member
לא להתבאס...

24 שעות אחרי שקניתי את האי אר שלי התרסקתי איתו בכניסה למקום העבודה -ברשות הציבור לעיני כולם-וגם אני הייתי בטוח שאין סיכוי שאשתמש בג'ק אמצע, שלא לדבר על להזיז אותו כשאני לא עליו-ואני ממש לא איש גדול.... אבל לקח בדיוק שבוע שבועיים וכמה תרגולים "על יבש" -בחנייה (עם כמה שפחות עדים..) עד שמבינים את הפרנציפ ואז זה כבר ממש לא סיפור. תתחדשי המון וסעי בזהירות

למעלה