כאשר

צייר

New member
כאשר

כאשר אני מביט בעינייך אני יכול לומר מה עובר עלייך צעדי איתי בתוך ג´ונגל החיים תני בי אמון תני לי להוביל אותך בבטחה נצעד במדבר האמת באמצע הלילה היצמדי לגופי הרגשי אותי הרגשי את אהבה כיצד היא מובילה אותנו לאור ירח מלא ירח טהור ולבן המראה את דרכינו מסמן לנו את הצעד הבא שלנו צעד חדש באהבה עצמי עינייך ושמעי את קול השקט את רחש הרוח כיצד הרוח לוחש באוזנייך את המילה אהבה האזיני למילה תחושי אותה תרגישי אותה זורמת בגופך אני שלך ואת שלי צייר

דניאלה1311

Active member
מנהל
בוקר טוב צייר יקר אתמול לא הצלחתי להכנס לתפוז, לא הצלחתי לקרוא או לכתוב כל כך מרגיז ומתסכל. אז עכשיו על הבוקר פתחתי וקראתי את השיר שלך והאם מותר לי לומר שאני מאמצת אותו אל ליבי במקום זה שלא כתב לי? שאעמיד פנים שכתבת לי? זה בסדר מצידך? וכך ילוו אותי מילותיך כל הבוקר כמו רוח חרישית נעימה ולוטפנית. בוקר טוב לך ולכולם.

צייר

New member
דניאלה יקרה

אני שמח שהשיר הזה עשה לך טוב בלב עשה לך נעים בנשמה ואל דאגה הוא ישלח לך מילת אהבה מילה מלטף מילה מסמיקה כי הוא אוהב אותך אל דאגה צייר

דניאלה1311

Active member
מנהל
אוהב לא אוהב -עלי כותרת קוטפת אוי צייר, מה אומר, הוא אוהב? או לא אוהב? את מחשבותי הוא מטרף לבי נשבר כמו לפני שנים רבות האם הגיל לא מלמד אותנו את הכאב להכהות? האם אהבה תמיד כל כך כאובה או שיש כאלו שאהבתם שמחה? האם עדיף לא להתאהב ולא להרגיש את החיים בגילנו רק להמשיך לאכול ולשתות כי מחר נמות או לבכות על דברי שטות?

צייר

New member
ברבורה יקרה

ברבורה לבנה וטהורה בשורה לא טובה בפי אין לי אח תמיד מוכן לאמץ אותך כאחות חמודה וטהורה אחות שמבינה להיות לך לכנף ליוף איתך אל על לשמיים לאזור הדימדומים לאזור של אהבה וחיים טובים שלך צייר

../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifאני.....

כבר באה, אך... יש לי רק כנף אחת... תצייר לי כבשה????

צייר

New member
ברבורה חמודה

בעלת צוואר ארוך ויפה נעים למגע ולבן כשלג היבטי הציור שציירתי היום ענן שמו ולמה איןלך כנף למה עזבה אותך הכנף למה מדוע מרגיש כאב רב במילותייך צייר

צייר

New member
איני רוקד כך

איני רוקד את ריקוד הגשם אני רוקד בעדינות ועם אהבה צייר

למעלה