כבדהו וחשדהו

כבדהו וחשדהו

הגעתי למסקנה שבקשר חייבים אמון. אם בן הזוג אומר משהו תאמיני לו אל תחשדי!עד שתגלי אחרת... אמון וכנות הם מפתח חשוב למערכת יחסים בריאה ונכונה. כנ"ל לבני המין השני-פשוט יותר נוח לי לכתוב בצורה כזו... סתם מסקנה

אכן,מסקנה חשובה../images/Emo13.gif

אמון הוא דבר שברירי...קשה לבנות אותו וקל להרוס... בלעדיו אנו חיים בפרנויה,לא מסוגלים להרגע ולהינות. אני חושבת שזו אחת השאלות הגדולות של החיים, "במי אפשר להאמין".

אמון זה

תחושה אישית. במי את מסוגלת ישר לבטוח,ויש כאלה שתרצי מהם קצת יותר הוכחות שאפשר לסמוך עליהם. מנסיון... אני חושבת אבל שזו לא שאלה של במי אפשר להאמין,אלא מתי אפשר להתחיל להאמין. אמון זה עניין של זמן -לפעמים מגיע מהר ולפעמים יותר לאט. אפשר להאמין בכל אחד-כל עוד הוא לא עשה שום דבר שיכול להוביל לחשדות...

בר

New member
תמיד זה ככה...

כמגדל קלפים אשר לוקח זמן לבנותו ובאיטיות רבה,כך הוא האמון שבין בני אדם ובני זוג גם. לוקח לנו המון זמן לבנות מערכת שבה אמון הולך ונרכש בחלוף הימים. אבל בכדי להרוס את עניין האמון שבין בני אדם מספיקה מילה אחת כמשב רוח קליל על מגדל הקלפים והכל יורד לטימיון. חייבים אמון בכדי לבנות מערכת יחסים.

omer73

New member
נכון,

אמון זה משהו שלא נבנה ביום אחד, וזה משהו שלוקח המון זמן לבנות, ובשנייה אחת אפשר להחריב, ובשביל זה אני פועל בצורה של "צעדי תינוק", שזה אומר לתת האמון, להאמין בצד השני, לא ישר לצאת מנק' הנחה שמרמים אותי, אבל מצד שני, לשמור על עצמי ולהיזהר.

למעלה