כאשר הפרוד ...

כאשר הפרוד ...

היי מה קורה כאשר הוא כפרוד מתפקד- לוקח את הילדים, ומישתדל מאוד , וכבעל הוא היה פשוט חרה בקושי התיחס אליהם , למה הוא לא יכל להיות טוב אלינו אז ??? אני פוחדת מהמצב, למרות שככה הילדים רק מרוויחים, אז משהו טוב יצא מהפרידה הזו אולי הוא לומד להיות בן אדם . פוחדת שזו רק הצגה...לא אני לא רוצה אותו חזרה ! אבל חוששת מהמצב .

אני לא חושבת שזו הצגה...

אולי עכשיו הוא מבין מה הוא פיספס אז...כשלא התייחס אליהם, אולי הוא מבין שאם הוא לא יתן מעצמו עכשיואח"כ יהיה מאוחר, רח"כ הוא יפסיד אותם. בהצלחה

Rinattt

New member
אם את לא רוצה אותו בחזרה...

את לא חייבת... אבל... פרגני, ותהני ותעודדי את היחס שלו החדש... כי רק את והילדים והוא תהנו מכך... לפעמים מסתדרים יותר טוב כגרושים מאשר כנשואים... אין לך ממה לחשוש, אלא לקוות שזה ימשיך כך... ב ה צ ל ח ה!

d a n i e l s 5

New member
את מוזרה .

הרבה נשים כאן היו רוצות להתחלף איתך, תקראי קצת. ולמה להיות חשדנית, ולמה לא להנות ממה שיש כרגע ואם הילדים רק מרוויחים למה לחשוב רעות...... ואולי ואולי, רק אולי...פתאום יש לו את האפשרות להתייחס אל הילדים....ככה נקי רק הוא והם . תהני אשה !

למה מוזרה ?

אני בעד היחס הזה , למרות שזה מפחיד אותי ואם להיות הכי אמיתית שבעולם אני פוחדת מעצמי . ואני מאחלת לעצמי להרגיש ששמתי הכל בצד ושאהיה מסוגלת להמשיך הלאה עם חיי אך הפחד הזה משתק אותי

d a n i e l s 5

New member
את מערבבת...

את הרגשות שלך והפחדים שלך ומשליכה את זה על היחסים של האבא והילדים. לא קשור אחד לשני. תניחי לילדים להנות מהזמן שלהם עם אבא ולאבא איתם . ובעניין שלך...הכל עניין של זמן אני מאמינה שתהיי מסוגלת להמשיך הלאה כי ככה זה , לכולם זה קורה ומן הסתם גם לך זה יקרה. הפחד יכול לשתק אבל הוא גם יכול להפעיל . בהצלחה !

תודה

כניראה שהפחדים שלי פשוט מציפים אותי אני צריכה להירגע ואשתדל לראות את החצי כוס המלאה בכל הסיפור הזה תודה

n o g a1

New member
לפעמים הביחד כל כך גרוע

יוצר מתחים,אנרגיות לא נעימות והכל משתקף בהורות. "למה לא יכל להיות טוב אלינו אז"? , אלינו??? כלומר היו שם "מחנות": את והילדים ומחנה שהוא בו לבד(בעלך לשעבר). בסיטואציה כזו לבטח היה מאד קשה לתפקד כאב.כש"המחנות" אינם קיימים עוד התפקוד שלו כאינדיווידואל בא לידי ביטי וכפי שציינת לשביעות רצונך אך מה שחשוב כאן לשבעיות רצון הילדים.

