כבאי ראשון

כבאי ראשון

תגידו מה נסגר אם האירוע של השרפה על יד מד"א ראשון? הבנתי שעיכבו 3 נערות לצורך חקירה מה נסגר אם האירוע הזה בסוף? מישו יכול לעדכן?

fireman

New member
כל מה שקשור בפלילים

חקירות חשדות וכו....אינם נוגעים לפורום בפרט ואסורים בפרסום בכלל. לתשומת לבכם!

102lior

New member
איזה יופי...

איזה יופי שאני מראשון ואני לא יודע על הדברים האלה בכלל כשהם קורים מתי זה היה? יש לך פרטים?

102lior

New member
אלעד

אני בא אבל אתה ברחת לנו ל"איילון" עם אח של ושדי

בן זמרה

New member
זאדה

אז זהוא כולם ידעו על השרפה הזאת גם מי שלא היה בתחנה באותו יום אולי תתחיל להיתעדכן

102lior

New member
מה?

זה כיבוי ראשון? נראה לי שאני מתבלבל בתחנה מה יש לי, אני לא מעודכן בכלל

תסביר לי מה הקשר???

או שזה בא כ"ביטחון שדה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

fireman

New member
אתה תמשיך לגחך

עד שתיחסם. נשואים כאלו אין מקומם בפורום, לא צריך לעניין אותנו ובטח שבטח את מי שקורא את הפורום מי עוכב וכמה עוקבו לחקירה על מה ולמה, מדובר בפלילים ומעבר לפורום גם לך אישית אסור להרחיב בנושא. היות והעניין גם לא רלוונטי לפורום אני לא מוצא מקום לקיים את הדיון הזה בפורום.

ערן- את הלבהבה הזאת אני לא עשיתי

אתה רוצה לחסום תחסום למה לו תהנה לך אבל אם אתה חוסם פה גמרתי ... ולידיע זה ממש לא ביטחון שדה אבל בכל אופן תחליט מה שתחליט ואני לא "מגחך" :)

fireman

New member
אני לא מדבר על ביטחון שדה

את התפלץ הזה אתה המצאת. אני מדבר על עיסוק בפלילים שהוא דבר שאסור לך ולנו ולא צריך לבוא בציבור דרך מדיה זו או אחרת ללא אישור מפורש מהגורמים הרלוונטיים. כל ענייני המשטרה לרבות חקירות, עיכוב אנשים, מעצרים ומאסרים נוגעים להם ולהם בלבד ואינם צריכים לבוא מול ציבור הפורום, א' כל כי זה לא רלוונטי, ב' כי זה אסור. מרגיזה אותי הגישה שלך שאתה חושב שהגיחוכים שלך מצחיקים אותי, כי אני בסופו של דבר אגיע לסף העצבים ואני מבטיח לך שאתה לא תגחך, לפחות לא כאן בפורום.

ערן

אני בדיוק זז למד"א למפגש חברים תוכל לעלות מולי במישני? רשמתי לך אותו במסרים

fireman

New member
אם שלחת לי מסר

אתה לא צריך להודיע לי על כך כי אני אראה אותו בכל מקרה. לעלות מולך במשני??!....מה אנחנו מדברים במכשיר קשר? אתה יכול לכתוב שאני אתקשר אליך וזהו

למעלה