שמעון, עם כל הצניעות, אומר לך מדוע
אני מאמין במהלכים שאנו מנסים להוביל בפורום: הפורום עד היום היתה לו צורה אמורפית, חסר צורה, חסר מראה, קהל גדול של כותבים, וקהל עוד יותר גדול של קוראים לא הבין עד היום כי גוף זה, בפועלו ולפועלו יש השפעה, בתחילה ההשפעה היא קטנה, בהדרגה היא הולכת ומתרחבת, ושמעה מגיע עד לעשרות האלפים אשר שותפים לתחביב בכל הארץ. בתחילה המחאה נגד ריבוי ריקודים היא בקול ענות חלושה, בהדרגה היא הולכת וצוברת תאוצה, ופתאום נגלה שאנחנו גוף משפיע. טוב, לא בדיוק כמו הועד בחברת החשמל שמוריד את השאלטר, ומחכה לראות איזה ראש ממשלה יעז לצייץ נגדם. לא מפריע לי אם בתום הפגישה המיועדת לא תצא החלטה כל שהיא על צמצום הריקודים, גם איני מצפה לכך, אבל בהחלט אני מצפה לכך ששמועת הפגישה של מדריכים-רוקדים בנושא ריבוי ריקודים תגיע עד אל אזניהם כבדות השמיעה ( בגלל הווליום) של היוצרים באשר הם, בתחילה הם יזלזלו ויגידו לעצמם: אנחנו מאחרי הגב הרחב של גדי ביטון, מי יעז לעשות מעשה הנוגד את המדיניות של המלך, אבל שלא נטעה: העמדה שלנו מחלחת, לאט אבל בטוח. הנה, היום קראתי הודעה מאלפת של ניצנץ, שכותבת בבטחה על הסכנה של אותם יוצרים בסרט נע, שיבוא יום, אנחנו הרוקדים נתעשת, נדע את זכויותינו, הם, היוצרים, יכתבו ריקודים בינוניים, אנחנו לא נרקוד אותם, ודי ביזיון וקצף, הם יפנימו שאי אפשר עוד בין הארוחה ובין השירותים לרוץ לסלון ולכתוב ריקוד מהשרוול, אשר בנוי מפסיפס של חלקי חילוף, עם תוספת משוגעת, בשביל המקוריות...