-----------------

את יודעת כמה כסף הפרוד שלי שופך על הילדים שלי מאז ששנינו גרים בבתים נפרדים?????
זה ממש לא מובן מאליו. ואת, צריכה להיות מרוצה שהוא רוצה להיות עם ילדיו יותר ממה שהיה כשהייתם יחד. וחוץ מזה, נכונות לך עוד הרבה הפתעות בדרך לגט פתאם תגלי עליו דברים שלא ידעת שקיימים בו. אפילו אם את מכירה אותו 400 שנה, משהו קורה להם כשהם מגיעים לשלב הגירושין את תתכונני למסע מלא הרפתאות, עם נסיך, ליצן, פיה טובה ומכשפה, וגם זה שעושה אבּולֵלֵה. מחזקת אותך מכאן

מעדיפה יציבות

סוף עונה אל תפחידי אותי אני לא רוצה הפתעות בגט אני מעדיפה יציבות רוצה שהכל יזרום כפי שהחלטנו ומעדיפה בלי מחשבות שניות לגבי זה . לגבי הילדים והקשר שלו איתם אני אזרום ואתן לו את כל הספייס שהוא צריך והלואי וכולם ירוויחו מהעניין בוקר ניפלא לכולם סחלב

בואי ואספר לך משהו

וזה לא כדי להפחיד אותך, והלוואי שאצלכם הדברים יראו אחרת. כשהחלטתי להיפרד מהגועל, עוד ישבנו יחד, על כוס קפה והרבה צחוקים בזמן שניסחנו את ההסכם בינינו, היתה אוירה כל כך כייפית, עד שבאיזה שהוא שלב חשבתי שאולי טעיתי???? היה שיתוף פעולה, היתה הידברות (מה שלא היה כל השנים ביחד) הכל היה מצוין, עד שזה הגיע להדפסת ההסכם וחתימה אצל עו"ד, אז התהפכו כל היוצרות מצידו, וכל מה שהוא הסכים עליו לפני כן, שינה את דעתו ולא הפסיק לנסות ולהכשיל את ההסכם ואת הגירושין. עם הזמן זה הלך והחמיר, הלך ונהיה מכוער (כי קיבל עצות אחיתופל מחברים) חשב שהוא חכם. כיום הגעתי למצב שאני קוראת לו גועל, והוא הרוויח את הכינוי הזה בכבוד אני שנה וחצי פרודה ממנו וחיה בנפרד ממנו, והגט לא נראה באופק. אז מה אני מנסה להגיד לך בזה? שאם הוא יותר עם הילדים עכשיו, תהני מהרגע, תטפחי את זה, תפרגני לו כי הילדים הם מעל הכל. אבל יכול להיות, שכשתשבו בת'כלס על הניירת, דברים ישתנו (מקווה שלא ישנה את גישתו לילדים) אני בסך הכל מכינה אותך למצב אחר שיכול להיווצר, וזה לא משהו שלא יכול לקרות, זה קורה יותר ממה שאת חושבת הלוואי, אינשאללה, שהכל יגמר אצלכם בצורה יפה ומתורבתת, הלוואייייייי

../images/Emo24.gif

זה מראה שילדים שלך יש אבא שאוהב אותם ומתפקד טוב איתם. לא חושבת שהוא "לומד" להיות בן אדם, נראה לי שיותר נכון לומר זה שאת והוא לא הצלחתם לקיים זוגיות ולא התאמתם - עם הילדים זה אחרת.

הלדים מרוויחים עכשיו גם אבא

ולהיות אבא אוהב ותומך זו לא הצגה. תני להם את הספייס שלהם יחד ואל תחששי.

כל כך מוכר

מאז שנפרדנו הילדים שלי הרויחו אבא ובענק. הוא לא היה רע לפני כן,הוא פשוט לא היה. תמיד עבד והייתי אני שתעשה את הדברים. ועכשיו יש לו ממש זמן רק איתם ורק להם. ופעם הוא אמר לי"פתאום יש לי ילדים"והוא נהנה מזה בדיוק כמוהם. היי מאושרת שזה כך

maof

New member
עיקביות זה שם "המשחק"

הגעת למצב נכון ובריא, הגעת לסטטוס קוו קבלי את המצב ואל "תעירי את הסיני" כשמעירים אותו הוא בא
רק העתיד יכול לומר לנו אם העבר היה נכון או לא נכון. מעוף

למעלה