כבאות

דודי (19)

New member
כבאות

אני נורא אוהב להצית שריפות ולהדליק אש, זאת תמיד היתה האהבה הגדולה של חיי. כשהייתי בכיתה ז´ אפילו גרמתי לשריפה ענקית ששרפה כיתה בבית ספר (עד היום לא יודעים שזה אני... חחח) ושרפתי לילדה אחת את הצמות בכיתה ג´. רציתי לשאול איך מצטרפים למכבי האש כי רציתי לשלב את האהבה שלי לאש ודליקות במקצוע לחיים... כי לא למדתי שום מקצוע ובצבא שמו אותי עובד רס"ר (הכי כיף זה לשרוף דברים בצבא אבל אני לא יכתוב על זה פה כי אני מפחד שידפקו לי תלונה). מישהו מוכן ללמד אותי? האם יש מכבי האש צוות שאחראי על הדלקת דליקות מבוקרות? כי תמיד שורפים קוצים וזבל אז חשבתי שאולי זה דרך מכבי האש.. תמיד רציתי לשרוף שדה שלם בברכה,

fireman

New member
דודי

תראה, אני אענה לך בצורה תרבותית אבל צפה ללינץ´ מצד שאר חברי הפורום שלא ממש יאהבו את ההודעה שלך בגלל תוכנה אולי אתה חושב שתבוא ותעשה כאן דחקות וכאלה אבל אני כבר אוריד לך את זה מהפרק... אם יש לך בעיה שאתה אוהב להצית דברים ידידי היקר פנה לעזרה מקצועית כי בהחלט יש לך בעיה, אם אתה חייל זה עוד יותר טוב...הצבא גם ישלם על הטיפולים האלה. במכבי אש אין שום צוות שתפקידו הצתת שריפות מבוקרות, תוציא את זה לעצמך מהראש, שרותי הכבאות מנפיקים רשיונות לאנשים המעוניינים לבצע דליקה מבוקרת תוך כדי מילוי דרישות בטיחות מחמירות. פנה לעזרה ידידי ודחוף!

ערן למה שלא נסדר לו טיפול אצלי ?

אני בטוח שלאחר טיפול קצר אצלנו בתחנה נסדר לו גם את המוח את המוח אני לא בטוח אבל על סידור הצורה אני יכול לתת גם היתחיבות אישית מה אתה אומר? דודי אתה מוזמן לקליניקה אצלנו הטיפול בחינם....!!!

כאילו מה אתה מסתלבט עלינו?../images/Emo35.gif

לא שאני אבין , כאילו מה לא קראת את שם הפורום? "כבאות ו...-מ-נ-י-ע-ת ד-ל-ק-ו-ת . קודם כל תלמד לקרוא אחר כך דבר בפורום . GOT IT?

טיפול

אצלנו בתחנה רגלים לאנשים מהסוג שלך אפילו כבר טיפלו בכמה אתה מוזמן להצטרף לשרותינו ותאמין אחרי זה גם להצית אתה כבר לא תרצה. מילה שלי

הייתי שולח אותך לדירה מלאה עשן..

בלי ציוד כיבוי, ובלי ציוד הגנה... היה את שורף הדקלים שהיה מגיע לסיפוק מיני מלראות עץ דקל בוער.. מעניין לאיזה סיפוק אתה מגיע בלהצית צמות לילדות בכיתה ג´..... רפואה שלמה - ויש לי בעבודה צוות פסיכולוגים שישמחו לעזור לך....

zarnuk

New member
אתה פירומן ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

תשמע אין לנו בעיות אם מישהו מתחיל שריפה בטעות, זה אחד מגורמי השריפות אבל כאשר מישהו מצית שריפה בכוונה זה פשע כי הכבאים תפקידם לכבותה והם מסכנים את חייהם בשביל זה. זה לא צחוק השריפה יכולה להתפשט ולסכן חיי אדם ורכוש שלא לדבר על חיי הכבאים שמכבים את השריפה.

fdny

New member
עזבו את הבן אדם

הוא מביא לך הודעה רצינית ואתם חושבים שהוא צוחק תתחילו להתנהג כמו בני אדם

הבן אדם הזה הוא פשוט

פירומן

למעלה